Obert el termini de subvencions per als sectors de la restauració, comerç i servei de Roses

L’Ajuntament de Roses obre a partir d’avui, divendres 10 de juliol, i fins al proper 29 de juliol, el termini per a la presentació de sol·licituds de les dues línies de subvencions als sectors de la restauració, comerç i serveis (inclosos serveis turístics) de Roses, per al finançament de despeses derivades de l’adaptació de negocis a les mesures higièniques i de seguretat de prevenció de la Covid19.
10/07/2020 09:12 -    

La primera de les línies de despeses subvencionables va dirigida a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat relacionades amb la gestió i prevenció de la pandèmia Covid19, tals com mampares protectores, màquines de purificació d’ozó, màquines de cobrament automàtic, portes d’obertura i tancament per sensors, planxes d’alta temperatura per a desinfectar la roba, aparells per a la desinfecció (rajos ultraviolats,...).


La segona línia es destina a les despeses per a l’adquisició de material fungible, com ara mascaretes; guants, tovalloles, davantals, peücs o bates d’un sol ús; gel hidroalcohòlic; o pantalles facials protectores.

 

Aquests ajuts s’emmarquen dins el pla de subvencions per a empreses, professionals i autònoms dels sectors empresarials de la restauració, comerç i serveis de Roses afectats per la crisi del la Covid 19. La seva finalitat és la reactivació de l’activitat econòmica del municipi, així com la protecció de la salut de les persones per evitar la propagació del contagi de la Covid19.

 

 

Tota la informació està disponible a: www.roses.cat/ajutscovid19. Podeu consultar també el document FAQS AJUTS COVID19 per saber com s’ha de sol·licitar aquesta subvenció.

PDF document icon FAQS AJUTS COVID19.pdf — PDF document, 192 KB (197608 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document