Esports
Horari d'atenció al públic: De 10 h a 14 h

Departament d'Esports i Joventut
Plaça Catalunya, 8 - 17480 Roses
Tel: + 34 972 25 24 00
E-mail: administracioesports@roses.cat

Escoles Esportives Municipals 2017-2018


 

 

Aquest  nou  curs 2017-2018, l’àrea  d’Esports  de l’Ajuntament de Roses té la intenció de continuar oferint el programa d’activitats esportives d’hivern, estructurat en forma d’Escoles Esportives i que va adreçat, a l’igual que en anys precedents, a diferents sectors i/o franges d’edat de la població rosinca. 

Les Escoles Esportives inclouen les activitats següents :

  • Escola psicomotriu:    Nens nascuts els anys 2012-2013  (P4  -  P5)

  • Escola preesportiva :  Nens nascuts els anys 2010-2011  (1r  i  2n)

 

L’escola psicomotriu  i  l’escola pre-esportiva realitzarà les seves sessions, a l’igual que en anys precedents, en el poliesportiu municipal i a la pista polivalent.

Puntualment, utilitzaran també la Piscina Municipal i els camps de futbol. Dintre de la programació es preveu fer una sessió mensual a la piscina municipal.  

Els alumnes que hi participen provenen principalment de les diferents escoles de Roses: Vicens Vives, Narcís Monturiol,  Montserrat Vayreda , Els Grecs  i  C.E Empordà .

S’estructuren en diferents grups,  en funció de l’edat i de l’activitat, i amb uns ràtios que oscilen  entre  els  8-10  participants per grup.

Per iniciar l'activitat d'iniciació esportiva es necessita un mínim de 10 inscrits.

A partir de 15 inscrits, els nens i nenes que estudien en les escoles públiques de Roses, CEIP Vives, CEIP N. Monturiol i CEIP Els Grecs, disposaran d'un servei gratuït d'autocar per a dur-los des dels centres escolars al pavelló poliesportiu municipal. 

L’Inici d’aquestes activitats serà el  dilluns 2 d’octubre de 2017.

Pel que fa a l' Activitat  Física per a la Gent Gran, enguany es realitzaran al Pavelló Poliesportiu Municipal , i està previst que comencin el dimarts 12 de setembre.

Les ESCOLES  ESPORTIVES  D’HIVERN  2017/2018, es preveu que finalitzin el dimecres 30 de maig de 2018 , data en la que es realitzarà una cloenda general amb  tots els grups participants.

 


Lloc  on es duen a terme les activitats

 

 

Les inscripcions es duran a terme a partir del 18 de setembre. Es poden fer per internet o de forma presencial a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) situades a la Plaça Catalunya 12 de 10h a 14h.

Inscripcions online


Accions del document