Turisme participa en workshops per promoure Roses en el sector d'estades esportives i d'organització de congressos

L’Àrea de Turisme de Roses participa aquest mes de novembre en tres accions en format taula de treball (workshop), per a la promoció turística de la població davant d’empreses i entitats especialitzades en estades esportives i congressos. Durant aquestes sessions, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava- Pirineu de Girona, Roses es presenta com a destinació ideal per a acollir estades turístiques en general, posant de relleu l'oferta específica en estades esportives i en organització de congressos.
17/11/2022 11:13 -    

La primera de les sessions va tenir lloc el passat 11 de novembre al Palau de Congressos de Girona, amb un workshop i un dinar networking sobre congressos, on van participar una desena de direccions d’empreses i entitats adherides a l’associació IMA Spain i tretze empreses i entitats gironines.

 

El 15 de novembre, a la ciutat de París i davant 27 empreses del sector turístic, l’equip de Turisme de Roses va participar en una nova acció, juntament amb una quinzena d’empreses i entitats gironines, en aquesta ocasió dirigida a la promoció genèrica de la població i a descobrir a les empreses turístiques assistents l’ampli ventall multiproducte que ofereix Roses per al visitant.

 

Les sessions workshop d’aquest novembre finalitzen avui, dijous 17 de novembre, amb una presentació a la ciutat de Lió, destinada en aquest cas al turisme esportiu i de congressos. Hi participen un total de 23 agències franceses organitzadores d’esdeveniments.

 

Amb la participació en aquestes accions, Roses vol consolidar el seu posicionament com a destinació turística de qualitat, posar en valor la diversitat de la seva oferta i donar-se a conèixer com a destinació per a acollir esdeveniments esportius i congressos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document