TRANSPYR Gran Raid MTB, amb sortida des de Roses, tanca inscripcions a dos mesos de l’inici de la prova

A falta de dos mesos del tret de sortida, TRANSPYR Gran Raid MTB ha hagut de tancar les inscripcions després de superar el límit de participants. El ritme d'inscripcions també fa preveure que aviat es completaran totes les places de la GAES TRANSPYR Backroads, de manera que la totalitat dels participants d'aquest 2016 ja estaran registrats per començar la que està considerada una de les deu millors aventures del món en les que es pot participar: creuar el Pirineu de costa a costa, de Roses a Hondarribia en set etapes.
20/04/2016 10:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Una croada, una missió, un repte únic en el qual els participants creuen els tres tipus de Pirineus ( Mediterrani, Central i Cantàbric) enllaçant els dos mars que s'uneixen en aquest desafiament personal. Enguany s’arriba a la setena edició de la TRANSPYR i la limitació de les places disponibles respon a la voluntat de preservar un alt grau de satisfacció dels participants, prioritzant un creixement progressiu de la prova que permeti mantenir la qualitat i el tracte personal que la caracteritza.

 

Com és habitual, més de la meitat dels ciclistes són estrangers, procedents del voltant de 30 països de tot el món, el que consolida la TRANSPYR com un esdeveniment internacional i que cada any té presència en mitjans de comunicació d'àmbit mundial.

 

Es tracta d'una prova que admet perfils molt variats de ciclistes amb un denominador comú: l'esperit de superació i la passió per una de les experiències de mountain bike més excitants i memorables.

 

TRANSPYR Gran Raid BTT i GAES TRANSPYR Backroads començaran el dissabte 12 de juny des del municipi de Roses, i arribaran a la platja guipuscoana d'Hondarribia el 18 de juny després del seu pas per Camprodon, La Seu d'Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca i Burguete-Roncesvalles.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document