Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat
Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses
PROGRAMACIÓ ABRIL - JUNY 2024
PROGRAMA TALLERS I XERRADES AULA GASTRONÒMICA ABRIL - JUNY 2024
TASTS DE VINS
DIJOUS, 4 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Vinyes dels Aspres
Formador: David Molas, director gerent del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIVENDRES, 5 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Mas Llunes
Formadora: Gemma Roig, sommelier i responsable de comunicació del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIJOUS, 11 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler AV Bodeguers
Formadora: Berta Sendra, enòloga del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIVENDRES, 12 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Espelt Viticultors
Formadora: Anna Espelt, directora i enòloga del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIJOUS, 18 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Empordàlia
Formador: Mauro Bonamassa, sommelier i guia turístic del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIVENDRES, 19 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Hugas de Batlle
Formadora: Esther Pujol, responsable d’enologia i sommelier del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIJOUS, 25 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Perelada
Formadora: Maria Baró, responsable d’enoturisme del celler.
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
DIVENDRES, 26 D’ABRIL
Tast de vins amb el celler Mas Vida
Formadora: Adriana Fernández Riera, directora i sommelier del celler
Horari: 18:30 h / Preu: 5 €
TALLERS I ACTIVITATS
DIJOUS, 9 DE MAIG
Taller: Fideuada de la Badia de Roses
Formador: Victor Olivencia, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h / Preu: 5€
DIMARTS, 14 DE MAIG
Taller: Formatges catalans, defensa del territori i les persones
Tast de formatges artesanals de proximitat maridat amb vins DO Empordà. Parlarem de les tipologies dels formatges, dels qualls, de les maduracions, del territori i dels animals, entre d’altres.
Formador: Toni Gerez, cap de sala i sommelier del restaurant Castell de Perelada
Horari: 19 h / Preu: 5€
DIJOUS, 16 DE MAIG
Presentació del llibre: Canviar el món des de la taula
El que posem al plat determina la nostra salut, però també l’economia que sosté la nostra societat i el nostre futur. Pensem prou si el que mengem es sa, s’ha produït de manera sostenible i n’hem pagat un preu just? Jorid Masjuan promou un activisme informat i conscient perquè gosem desafiar els oligopolis que dominen els mercats.
Autor: Jordi Masjuan Batet
Lloc: Biblioteca de Roses
Horari: 19h / Entrada: Gratuita
DIJOUS, 23 DE MAIG
Taller: Macarrons saltats amb calamars i crema de bolets
Formador: Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h / Preu: 5€
INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DEL 27 DE MARÇ A LES 10H
Accions del document