Vestigis", seleccionada per participar en el 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges)

La pel·lícula del director rosinc Ivan Morillo, "Vestigis", ha estat seleccionada per participar en el 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El film competirà pels guardons de la secció NOVES VISIONS, que va néixer a Sitges l'any 2003 amb l'objectiu d'articular una programació que aprofundeix en noves vies narratives, formals i conceptuals.
06/07/2016 14:58 -    

Coincidint amb la presentació que els organitzadors del Festival ofereixen aquest matí a la ciutat de Barcelona -acte que compta amb l’assistència del director del film Ivan Morillo-, el repartiment d'actors i col·laboradors de la pel·lícula, juntament amb el co-productor de la mateixa (Thomas Spieker), l'alcaldessa (Montse Mindan) i regidor de Turisme i Promoció de Roses (Fèlix Llorens), han volgut celebrar la nominació i reconèixer la feina de tot l’equip artífex de la pel·lícula amb un petit acte al Teatre Municipal de Roses.

 

La nominació

 

La pel·lícula VESTIGIS, dirigida pel rosinc Ivan Morillo, amb guió d’Ivan Humanes i produïda per Ivan Morillo i Thomas Spieker amb el suport de l’Ajuntament de Roses, participarà en el 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, competint pels guardons de la secció NOVES VISIONS.

 

Noves Visions és l’apartat en què el Fantàstic, entès de la manera més àmplia, es troba amb l’experimental. A cavall entre l’experimentació més transgressora i la contundència del cinema d’autor, Noves Visions s’erigeix en una de les seccions més atrevides del Festival, i inclou Noves Visions plus, que va un pas més enllà en el risc propi de la secció.

 

Aquest matí els responsables del Festival han anunciat un avenç de la programació del Festival d’enguany i d’altres informacions d’interès, entre elles la participació de VESTIGIS, en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del director Ivan Morillo i del guionista Ivan Humanes. La pel·lícula es projectarà al Festival de Sitges el proper 9 d’octubre.

 

Rodada íntegrament a localitzacions de Roses

 

VESTIGIS és un film cent per cent rosinc, ja que tant el seu jove director, Ivan Morillo com els actors protagonistes Anna Vicens i Joan Fibla són de Roses, així com ho són la totalitat de localitzacions de la pel·lícula, situades al casc urbà, al port pesquer, a l’antiga depuradora de marisc, a la urbanització del Mas Fumats, a Canyelles Petites i a l’Ajuntament (Casa Cambó).

 

Cal destacar que aquest treball d’Ivan Morillo és la seva estrena com a director d’un llargmetratge, rodat en només 9 dies en un horari intensiu de rodatge de 14 hores per jornada.

Sinopsi

Vestigis ens parla de l’Elena (Anna Vicens), mestra de professió la qual ha perdut una filla durant l’embaràs, i mai ha superat aquesta pèrdua. Els seu matrimoni amb Marcos fa aigües, tot i que el seu home continua enamorat d’ella. Al mateix temps l’Elena enceta una història d’amor tòrrid i lèsbic amb una de les seves ex-alumnes, l’Èrika (Marta Figueras).

En Marcos, preocupat pel seu matrimoni acudeix a un psiquiatra, en Hermann (Joan Fibla), per tal de salvar el seu matrimoni, el qual els proposarà una teràpia intensiva. Teràpia que consisteix a sotmetre’s durant un cap de setmana al seu nou programa per tal de salvar la seva relació… Amb un final del tot inesperat.

Fitxa tècnica

 

Protagonitzat:

Elena - Anna Vicens

Hermann - Joan Fibla

Erika - Marta Figueras

Victor - Francesc Puga

Marcos - Josep Maria Cortada

La niña - Nina Jaume

Cambrer - Lluís Ribas

 

Col. especial: Juanjo Viñuela (pintor)

 

Gènere: Thriller Psicolic

 

Direcció: Ivan Morillo Fernàndez

 

Guió: Ivan Humanes

 

Producció: Ivan Morillo i Thomas Spieker

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document