Turisme de Roses es promociona a la Féderation Française de Cyclotourisme

Aquesta setmana Turisme de Roses ha atès la visita de dues periodistes de la revista Cyclotourisme, editada per la Féderation Française de Cyclotourisme, que han dut a terme un presstrip al municipi, participant en diferents de les activitats i experiències que ofereix la població basades en l’esport del ciclisme, l’entorn natural, el patrimoni i l’enogastronomia.
31/05/2024 08:43 -    

La revista Cyclotourisme compta en l’actualitat amb 12.000 abonats que reben gratuïtament la publicació i una potencialitat d’1,2 milions de lectors. La revista suposa un bon aparador per la promoció turística de Roses, ja que engloba un ampli ventall de perfils entre els seus lectors, que van des dels públic familiar, fins als perfils pre-sènior i sènior usuaris de bicicleta de carretera, BTT i gravel, tant amateurs com professionals.

 

Des de fa uns anys, Roses aposta fermament per expandir i fer conèixer tot el seu potencial en l’àmbit del cicloturisme, una pràctica esportiva que suposa l’aportació de visitants al municipi més enllà de la temporada d’estiu. Les darreres accions implementades han estat la creació de "Ride Roses", 9 rutes per conèixer el municipi i el seu entorn practicant ciclisme (3 de BTT, 3 de carretera i 3 rutes gravel -combinació de BTT i carretera-), o l’edició d’una guia amb tota la informació sobre allotjaments amb serveis per a ciclistes -menús adaptats, pícnics, garatge per a bicicletes, carregadors e-bike, sala de fisioteràpia...-, tallers de reparació, lloguer de material i agències especialitzades, perquè els amants de la bicicleta visquin la millor experiència ciclista a Roses.

 

Donar a conèixer tota aquesta oferta és l’objectiu del presstrip d’aquests dies, durant el qual les dues periodistes han pogut conèixer tant els recorreguts i serveis ciclistes, com l’oferta patrimonial, cultural, enològica i gastronòmica que ofereix Roses, visitant recursos enoturístics, el port pesquer i la seva subhasta de peix o la Ciutadella de Roses.

   • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document