Turisme de Roses es promociona a Utrecht i Stuttgart apropant-se als visitants que aposten per unes vacances actives

Turisme de Roses acaba d’iniciar la campanya anual de participació en fires i salons del sector turístic, amb la qual continua posicionant la població entre els seus principals mercats emissors. La presència del personal de l’Oficina de Turisme de Roses en aquests grans aparadors, permet donar a conèixer de primera mà a clients, agències i operadors, l’àmplia oferta turística en natura, esport, platges, enogastronomia, cultura, turisme familiar..., així com les opcions d’allotjament, activitats i serveis que ofereix Roses.
15/01/2024 11:53 -    

El tret de sortida s’ha dut a terme a les fires Vakantiebeurs, celebrada a la ciutat d’Utrecht (Països Baixos) entre l’11 i el 14 de gener, i Fahrrad und WanderReisend, realitzada a Stuttgart (Alemanya) del 13 al 15 de gener, on Turisme de Roses ha estat present a través de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Vakantiebeurs és una fira genèrica que aplega en cada edició al voltant de 65.000 visitants, amb un perfil de clients que busquen bon clima, bona gastronomia, cultura, vins, activitats a l’aire lliure, allotjament en càmpings... demandes totes elles que la població de Roses pot cobrir amb escreix.

 

Per la seva banda, la fira Fahrrad und WanderReisen (60.000 visitants), està destinada a un altre dels principals mercats objectius de Roses: el dels amants del cicloturisme i senderisme, punts forts de l’oferta rosinca i que en els darrers anys han assolit pes a la població gràcies a l’impuls de projectes com el segell Ride Roses (atorgat a establiments que disposen de serveis i instal·lacions adaptats a les necessitats dels ciclistes); o la creació, senyalització i geolocalització de rutes per a la pràctica del running o del senderisme, així com per a ciclistes de totes les modalitats (BTT, carretera i gravel), entre altres accions.

 

La temporada d’enguany portarà als tècnics de l’Àrea de Turisme a visitar també altres fires i salons d’importància estratègica per al sector turístic rosinc, continuant així treballant els diferents àmbits i interessos dels principals mercats emissors, tant del visitant de proximitat com de l’internacional. En el moment actual, ja està confirmada la participació de Roses a Fitur (Madrid), F.RE.E München (Munic), Fiets En Wandelbeurs (Utrecht), Navartur (Pamplona), Bike Show (Copenhaguen), Salon du Randonneur (Lió), Mercat del Ram (Vic) i Expovacaciones (Bilbao).  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document