Esports
Horari d'atenció al públic: De 10 h a 14 h

Departament d'Esports i Joventut
Plaça Catalunya, 8 - 17480 Roses
Tel: + 34 972 25 24 00
E-mail: administracioesports@roses.cat

Escoles Esportives Municipals 2016-2017


 

 

Aquest  nou  curs 2016-2017, l’àrea  d’Esports  de l’Ajuntament de Roses té la intenció de continuar oferint el programa d’activitats esportives d’hivern, estructurat en forma d’Escoles Esportives i que va adreçat, a l’igual que en anys precedents, a diferents sectors i/o franges d’edat de la població rosinca. 

Destaquem principalment :

  • Escola psicomotriu  (4  a 5 anys)

  • Escola preesportiva  (6  a 7 anys)

  • Activitat Física per a la gent gran  (3a edat)

   

  L’escola psicomotriu  i  l’escola pre-esportiva realitzarà les seves sessions, a l’igual que en anys precedents, en el poliesportiu municipal i a la pista polivalent.

  Puntualment, utilitzaran també la Piscina Municipal i els camps de futbol. L’Inici d’aquestes activitats serà el dilluns 3 d’octubre de 2016.

  Els alumnes que hi participen provenen principalment de les diferents escoles de Roses: Vicens Vives, Narcís Monturiol,  Montserrat Vayreda , Els Grecs  i  C.E Empordà .

  S’estructuren en diferents grups,  en funció de l’edat i de l’activitat, i amb uns ràtios que oscilen  entre  els  8-10  participants per grup.

  Per iniciar l'activitat d'iniciació esportiva es necessita un mínim de 12 inscrits. A partir de 15, els nens i nenes que estudien en les escoles públiques de Roses, CEIP Vives, CEIP N. Monturiol i CEIP Els Grecs, disposaran d'un servei gratuït d'autocar per a dur-los des dels centres escolars al pavelló poliesportiu municipal. Dintre de la programació es preveu fer una sessió mensual a la piscina municipal.  

   

  Pel que fa a l' Activitat  Física per a la Gent Gran, enguany es realitzaran al Pavelló Poliesportiu Municipal , i està previst que comencin el dilluns 12 de setembre.

   

  Les ESCOLES  ESPORTIVES  D’HIVERN  2016/2017, es preveu que finalitzin el divendres 2 de juny de 2017 , data en la que es realitzarà una cloenda general amb  tots els grups participants.

   


  Lloc  on es duen a terme les activitats


  Les inscripcions es duran a terme a partir del 19 de setembre. Es poden fer per internet o de forma presencial a les oficines del departament d'Esports i Joventut situades a la Plaça Catalunya 8 (Edifici Can Jordà) de 10h a 14h.

  Inscripcions online finalitzades


  Accions del document