La mostra “ExpoCaixa. Parlem de drogues”, al passeig de Roses del 15 al 25 de juliol

Entre els propers 15 i 25 de juliol es presentarà a Roses l’exposició itinerant “ExpoCaixa. Parlem de drogues”, organitzada per l’Obra Social Fundació “la Caixa” en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses i els departaments de Salut i Educació de la Generalitat. L’exposició, ubicada al passeig Marítim de la població (davant de la plaça Catalunya), és una mostra informativa sobre les drogues, l’impacte social que tenen, els efectes que provoquen sobre la salut i la importància de la seva prevenció.
Exposició Parlem de Drogues

Exposició Parlem de Drogues

13/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Obra social "la Caixa" impulsa el programa "Parlem de Drogues" amb la finalitat d’ajudar a prevenir el consum de drogues entre els joves i proporcionar a nois i noies, famílies i educadors, recursos per abordar el tema des del punt de vista personal, familiar i social. L’exposició convida als assistents a prendre consciència de les pròpies decisions, a saber què es vol viure i què es vol evitar, a desenvolupar uns arguments propis a partir del coneixement i a aprendre a triar.

En el marc d'aquesta exposició, s'ofereixen de manera gratuïta visites guiades dirigides al públic general tots els dies a les 11.30h i a les 19h. No és necessària reserva prèvia.

La inauguració tindrà lloc el proper dijous 15 de juliol, a les 12 h, i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, el delegat general a Girona de "la Caixa", Jordi Nicolau, i la coordinadora d’exposicions de la Fundació "la Caixa", Berta Muelas.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document