Últims dies per inscriure's a les Travessies de Natació de la Festa Major de Roses

Dimecres 13 d'agost finalitza el termini per inscriure's a les tradicionals travessies de natació que any rere any se celebren amb motiu de la Festa Major de Roses, refermant l'estreta vinculació de Roses amb el mar i l'esport. Les modalitats, enguany, són tres: Travessia de Natació al Port de Roses, Travessia Local de Natació (Trofeu Enric Badosa) i, com a novetat, Mini Travessia.
11/08/2014 09:28 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Travessia de Natació al port de Roses

Divendres 15 d'agost, el GEN Roses organitzarà la 78ª Travessia de Natació al port. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví (nascuts l'any 2002 i posteriors), amb sortida a les 10 h, i una altra de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 11h. Tant la sortida com l'arribada de les dues distàncies tindran lloc al GEN Roses (Port Esportiu). Les inscripcions (10 euros/persona) es poden fer únicament en línia fins al 13 d'agost accedint a les webs www.piscinaroses.cat o www.genroses.cat. Els dorsals (xips electrònics) es lliuraran el mateix dia de la competició, de les 9 a les 10 h, a les oficines del GEN situades a l'entrada del Port Esportiu de Roses.

 

Travessia Local de Natació - Trofeu Enric Badosa


Per altra banda, dissabte 16 d'agost, a les 11h, se celebrarà la 29a Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància serà d'uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 13 d'agost a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal·lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

 

Mini Travessia


Com a novetat, el mateix dia 16 d’agost, una vegada finalitzada la Travessia Local – Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar una boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi cal realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització el mateix dia de la prova, entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus i tots s’enduran un obsequi de record.

 

Per a més informació: GEN ROSES: 972 25 70 03 – www.genroses.cat

PISCINA DE ROSES: 972 45 97 60 – www.piscinaroses.cat

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document