Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat
Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses
PROGRAMACIÓ FEBRER - MARÇ 2023
PROGRAMA TALLERS I XERRADES AULA GASTRONOMICA FEBRER - MARÇ 2023
DILLUNS, 6 FEBRER
Taller: Una sopa per a cada moment
Gaudiu d’una tarda envoltats de sopes amb Ada Parellada. Hi presentarà el seu llibre de més de 50 Sopes, que hi han col·laborat persones i entitats d’arreu de Catalunya. A més, cuinarà un parell de sopes per a tastar-les.
Formadora: Xef Ada Parellada, del restaurant Semproniana
Horari:18:00 a 20:00 h
Preu: 3€
DIMECRES, 8 FEBRER
Taller: Tast de vins dolços de la DO Empordà
En el taller es farà una introducció als vins dolços i es farà una degustació d’aquest tipus de vins de la DO Empordà
Formadora: Sommelier Laura Masramon
Horari: 19:00 a 20:30 h
Preu: 3€
DIJOUS, 13 FEBRER
Taller: Batch cooking: reforça les teves defenses
En aquest taller combinarem receptes per organitzar l’alimentació de tota la setmana, utilitzant aquells aliments que reforcin el nostre sistema immunitari: fruites i verdures riques en vitamina C i K, peixos blaus rics en omega-3, entre d’altres.
Formadora: Dietista i nutricionista Anna Torelló
Horari: 19:00 a 21:00 h
Preu: 3€
DIMECRES, 15 FEBRER
Taller: Cuina de quaresma amb robot de cuina
En el taller es veuran diverses receptes de quaresma per preparar amb els robots de cuina
Formadora: Maria Rosa Picamal Juanola
Horari: 19:00 h
Preu: 3€
DIMARTS, 21 FEBRER
Taller: Serviola a la sal de Taffoni i oli DO Empordà
En el taller aprendrem a cuinar una espècie termòfila: la serviola. És un peix d'aigües càlides que cada vegada trobarem en més quantitat a les nostres costes a causa de l’escalfament global. Es cuinarà a la sal i anirà acompanyada de mini verdures ecològiques horta de Tramuntana.
Formador: Xef Jordi Dalmau, del restaurant Sumac
Horari: 19:00 h
Preu: 3€
DIJOUS, 23 FEBRER
Taller: Cupcakes amb «xispa»
Al taller s'elaboraran quatre cupcakes amb "xispa": de mojito, de pinya colada, de cava
i de Bailey's.
Formadora: Marta Sánchez Quintana, de Bimba’s Cakes
Horari: 19:00 a 20:30 h
Preu: 3€
DILLUNS 27 DE FEBRER
Taller: Arròs caldós de galeres, sípia i llagostins
En el taller aprendrem a cuinar un arròs caldós, a l’estil del restaurant Falconera.
Formador: Xef Gregory Abella, del restaurant Falconera
Horari: 19:00 h
Preu: 3€
DIJOUS, 2 DE MARÇ
Taller: Pop amb patates
En el taller aprendrem a cuinar aquest plat típic acompanyat de mussolina d’all
Formador: Josep Avellaneda, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19h
Preu: 3€
DIJOUS, 9 MARÇ
Taller: Suquet de clavellada
En aquest taller s'aprendrà a cuinar un plat típic de la costa catalana, el suquet. En aquest cas, el peix escollit serà de clavellada.
Formador: Jordi Borràs, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19:00 h
Preu: 3€
DILLUNS, 13 MARÇ
Taller: Batch cooking: organitza l’alimentació de la setmana
En aquest taller trobaràs les eines per millorar l’organització dels àpats al llarg de la setmana, i aconseguiràs que siguin molt més nutritius, equilibrats i saludables, en molt poc temps.
Formadora: Dietista i nutricionista Anna Torelló
Horari: 19:00 a 21:00 h
Preu: 3€
DIMECRES, 15 MARÇ
Taller: Arròs de la Badia de Roses
Es prepararà un arròs melós amb galera, sépia, gamba blanca i fumet de peix de roca
Formador: Victor Olivencia, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19:00 h
Preu: 3€
Accions del document