Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses

 

PROGRAMACIÓ ABRIL - JUNY 2024

PROGRAMA TALLERS I XERRADES AULA GASTRONÒMICA ABRIL - JUNY 2024

 

TASTS DE VINS

 

DIJOUS, 4 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Vinyes dels Aspres

Formador: David Molas, director gerent del celler

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIVENDRES, 5 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Mas Llunes

Formadora: Gemma Roig, sommelier i responsable de comunicació del celler

 Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIJOUS, 11 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler AV Bodeguers

Formadora: Berta Sendra, enòloga del celler

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIVENDRES, 12 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Espelt Viticultors

Formadora: Anna Espelt, directora i enòloga del celler 

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIJOUS, 18 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Empordàlia 

Formador: Mauro Bonamassa, sommelier i guia turístic del celler

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIVENDRES, 19 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Hugas de Batlle 

Formadora: Esther Pujol, responsable d’enologia i sommelier del celler 

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIJOUS, 25 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Perelada

Formadora: Maria Baró, responsable d’enoturisme del celler. 

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

DIVENDRES, 26 D’ABRIL

Tast de vins amb el celler Mas Vida

Formadora: Adriana Fernández Riera, directora i sommelier del celler 

Horari: 18:30 h / Preu: 5 €

 

TALLERS I ACTIVITATS

 

DIJOUS, 9 DE MAIG

Taller: Fideuada de la Badia de Roses

Formador:  Victor Olivencia, pescador de la Confraria de Roses

Horari: 19 h / Preu: 5€

 

DIMARTS, 14 DE MAIG

Taller: Formatges catalans, defensa del territori i les persones

Tast de formatges artesanals de proximitat maridat amb vins DO Empordà. Parlarem de les tipologies dels formatges, dels qualls, de les maduracions, del territori i dels animals, entre d’altres. 

Formador:  Toni Gerez, cap de sala i sommelier del restaurant Castell de Perelada 

Horari: 19 h / Preu: 5€

 

DIJOUS, 16 DE MAIG

Presentació del llibre: Canviar el món des de la taula

El que posem al plat determina la nostra salut, però també l’economia que sosté la nostra societat i el nostre futur. Pensem prou si el que mengem es sa, s’ha produït de manera sostenible i n’hem pagat un preu just? Jorid Masjuan promou un activisme informat i conscient perquè gosem desafiar els oligopolis que dominen els mercats. 

Autor: Jordi Masjuan Batet

Lloc: Biblioteca de Roses

Horari: 19h / Entrada: Gratuita

 

DIJOUS, 23 DE MAIG

Taller: Macarrons saltats amb calamars i crema de bolets 

Formador: Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses

Horari: 19 h / Preu: 5€

 

INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DEL 27 DE MARÇ A LES 10H

PER INSCRIPCIONS CLICA AQUÍ

 

 

Accions del document