Un rètol de grans dimensions amb les paraules Hola! Roses dóna la benvinguda a la població

La primera rotonda d’accés a Roses de la carretera C-260 llueix des d’avui un rètol de grans dimensions que amb les paraules "Hola! Roses", dona la benvinguda a la població. El projecte és fruit del procés de pressupostos participatius impulsat des del consistori, en el qual la instal·lació d’aquest rètol va ser la proposta més votada.
12/04/2019 13:35 -    

Les paraules Hola! Roses, estratègicament situades per ser llegides en el sentit de la circulació d’entrada a la població, saluden a partir d’avui tots els vehicles que accedeixen a Roses per la C-260. Aquest matí finalitzen els treballs de col·locació de les lletres, realitzades amb acer per garantir la seva llarga durada i pintades amb els colors corporatius de l’Ajuntament de Roses. Tenen una longitud de 6,40m i de 7,68m respectivament i una alçada de 1,6m.

 

El projecte es completarà properament amb la instal·lació de la il·luminació necessària per donar visibilitat nocturna al rètol amb 6 focus, així com amb l’enjardinament de l’espai, que consistirà en la plantació contínua de 8 arbres darrera de les lletres que dotaran el rètol d’un fons vegetal, en la replantació de gespa i en l’adaptació de la instal·lació de reg automàtic existent.

 

Aquest element promocional va ser el projecte presentat per la ciutadania que més vots va rebre durant el procés de pressupost participatiu desenvolupat a Roses l’any 2017, en el qual van participar més de 500 persones. A partir d’aquell moment, l’Ajuntament ha procedit a la contractació de la proposta gràfica que plasmés aquesta voluntat popular, la qual ha culminat avui amb la col·locació del rètol. El projecte ha tingut un cost de 42.000 €.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document