Esports
Horari d'atenció al públic: De 9.30 h a 14 h

Departament d'Esports i Joventut
Carrer de Tarragona, 81 - Teatre Municipal - 17480 Roses
Tel: + 34 972 25 24 00   Extensió 554
E-mail: administracioesports@roses.cat

"Eduquem tot Fent Esport": Entusiasme

ENTUSIASME


 

Des ENTUSIASMEde l’Àrea d’Esports, engeguem la campanya “Eduquem tot fent esport”, a través de la qual volem fomentar els valors humans dintre de l’àmbit esportiu i donar suport a totes les entitats i clubs que treballen, dia a dia, amb la voluntat de promoure la convivència, la cohesió social i la tolerància.

Convé ressaltar que l’esport s’obre cap a la nostra societat com un gran paraigua d’oportunitats. L’esport és salut, és fer amics, és marcar-se objectius, és superar obstacles, però també és tot un procés educatiu que implica temps i dedicació.

Per això mateix, i per tal de continuar desenvolupant polítiques esportives municipals que reforcin l’esport com un gran instrument de transformació social, de formació personal i d’integració col·lectiva, posem a l’abast de tota la nostra gent aquesta campanya.

Eduquem tot fent esport” és una campanya inspirada en valors positius i que té com a objectiu principal fer partícip a tothom perquè Roses continuï essent una ciutat esportivament educadora.


VALORS ANTERIORS

 TREBALL EN EQUIP  

 

Accions del document