Esports
Horari d'atenció al públic: De 9.30 h a 14 h

Departament d'Esports i Joventut
Carrer de Tarragona, 81 - Teatre Municipal - 17480 Roses
Tel: + 34 972 25 24 00   Extensió 554
E-mail: administracioesports@roses.cat

Eduquem Tot Fent Esport: Ajuda

AJUDA


 

Des AJUDA VALORde l’Àrea d’Esports, engeguem la campanya “Eduquem tot fent esport”, a través de la qual volem fomentar els valors humans dintre de l’àmbit esportiu i donar suport a totes les entitats i clubs que treballen, dia a dia, amb la voluntat de promoure la convivència, la cohesió social i la tolerància.

Convé ressaltar que l’esport s’obre cap a la nostra societat com un gran paraigua d’oportunitats. L’esport és salut, és fer amics, és marcar-se objectius, és superar obstacles, però també és tot un procés educatiu que implica temps i dedicació.

Per això mateix, i per tal de continuar desenvolupant polítiques esportives municipals que reforcin l’esport com un gran instrument de transformació social, de formació personal i d’integració col·lectiva, posem a l’abast de tota la nostra gent aquesta campanya.

Eduquem tot fent esport” és una campanya inspirada en valors positius i que té com a objectiu principal fer partícip a tothom perquè Roses continuï essent una ciutat esportivament educadora.

 

 

GENT GRAN ANIMAR PRESENTACIÓ CAMPANYA FUTBOL BASE  PRESENTACIO CAMPANYA  GEN DE ROSES ENTUSIASME TENNIS VOLUNTAT CAMPANYA VALORS  VOLUNTAT TENNIS VALORS  PRESENTACIO CAMPANYA BASQUET 03 PRESENTACIO CAMPANYA BASQUET 02 PRESENTACIO PISCINA PRESENTACIO PISCINA 02 PRESENTACIO FUTBOL BASE


VALORS ANTERIORS

 TREBALL EN EQUIP  ENTUSIASME  ANIMAR  VALORS VOLUNTAT VALOR ALEGRIA  ESFORÇ  

 

Accions del document