Visita en vaixell per descobrir les piscifactories i muscleres de Roses

L’àrea de Promoció Econòmica de Roses organitza conjuntament amb la Confraria de Pescadors de Roses, una sortida amb vaixell per donar a conèixer el funcionament de les piscifactories d’orada i llobarro, així com les muscleres recentment instal·lades per la Confraria . La visita guiada serà el dissabte 11 de març i permetrà als assistents conèixer l’activitat aqüícola de la badia de Roses.
01/03/2023 07:55 -    

El vaixell sortirà del port pesquer de Roses a les 10 del matí i arribarà cap a les 12 h. En les dues hores de recorregut es visitaran les piscifactories de l’orada i el llobarro que es troben davant del port pesquer, tot seguit s’aproparà a les muscleres recentment instal·lades.


L'objectiu d’aquesta activitat és apropar l'activitat aqüícola a la ciutadania explicant el funcionament de les instal·lacions, el procés d’alimentació i cria de les espècies que s'hi troben i les característiques del producte final que s'aconsegueix. Les explicacions aniran a càrrec de Pere Planas, biòleg de la Confraria de Pescadors de Roses.


L’excursió està oberta a tot el públic i té un preu de 5 €. Les inscripcions es poden realitzar a partir del 3 de març fins al 10 de març o fins a exhaurir places, de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, a l’àrea de Promoció Econòmica de Roses, situada al primer pis del número 1 del carrer Madrid. El dia de l’activitat cal portar el tiquet de pagament.


Per a més informació podeu contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica al 972 152 521 o promocioeconomica@roses.cat

 

La coordinació d’aquesta acció, a càrrec de l’AODL de desenvolupament sostenible del sector primari de Roses, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document