Una recepció institucional amb la delegació de Beas obre la celebració del 20è aniversari de l’agermanament

Una delegació de regidors i regidores de l’Ajuntament de Beas de Segura, encapçalada pel seu alcalde, José Alberto Rodríguez, ha participat aquest migdia en la recepció oficial realitzada a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses, juntament amb els representants municipals rosincs. Aquest ha estat l’acte d’obertura de la celebració del 20è aniversari de l’agermanament entre ambdues poblacions, que prosseguirà demà amb un acte commemoratiu i una degustació gastronòmica, oberts al públic, al Teatre Municipal.
23/09/2022 13:55 -    

L’alcalde de Roses, Joan Plana, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a la comitiva beasenca, tot agraint la seva visita. A continuació, ha convidat a l’alcalde de Beas, José Alberto Rodríguez, a signar el Llibre d’Honor de Roses, destacant que aquesta "és la quarta ocasió en què un representant del municipi de Beas signa en el nostre llibre d’honor, prova fefaent del lligam i vincle que mantenim i de la importància i valor que atorguem al nostre agermanament".

 

José Alberto Rodríguez ha destacat també aquest intercanvi i visites periòdiques mantingudes entre representants i veïns i veïnes de les dues poblacions al llarg dels anys, "com demostra també l’àmplia delegació de l’ajuntament de Beas que avui participa en aquest acte, amb 8 dels seus 10 regidors i regidores presents". En el seu escrit en el Llibre d’Honor, ha manifestat "el desig i ferm compromís per continuar treballant en el reforç cultural i en les bones relacions entre els dos municipis".

 

A continuació, els dos alcaldes han fet un intercanvi d’obsequis: una edició del Pla Director per a la conservació del Castell de Beas de Segura i un quadre amb una olivera en relleu simbolitzant la tradició agrícola de Beas, per part del consistori beasenc; i una reproducció en miniatura dels gegants de Roses i un llibre sobre la gestió municipal de la Ciutadella, per part del consistori rosinc. A més, els dos alcaldes han fet un intercanvi d’insígnies amb els escuts dels dos municipis.

 

Per últim, l’acte ha comptat amb la presència de representants dels tres clubs de futbol rosinc, AE Roses, Club Base Roses i Roses City, els quals han fet entrega a l’alcalde de Beas, gran aficionat al futbol, d’una camiseta de cada club, amb el nom de l’alcalde i el número 20 (en commemoració del 20è aniversari) serigrafiats. A continuació les dues comitives s’han traslladat al Castell de la Trinitat, per visitar la fortalesa i participar en un dinar institucional.

 

Demà dissabte, arribarà el plat fort de la celebració, amb un acte obert al públic que tindrà lloc al Teatre Municipal, on també participaran els exalcaldes de les dues poblacions Carles Pàramo (Roses) i José Munera (Beas), aquest darrer per videoconferència, rememorant l’agermanament que ambdós signaren ara fa 20 anys. A continuació s’oferirà a tots els assistents una degustació gastronòmica amb productes i plats típics de les cuines rosinca i beasenca.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document