Trasllat de les dependències de la Policia Municipal de Roses

L'imminent inici de les obres de remodelació i ampliació de l'edifici de la Policia Local de Roses, ha motivat el trasllat de les seves dependències a uns mòduls habilitats amb aquesta finalitat i instal·lats a la plaça de l'Empordà, a escassos metres de la seu policial. Les noves oficines han entrat en servei avui dimarts 31 de març, i estaran en funcionament en aquesta ubicació al llarg de la durada de les obres, que es preveu sigui de 5 mesos.
31/03/2015 13:25 - Roses    

L'execució de les obres a l'edifici de la Policia Local ha fet necessària la reubicació de la totalitat dels serveis policials que allotjava l'equipament. Concretament, els serveis administratius i de comandament s'han instal·lat a les oficines del Teatre, mentre que pel que fa al servei d’atenció al ciutadà s’ha considerat com a millor opció el muntatge d’una comissaria provisional formada per mòduls prefabricats, de fàcil accés i visibilitat.

Així, l'oficina d'atenció al públic s'ha instal·lat a la plaça de l'Empordà, a tocar del Teatre Municipal, on a partir de demà (31 de març), seguirà prestant la totalitat dels seus serveis. Es preveu que aquesta nova ubicació es mantindrà durant els 5 mesos que duraran les obres, que consistiran en l'ampliació i reforma de les actuals dependències policials situades a l'edifici de l'avinguda Tarragona, 64.

El projecte es desenvoluparà a totes les plantes de l'edifici i inclourà l'habilitació dels accessos; la remodelació de la planta baixa destinada a l'atenció al públic; del soterrani que es destinarà a sala de breafing, oficina, magatzem i garjola; de les plantes 1 i 2 que es distribuiran en despatxos i sales de reunions; i de la planta 3 que es reserva a vestidors.

L'ampliació suposarà augmentar l'actual edificació en 184 m2, passant dels 447 actuals a un total de 631 m2. El pressupost del projecte és de 475.000 €. 

JPEG image icon modulpolpt.jpg — Imatge JPEG, 58 KB (59461 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document