Un treball sobre la publicitat i un altre sobre el pa guanyen el premis de recerca de batxillerat de Roses

L’alumna Paula Coderc Castellana, del Centre Escolar Empordà, ha estat la guanyadora de la setena edició del premi de Recerca de Batxillerat que organitza l’Ajuntament de Roses. El seu treball s’anomena “Publicitat per a menors”. L’accèssit ha estat per Anna Jòdar Portas, de l’Institut Illa de Rodes, que ha fet un treball sobre la influència de les ciències en el pa i que ha titulat: “Què s’amaga darrera una engruna de pa?”. En total s’hi han presentat sis treballs i han participat els Instituts Cap Norfeu i Illa de Rodes i el Centre Escolar Empordà
Un treball sobre la publicitat i un altre sobre el pa guanyen el premis de recerca de batxillerat de Roses

Lliurament premis

11/06/2013 12:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els premis de Recerca s’han entregat aquest dilluns en un acte acadèmic que, per primer cop, s’ha fet al Teatre Municipal. Ha estat presidit per l’alcalde de Roses, Carles Páramo, i el director dels Serveis Territorials de Cultura, Albert Bayot. També hi han assistit pràcticament la totalitat dels regidors que formen l’equip de govern, així com alumnes de batxillerat dels tres centres que hi han participat.

Aquest any s’ha celebrat la setena edició dels Premis que estan dotats amb 300 euros el treball guanyador i un accèssit de 150 euros. Hi participen els alumnes de segon de batxillerat i cada institut pot presentar un màxim de dos treballs. L’objectiu és estimular als alumnes dels centres educatius del municipi i reconèixer l’esforç dels nois i noies en aquesta primera experiència de recerca, així com també donar suport a la tasca docent. Amb tots els treballs presentats es crea un fons documental municipal de recerca.

A més dels dos treballs guanyadors se n’han presentat quatre més: “L’origen de l’univers” de Daniel Moreno García; “Aproximació a l’arquitectura naval a través dels derelictes, Roses II i Perola V” de Dídac Mayoral Mindan; “Els mitjans de comunicació de proximitat de l’Alt Empordà” de Laia Feliu Grau; i “Els taurons” de Maria Vigo Fernández.

El jurat del Premi està integrat per: Jaume Vicens Rahola, president de la Fundació Jaume Vicens Vives; Josep Maria Barris, arxiver municipal; i Maria Lluïsa Pinto, directora de l’Institut de Castelló d’Empúries. Com a secretària del Jurat ha actuat Magda Niubó, tècnica del departament d’Ensenyament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document