Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses

 

PROGRAMACIÓ FEBRER - MARÇ 2023 

 

PROGRAMA TALLERS I XERRADES AULA GASTRONOMICA FEBRER - MARÇ 2023

 

DILLUNS, 6 FEBRER

Taller: Una sopa per a cada moment

Gaudiu d’una tarda envoltats de sopes amb Ada Parellada. Hi presentarà el seu llibre de més de 50 Sopes, que hi han col·laborat persones i entitats d’arreu de Catalunya. A més, cuinarà un parell de sopes per a tastar-les.

Formadora: Xef Ada Parellada, del restaurant Semproniana

Horari:18:00 a 20:00 h

Preu: 3€

 

DIMECRES, 8 FEBRER

Taller: Tast de vins dolços de la DO Empordà

En el taller es farà una introducció als vins dolços i es farà una degustació d’aquest tipus de vins de la DO Empordà

Formadora: Sommelier Laura Masramon

Horari: 19:00 a 20:30 h

Preu: 3€

 

DIJOUS, 13 FEBRER

Taller: Batch cooking: reforça les teves defenses

En aquest taller combinarem receptes per organitzar l’alimentació de tota la setmana, utilitzant aquells aliments que reforcin el nostre sistema immunitari: fruites i verdures riques en vitamina C i K, peixos blaus rics en omega-3, entre d’altres.

Formadora: Dietista i nutricionista Anna Torelló

Horari: 19:00 a 21:00 h

Preu: 3€

 

DIMECRES, 15 FEBRER

Taller: Cuina de quaresma amb robot de cuina

En el taller es veuran diverses receptes de quaresma per preparar amb els robots de cuina

Formadora: Maria Rosa Picamal Juanola

Horari: 19:00 h

Preu: 3€

 

DIMARTS, 21 FEBRER

Taller: Serviola a la sal de Taffoni i oli DO Empordà

En el taller aprendrem a cuinar una espècie termòfila: la serviola. És un peix d'aigües càlides que cada vegada trobarem en més quantitat a les nostres costes a causa de l’escalfament global. Es cuinarà a la sal i anirà acompanyada de mini verdures ecològiques horta de Tramuntana.

Formador: Xef Jordi Dalmau, del restaurant Sumac

Horari: 19:00 h

Preu: 3€

 

DIJOUS, 23 FEBRER

Taller: Cupcakes amb «xispa»

Al taller s'elaboraran quatre cupcakes amb "xispa": de mojito, de pinya colada, de cava

i de Bailey's.

Formadora: Marta Sánchez Quintana, de Bimba’s Cakes

Horari: 19:00 a 20:30 h

Preu: 3€

 

DILLUNS 27 DE FEBRER

Taller: Arròs caldós de galeres, sípia i llagostins

En el taller aprendrem a cuinar un arròs caldós, a l’estil del restaurant Falconera.

Formador: Xef Gregory Abella, del restaurant Falconera

Horari: 19:00 h

Preu: 3€

 

DIJOUS, 2 DE MARÇ

Taller: Pop amb patates

En el taller aprendrem a cuinar aquest plat típic acompanyat de mussolina d’all

Formador: Josep Avellaneda, pescador de la Confraria de Roses

Horari: 19h

Preu: 3€

 

DIJOUS, 9 MARÇ

Taller: Suquet de clavellada

En aquest taller s'aprendrà a cuinar un plat típic de la costa catalana, el suquet. En aquest cas, el peix escollit serà de clavellada.

Formador: Jordi Borràs, pescador de la Confraria de Roses

Horari: 19:00 h

Preu: 3€

 

DILLUNS, 13 MARÇ

Taller: Batch cooking: organitza l’alimentació de la setmana

En aquest taller trobaràs les eines per millorar l’organització dels àpats al llarg de la setmana, i aconseguiràs que siguin molt més nutritius, equilibrats i saludables, en molt poc temps.

Formadora: Dietista i nutricionista Anna Torelló

Horari: 19:00 a 21:00 h

Preu: 3€

 

DIMECRES, 15 MARÇ

Taller: Arròs de la Badia de Roses

Es prepararà un arròs melós amb galera, sépia, gamba blanca i fumet de peix de roca

Formador: Victor Olivencia, pescador de la Confraria de Roses

Horari: 19:00 h

Preu: 3€

 

 

PER INSCRIPCIONS CLICA AQUÍ

 

 

Accions del document