Un regal ple d'obsequis: regala Piscina de Roses

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat la campanya de promoció Regala “Esport i Salut”, Regala “Piscina de Roses”, amb la qual ofereix a les persones que s'abonin a l'equipament a partir del 16 de novembre, un descompte del 40% en la matrícula, l’obsequi de la motxilla piscinaroses.cat, 2 invitacions i una sessió d’assessorament gratuïta.
16/11/2015 07:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per altra banda, i a partir del 14 de desembre, tothom que pensi a fer un regal original i saludable pot regalar “esport i salut” als seus familiars i a les seves amistats a través d’un abonament de 10 sessions a la Piscina de Roses amb un descompte del 10 % sobre la tarifa habitual i el regal de la motxilla piscinaroses.cat.

 

Cal tenir en compte que la promoció finalitzarà el dia 16 de gener de 2016, i que les persones empadronades a Roses o a municipis en conveni gaudeixen d’un descompte addicional del 20% en la matrícula.

 

A la Piscina de Roses es pot trobar l’activitat que s’ajusti a les necessitats de cada usuari i que l’ajudi a aconseguir els seus propòsits: sigui per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se... Una àmplia oferta d’activitats i serveis, les millors instal·lacions, un equip professional qualificat i un preu a mida segons l’ús que se’n faci són els motius principals per regalar “Piscina de Roses”.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document