Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat
Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses
PROGRAMACIÓ FEBRER - MARÇ 2024
PROGRAMA TALLERS I XERRADES AULA GASTRONÒMICA FEBRER - MARÇ 2024
DIMARTS, 30 DE GENER
Taller: Pop amb cigrons
Formador: Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h
Preu: 5€
DIJOUS, 1 DE FEBRER
Taller: Del món a Roses, la cuina del graner d'Europa: Ucraïna
Sessió de cuina tradicional ucraïnesa, una cuina rica en vegetals, llegums i cereals, amb receptes que provenen d'antics plats camperols basats en el sègol, les verdures i els tubercles més húmils com la patata, les cols, els bolets o la remolatxa.
Formadores: Als fogons Tetiana Malovana, coordinadora Àgata Alberó Mirabel.
Horari: 19 h
Preu: 5€
DIMARTS, 6 DE FEBRER
Taller: Brunyols de l'Empordà
Formador: Santi Buscató
Horari: 19 h
Preu: 5€
DIMARTS, 13 DE FEBRER
Taller: Pizzes casolanes (estil napolità)
En el taller es descriuran les diferents etapes per a elaborar una pizza casolana, amb un tastet final amb maridatge de vins de la DO Empordà. També s'entregarà un petit dossier amb els principals conceptes de la pizza.
Formadors: Raimond Pujol i Juan Diaz, de la Pizzeria Zappi
Horari: 19 h
Preu: 5€
DILLUNS, 19 DE FEBRER
Taller: Risoto de gambes vermelles del Cap de Creus amb espàrrecs verds
Formador: Quim Coll, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h
Preu: 5€
DILLUNS, 26 DE FEBRER
Taller: Suquet de cuetes de rap de la badia de Roses
Formador: Víctor Olivencia, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h
Preu: 5€
DILLUNS, 4 DE MARÇ
Taller: Sarsuela de peix i marisc, la tornada d'un clàssic
Formador: Gregory Abella, xef del restaurant Falconera
Horari: 19 h
Preu: 5€
DIMECRES, 6 DE MARÇ
Presentació del llibre: Canviar el món des de la taula
El que posem al plat determina la nostra salut, però també l'economia que sosté la nostra societat i el nostre futur. Pensem prou si el que mengem és sa, s'ha produït de manera sostenible i n'hem pagat un preu just? Jordi Masjuan promou un activisme informat i conscient perquè gosem desafiar els oligopolis que dominen els mercats.
Autor: Jordi Masjuan Batet
Horari: 19 h
Lloc: Biblioteca de Roses Horari: 19 h Entrada: Gratuïta
DILLUNS 18 DE MARÇ
Taller: Clavellada amb mongetes
Formador: Josep Avellaneda, pescador de la Confraria de Roses
Horari: 19 h
Preu: 5€
DIMECRES, 20 DE MARÇ
Taller: Perquè t'agrada el que menges: els flavors i la textura dels aliments
Formador: Jesús Francés (professor Universitat de Girona i director de la Càtedra del Vi i de l'Oli de l'Empordà)
Horari: 19 h
Preu: 5€
Accions del document