Trobada amb els veïns i veïnes del Mas Oliva per debatre la millora de la circulació a la urbanització

El proper dimecres 11 de desembre, l’Ajuntament de Roses convoca els veïns i veïnes del Mas Oliva a una Trobada Ciutadana on s’informarà del Pla de Millora de la Circulació que es vol implantar a la urbanització, projecte amb el qual el consistori vol comptar amb l’opinió i propostes dels propis residents. L’acte tindrà lloc a les 20 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses.
04/12/2019 14:04 -    

Durant la trobada, els regidors de Seguretat Ciutadana, Joan Plana; d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández; i la regidora d’Urbanisme, Sílvia Ripoll; presentaran als assistents el projecte proposat pel consistori per a la reordenació circulatòria a la urbanització, així com altres actuacions previstes com els projectes de drenatge i de renovació de paviments asfàltics o la nova plaça del Mas Oliva.

 

El Pla de Millora de la Circulació de Roses ja ha actuat a la urbanització La Garriga, i s’estendrà progressivament al llarg del mandat municipal amb l’objectiu de millorar la seguretat del trànsit i la vialitat en aquells sectors de la població que així ho requereixen.

 

L’objectiu és la millora continuada de la seguretat circulatòria a tota la població en funció de les característiques i necessitats pròpies de cada espai, ja sigui a partir de canvis de sentit de circulació, d’una informació i senyalització més detallades per als conductors, de l’habilitació de zones zones d’aparcament per evitar la problemàtica que suposa l’aparcament en vorera, de la renovació i repintat de senyalització, etc. En alguns casos, aquestes mesures poden també anar acompanyades d’inversions en infraestructures per dignificar l’espai i adaptar serveis.

 

Díptics informatius, Trobada Ciutadana i presentació de propostes

 

Per tal de donar a conèixer el Pla i la convocatòria de la Trobada Ciutadana, al llarg d’aquesta setmana s’estan repartint a tots els domicilis del Mas Oliva díptics explicatius amb la informació de tot el procés participatiu, on també s’inclou un plànol amb el projecte proposat pel consistori.

 

La Trobada Ciutadana del dia 11 permetrà presentar el projecte presencialment i obrir el debat perquè els assistents puguin aclarir dubtes i plantejar opinions. A partir d’aquí, s’iniciarà un període de recollida de propostes fins al 30 de desembre, durant el qual totes les persones que ho desitgin podran presentar les seves propostes de millora a través de l’apartat de Participació Ciutadana de la web roses.cat, de l’aplicació mòbil RosesSmart, o bé de manera presencial lliurant la butlleta del díptic al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

 

Per últim, un cop recollides i valorades totes les propostes, es convocarà una nova sessió ciutadana on es presentarà el projecte definitiu. Amb aquestes trobades, el consistori vol comptar amb la implicació veïnal en el projecte, així com disposar d’un espai de contacte directe amb la ciutadania per poder conèixer de primera mà altres possibles inquietuds o problemàtiques que afectin la urbanització.

 

PDF document icon diptic consulta Mas Oliva_des 2019.pdf — Document PDF, 905 KB (926977 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document