Un arbre de grans dimensions il·luminarà la plaça Catalunya de Roses aquest Nadal

L’empresa municipal Rosersa està ultimant aquests dies la instal·lació de les figures i composicions que il·luminaran el Nadal a Roses, amb una seixantena d’espais ornamentats a diferents espais de la vila. La novetat d’enguany és la instal·lació d’un arbre de Nadal de grans dimensions a la plaça Catalunya que, juntament amb la resta d’enllumenat nadalenc, s’il·luminarà a partir del proper dijous, 5 de desembre.
02/12/2019 12:19 -    

Un avet d’alumini de 10 metres d’alçada i 4 de diàmetre, coronat amb una gran estrella d’1,5 metres, presidirà la plaça Catalunya de Roses durant les festes de Nadal d’enguany. La seva adquisició ha estat realitzada amb la partida que Rosersa i Ajuntament destinen anualment a la compra d’enllumenat de Nadal de baixa consum energètic. L’any passat es va completar la inversió feta durant els darrers anys per a la renovació de les antigues figures que funcionaven amb bombetes convencionals, per nous models led. Actualment, doncs, la totalitat d’enllumenat nadalenc de Roses és ja de baix consum, fet que suposa un estalvi d'un 80% en el consum d'energia respecte als anteriors models.

 

Com cada any, les figures s’intenten col·locar en llocs diferents i s’incorporen de noves, per dotar l’ornamentació d’un major dinamisme i novetat. Més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós instal·lats a un total de 29 carrers de la vila, 9 rotondes i als edificis de l’església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, posaran llum al Nadal rosinc.

 

L’acte oficial d’encesa de l’enllumenat, tindrà lloc el proper dijous 5 de desembre, a les 19 h, La il·luminació nadalenca a Roses funcionarà fins al 7 de gener, en horari de 17.30 a 2 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document