Xavier Sala i Martín, un dels ponents de la Jornada Comerç i Turisme organitzada per l'Ajuntament de Roses

El proper 23 de març, el Teatre Municipal de Roses acollirà una nova edició de la “Jornada Comerç i Turisme”, organitzada pel consistori rosinc amb l'objectiu d'apropar els coneixements i recomanacions d'experts i professionals d'aquests sectors entre l'empresariat del municipi i de la comarca. Enguany, la jornada comptarà amb la participació de l'economista Xavier Sala i Martín, el diplomat en Turisme Jordi Casassayas i l'especialista en comunicació digital Francesc Casadellà.
17/03/2015 07:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Experts en l’àmbit de l'economia, de la gestió turística i de les noves tecnologies donaran contingut a una jornada que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha organitzat amb l’objectiu d'oferir una visió especialitzada a comerciants i empresaris. L’experiència professional de cadascun dels ponents, a més, servirà perquè els participants obtinguin noves perspectives entorn a l'orientació i enfoc dels seus projectes empresarials i com adaptar-los a les noves tendències.

L'activitat s'ha programat com una jornada dinàmica i motivadora. L'obrirà l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, oferint tota la informació relativa a la taxa turística i al Decret del Fons per al Foment del Turisme. A continuació, el llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG Francesc Casadellà, oferirà la ponència “El comerç electrònic en el petit comerç”. Casadellà és també especialista en comunicació digital (blogs, xarxes socials i eines 2.0) i centrarà la seva exposició entorn a tot allò a tenir en compte a l'hora d'oferir la venda en línia.

El següent ponent serà Jordi Casassayas, diplomat en Turisme i Màster en Gestió i Planificació Turística, qui centrarà la seva exposició entorn a què implica estar a les xarxes socials, quines són les més adequades per a cada tipologia de negoci, etc. La darrera activitat de la jornada anirà a càrrec de Xavier Sala i Martín, que oferirà una visió entorn al tema “Com capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit. Sala i Martín és catedràtic d'Economia de la Columbia University de Nova York i molt conegut pels seus articles i aparicions en diversos mitjans de comunicació.

La participació a la Jornada, que tindrà lloc entre les 9.30 i les 14 hores del proper dia 23, és lliure, tot i que cal confirmar l'assistència a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses (carrer Madrid, 1, telèfon 972 15 25 21, promocioeconomica@roses.cat)

Disposeu de la informació detallada de les diferents activitats en el díptic adjunt

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document