Una història d'amor virtual a Cine Ciutadella

Cine Ciutadella prossegueix demà dijous (9 de juliol) la seva programació d'aquest estiu amb la projecció de la pel·lícula Her, d’Spike Jonze. Guanyadora de l’Òscar al Millor guió original entre d’altres premis, situa en un futur proper el seu protagonista, Joaquin Phoenix, enamorat d'un sistema operatiu al qual posa veu Scarlett Johansson. Un film que atrapa i fa pensar en els efectes que tenen les noves tecnologies i la manera que tenim de relacionar-nos.
08/07/2015 07:07 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Theodore, un home solitari que es dedica a escriure cartes per a terceres persones compra un sistema operatiu basat en el model d’intel·ligència artificial, dissenyat per satisfer totes les necessitats de l’usuari. La seva relació es fa tan estreta que Theodore s’acaba enamorant de Samantha, la veu femenina d’aquest sistema.

 

Una història d’amor peculiar que amaga una profunda i fresca reflexió sobre la nostra relació amb la tecnologia i la resta de persones que ens envolten.

 

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

 

No recomanada per a menors de 12 anys / Versió original en anglès amb subtítols en castellà

 

Tota la programació a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document