Zodiac adquireix dos amarratges per embarcacions de fins a 10 metres al Port de Roses

L'empresa Zodiac Española, filial de la multinacional Zodiac MilPro International, ha arribat a un acord amb Port de Roses per la adquisició de 2 amarratges de 10 x 3,5 metres, destinats a les seves embarcacions de gama professional i militar que es fabriquen a la planta que l’empresa té a Roses.
12/12/2014 13:31 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El desenvolupament de nous productes per part de Zodiac MilPro, que ja disposava des de la posada en marxa del port esportiu de 2 amarratges de fins a 8 metres, ha fet palesa la necessitat d’incorporar aquests nous amarradors més grans. Aquests, estaran situats més propers a la bocana i compten amb fàcil accessibilitat, que permetrà als tècnics i mecànics una millor operativitat per a les pràctiques i assajos reals a mar.

Tots el productes són dissenyats, desenvolupats, fabricats i assajats a Roses, i les proves de mar, estabilitat, durabilitat, homologació, etc. es realitzen al port esportiu de Roses. La realització d'aquestes proves, així com les diferents accions formatives i de pilotatge que Zodiac desenvolupa entre els seu personal i clients internacionals a les instal·lacions del port rosinc, aporten a més la presència d'uns 400 visitants anuals, que realitzen estades d'entre una setmana i 10 dies en el municipi.

La nova línia de fabricació de semirígides d’altes prestacions lliurades claus en mà amb tot l’equipament electrònic d’alt nivell demanat pels clients, així com la nova producció d’embarcacions amb casc d’alumini seguint patents pròpies de Zodiac, ha incrementat el volum d’encàrrecs d’embarcacions d’ús professional destinades a països dels 5 continents per a rescat i salvament, policies, duanes, vigilància, etc.

Per cobrir aquesta demanda, Zodiac Española ha reorganitzat la implantació de la planta de Roses per tal d’augmentar la superfície de fabricació en 1.500 m2 i incrementat la plantilla en 25 treballadors en els darrers 3 anys, fent una aposta per la inversió en I+D, desenvolupant productes molt específics pels usos al que s’han de destinar, en les condicions molt extremes en quan a meteorologia i navegació a tot el món.

A part d’això, Zodiac Milpro segueix fabricant a la planta de Roses una gran quantitat d’embarcacions pneumàtiques plegables per proveir als seus clients militars i professionals d’arreu. Embarcacions molt apreciades per la seva reconeguda fiabilitat i durabilitat en tot tipus de missions i usos extrems.  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document