Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Tallers i xerrades Aula Gastronòmica de Roses

PROGRAMACIÓ OCTUBRE - DESEMBRE 2022 

 

PROGRAMA DIGITAL TARDOR 2022

 

DISSABTE, 15 D’OCTUBRE
Taller: Les herbes dels turons de Roses a la cuina
Taller sobre el món de les plantes terrestres que es troben a prats,
matollars i zones boscoses de terra endins, i el seu ús a la cuina.
Formador: Evarist March, botànic del Celler de Can Roca
Horari: de 10:00 a 13:00 h
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ 


DIMARTS, 18 D’OCTUBRE
Taller: Cuina de tardor “calamar farcit amb gambes i porros”
En el taller aprendrem a cuinar calamar farcit amb gambes i porros.
Formadora: Xef Glòria Roura, del restaurant Santa Llúcia - Adherit al Segell Gastronomia d'Origen.
Horari: 19:00 h
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ 


DIVENDRES, 21 D’OCTUBRE
Presentació del receptari: La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat.
Presenten: Dr. Josep Lloret (Director de la Càtedra Oceans), Marta Bellvehí (il·lustradora) i Fèlix Llorens (regidor de Promoció Econòmica de Roses)
Organitza: Càtedra Oceans i Àrea de Promoció Econòmica de Roses
Horari: 19:00 h
Lloc: Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses
Preu: GRATUÏT


DILLUNS, 24 D’OCTUBRE
Taller: Cuina de tardor “arròs mar i muntanya”
En el taller aprendrem a cuinar un arròs de mar i muntanya, amb garrí i calamar, a l’estil del restaurant Falconera.
Formador: Xef Gregory Abella, del restaurant Falconera - Adherit al Segell Gastronomia d'Origen.
Horari: 19:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ


DIJOUS, 27 D’OCTUBRE
Taller: Postres catalans. Panellets
En el taller aprendrem a realitzar els panellets, dolços típics de Tots Sants (Taller per a adults).
Formador: Mestre pastisser Santi Buscató, de Can Cairó
Horari: 19:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ


DIVENDRES, 11 DE NOVEMBRE
Xerrada i tast: El patrimoni vinícola de Roses
Xerrada sobre el patrimoni vinícola de Roses amb tast de vins de vinyes de Roses.
Formadora: Enòloga Anna Espelt
Horari: 19:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ

 

DIMARTS, 15 DE NOVEMBRE
Taller: Cuina de tardor "cabirol de tardor"
En el taller aprendrem a cuinar una peça de caça a l'estil de centre Europa, amb cabirol, castanya, moniato, mantega i fruits vermells.
Formador: Xef Marc Descloux, del restaurant Draulic - Adherit al Segell Gastronomia d'Origen.
Horari: 19:00h
Preu: 3€
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ

 

DISSABTE, 10 DE DESEMBRE  Canvi de data!
Xerrada: Fongs i bolets a la cuina
Xerrada sobre el món dels bolets i fongs que es troben a l’entorn de Roses, i el seu ús a la cuina. Excursió per l'entorn de Roses i classe teòrica a l'Aula Gastronòmica.
Formador: Evarist March, botànic del Celler de Can Roca
Horari: de 10:00 a 13:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ


DIMARTS, 13 DE DESEMBRE
Taller: Les postres de Nadal
Els àpats de Nadal acostumen a acabar amb un toc dolç. En aquest taller aprendrem a realitzar les postres de Nadal.
Formador: Mestre pastisser Albert Lorenzo, de la Postreria Roses
Horari: 19:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ


DIMARTS, 20 DE DESEMBRE
Taller: Els canapès de Nadal
Crearem canapès de festa, fàcils i que lluiran a la taula per les festes de Nadal.
Formador: Diego Maggio, del Harry’s Bar
Horari: 19:00 h
Lloc: Aula Gastronòmica de Roses
Preu: 3 €
INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ

 

PROGRAMA DIGITAL TARDOR 2022

 

INSCRIPCIONS


Presencial: Àrea de Promoció Econòmica de Roses
Carrer Madrid, 1, 1r pis
De dilluns a divendres de 9 a 14 h


Via web: inscripcions.roses.cat

Accions del document