La piscina municipal de Roses s’inaugurarà el proper dimecres

La piscina de Roses s'inaugurarà el proper dimecres 21 de juny, a les 20.30 h del vespre. Coincidint amb la seva obertura, ja ha estat aprovat el programa d’activitats que s’oferirà durant aquest estiu. D'altra banda, a partir del proper dilluns (dia 19), ja es podran tramitar les inscripcions directament al nou equipament.
Vista interior

Vista interior

14/06/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les noves instal·lacions, amb una superfície de 3.600 m2, compten amb una gran piscina de 25 x 16 metres, una altra de 16 x 8 m, una sala de fitness i musculació, sales d’activitats dirigides, sauna, bany de vapor, hidromassatge, zona de relax i solàrium natural.


Pel que fa a les activitats programades, aquestes van adreçades des dels nadons a partir de 4 mesos, fins a les persones més grans de 64 anys, i inclouen cursos d’iniciació i perfeccionament per a nens i adults, aiquagim, aiguadolça i natació recreativa. D’altra banda, les activitats terrestres previstes per a aquest estiu, que es realitzaran a les sales d’activitats dirigides, són aerostep, tonogac i spinning.


A partir del proper dilluns (19 de juny), les inscripcions ja es podran tramitar directament a les noves instal·lacions de la piscina municipal, de 9 a 13 h de dilluns a divendres, i de 16 a 19 h els dimarts i els dijous.Pel que fa als preus, PRODER SL ha aprovat diferents tarifes condicionades als tipus d’usuaris, atenent aspectes com l’edat o les franges horàries en què els socis facin ús de les instal·lacions. Les persones empadronades al municipi gaudiran d’un descompte especial en el moment de cursar la matriculació.

Per consultar el programa d’activitats d’estiu i els preus d’inscripció, podeu consultar els documents adjunts.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document