Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 885 elements coincideixen amb el vostre criteri

Principals canvis a les mesures contra la COVID-19 que entraran en vigor a partir del 21 de juny

La Generalitat de Catalunya ha anunciat les mesures que seran vigents des del 21 de juny i durant 14 dies. Aquesta vigència és revisable en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població. En aquestes mesures s’anuncia una certa flexibilització que respon a la millora en les dades de la pandèmia provocada pel SARS-CoV-2 a Catalunya. Els principals canvis respecte les anteriors resolucions afecten a:

Llegir Més

La Transpyr Coast to Coast finalitzarà dissabte a Roses després de recórrer 700 km des de l’Atlàntic

El proper dissabte, 19 de juny, Roses acollirà la setena i última etapa de la ‘Transpyr Coast to Coast’. Competició de referència per al ciclisme de muntanya internacional, la Transpyr creua els Pirineus des de la costa atlàntica fins a la mediterrània i compta amb la participació dels millors riders de més de 20 països diferents, que des d’ahir diumenge fins al proper dissabte recorreran 715 quilòmetres d’alta muntanya. En aquesta 11a edició s’estrena un recorregut inèdit de nord a sud i d’oest a est, de manera que Roses esdevindrà el punt d’arribada de la prova i no de sortida com en anys anteriors.

Llegir Més

Diumenge 20 de juny finalitza el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Roses fa una reserva al pressupost municipal de 300.000€ perquè els veïns i veïnes decideixin a quins projectes de la partida d’inversions els volen destinar. Del 3 al 20 de juny es poden presentar les propostes ciutadanes a través del web www.tudecideixesroses.cat.

Llegir Més

L'Ajuntament de Roses felicita l'AE Roses per l'obtenció del guardó Valors en Acció

El passat dilluns de l'AE Roses va recollir el premi Valors en Acció durant l'acte de lliurament online que es va realitzar des de la sala La Planeta de Girona. El guardó, impulsat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, premia el joc net en les activitats dels consells esportius. L'Ajuntament de Roses felicita el club esportiu rosinc per l'obtenció d'aquest reconeixement.

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 4 de juny a Catalunya

El 4 de juny entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Es preveuen alguns canvis en àmbits com l’horari de restauració i cultura i l’aforament de comerç i grans esdeveniments, entre altres.

Llegir Més

Lliurament de diplomes als nens i nenes participants a les escoles esportives municipals

Ahir, dilluns 31 de maig, va tenir lloc el lliurament de diplomes als nens i nenes que han participat en les activitats de les escoles esportives municipals que organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses. Aquest curs, marcat per les restriccions i aturades provocades per la pandèmia, ha comptat amb 20 participants, als quals el consistori va felicitar ahir la seva capacitat d’adaptació a les mesures establertes i el seu interès per l’esport.

Llegir Més

"Roses Ride": 9 rutes per descobrir Roses i el seu entorn practicant ciclisme

Turisme de Roses ja té disponible a través de la seva pàgina web www.visit.roses.cat, la nova proposta "Ride Roses", un nou producte turístic consistent en informació detallada sobre 9 rutes per conèixer Roses i el seu entorn practicant ciclisme. Les rutes són aptes per a diferents modalitats de ciclisme: 3 rutes de BTT, 3 de bicicleta de carretera i 3 de rutes gravel (que combina BTT i carretera).

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 24 de maig a Catalunya

El 24 de maig entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir encara algunes de les restriccions tot i haver finalitzat l'estat d'alarma. No obstant això, es preveuen alguns canvis en àmbits com els horaris de restauració, el nombre màxim de persones a les trobades socials i l'aforament a cultura i comerç.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses amplia horaris

A partir d’avui, dilluns dia 10 de maig, la Piscina Municipal de Roses amplia l’horari d’alguns dels seus serveis, com el de les piscines i la sala de fitness, mantenint la sortida esglaonada de l’equipament per minimitzar els riscos de contagi.

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 9 de maig a Catalunya

Amb la finalització de l'estat d'alarma, el proper diumenge 9 de maig finalitzen el confinament nocturn i el tancament perimetral de Catalunya. La Generalitat ha anunciat avui quines seran les restriccions vigents a partir d'aquest diumenge per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir encara el gruix de les restriccions tot i haver finalitzat l’estat d’alarma. No obstant això, es preveuen alguns canvis com l'horari continuat de la restauració i activitats culturals fins a les 23 h.

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 26 d'abril a Catalunya

Dilluns 26 d'abril entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Decau el tancament comarcal i s’estableixen altres canvis a sectors com el comerç i l’esport. A continuació es detalla tota la informació de les mesures vigents a partir del 26 d'abril i fins al 3 de maig.

Llegir Més

El dia 26 d'abril s'obren les preinscripcions per als casals municipals d'estiu

A partir del dilluns 26 d'abril i fins al 30 del mateix mes, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions dels Casals Municipals d'Estiu 2021 (Casal Esportiu, Infantil, Tardestiu) per a infants i joves d'entre 3 i 14 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a Roses.

Llegir Més

Programa d’activitats d’estiu a la Piscina de Roses

Un any més, la Piscina Municipal de Roses presenta el seu programa d’activitats d’estiu que tindran lloc entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, que inclou 3 propostes diferents: els cursos intensius de natació per a totes les edats, el campus Summer Camp per a nens i nenes de P5 a 1r d’ESO i el pack fitness de condicionament físic i salut. Les inscripcions dels cursos de natació i del Summer Camp s’obriran per a abonats i participants de cursos actuals el 3 de maig i per al públic general el 6 de maig.

Llegir Més

Nou trimestre d’activitats a la Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses té preparat el programa d’activitats per al 3r trimestre del curs escolar 2020-2021, format pels cursos de natació, el Pack fitness i les activitats escolars. Les inscripcions per als cursos de natació estan obertes fins a cobrir les places vacants.

Llegir Més

Confirmada la realització del Casal de Setmana Santa, que manté inscripcions obertes fins al dijous 25 de març

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses confirma l'organització del Casal de Setmana Santa per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, en haver-se superat el nombre mínim de 10 inscrits necessari per a la seva realització. Així doncs, l'activitat tindrà lloc del 29 de març fins a l'1 d'abril. El termini d'inscripcions es manté obert fins al proper dijous, 25 de març, a les 14 h, a través de la web inscripcions.roses.cat.

Llegir Més

La Piscina millora el sistema de reserves per optimitzar al màxim l’aprofitament dels seus espais

Amb l’objectiu d’aconseguir que el màxim nombre de persones permès pugui fer ús dels espais i activitats que ofereix la Piscina Municipal de Roses, aquesta aplicarà a partir del proper dilluns, 15 de març, un sistema automàtic de detecció d’aquells usuaris que, de manera reincident, no fan ús de les places que han reservat prèviament. D’aquesta manera es vol conscienciar aquestes persones de la importància d’anul·lar les seves reserves en cas de no poder assistir a l’activitat, permetent així que un altre usuari pugui gaudir-ne.

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 15 de març a Catalunya

A partir del proper dilluns, 15 de març, es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus. Les modificacions afecten principalment a la mobilitat perquè decau el tancament comarcal – tot i que els desplaçaments fora de la comarca s’han de fer amb la bombolla de convivència-, als dies d’obertura dels comerços no essencials que podran obrir els caps de setmana, a l’obertura de les sales de joc i la represa d’activitats culturals i populars. Les noves mesures romanen vigents fins al 29 de març.

Llegir Més

Serveis Municipals de Roses que s’amplien a partir del proper dilluns, 8 de març

Les modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19 anunciades ahir per la Generalitat de Catalunya, i que s’aplicaran a partir del proper dilluns 8 de març, possibiliten l’activació de diversos serveis municipals que es detallen a continuació:

Llegir Més

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 8 de març a Catalunya

A partir del 8 de març entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. Els canvis afecten directament els horaris de l’hostaleria, l’educació i l’esport. El nou paquet de mesures estarà vigent durant 7 dies.

Llegir Més

L’Institut Illa de Rodes reconeix la Piscina Municipal per la seva col·laboració amb el cicle d'ensenyament i animació socioesportiva

L’Institut Illa de Rodes ha volgut reconèixer la col·laboració de la Piscina Municipal de Roses amb la realització del cicle DUAL de FP de grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva que s’imparteix a l’institut, amb un acte que va tenir lloc ahir, dijous 25 de febrer, a l’equipament esportiu. La implicació de la Piscina consisteix en acollir alumnes que cursen aquests estudis en modalitat de pràctiques, permetent-los així assolir una experiència laboral i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el cicle.

Llegir Més

Actualització mesures Covid19 aprovades pel Procicat

El Procicat ha anunciat aquest divendres el manteniment durant 7 dies més -del 22 al 28 de febrer inclòs-, de les mesures de prevenció vigents en l’actual context de la COVID-19 a Catalunya, amb l’excepció de l’autorització per a la represa d’activitats per infants que es troben en les etapes d’Educació Infantil i Educació Primària.

Llegir Més

Els usuaris de la Piscina Municipal de Roses valoren l’equipament amb un 8,3 durant 2020

La Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció anual dirigida a obtenir la valoració i opinió dels seus abonats i usuaris sobre el funcionament de les instal·lacions i els serveis prestats al llarg de l’any 2020. L’equipament ha obtingut com a resultat final una nota mitjana de 8,3 sobre 10, una molt bona valoració en un any extremadament complicat i difícil en la gestió del servei, i que representa un mínim descens d’una dècima respecte a l’any 2019, en què s’assolí la valoració rècord de 8,4.

Llegir Més

Sessions virtuals a la carta, nou servei de la Piscina Municipal de Roses

Des d’aquesta setmana, la Piscina Municipal de Roses posa a disposició de les persones abonades un nou servei de sessions virtuals a la carta. Conduïdes pels propis monitors de l’equipament i enregistrades a la sala d’activitats de la Piscina amb qualitat d’imatge i so, cada setmana s’afegiran noves classes perquè els usuaris que no puguin assistir a les classes presencials o es quedin sense plaça, puguin seguir-les des de casa.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses reobre el proper dilluns 8 de febrer

A partir de dilluns 8 de febrer, la Piscina Municipal de Roses reobre les seves instal·lacions mantenint totes les mesures organitzatives, de protecció i d’higiene que fan de l’equipament un espai segur i confortable per a tothom. A partir d’aquesta tarda es poden fer reserves i consultar tota l’oferta esportiva a través de la pàgina web https://www.piscinaroses.cat/.

Llegir Més

La calefacció i aigua calenta dels equipaments esportius municipals de Roses ja es produeixen per biomassa

A Roses han finalitzat les obres de construcció de la nova xarxa de calor mitjançant biomassa que subministra les instal·lacions esportives municipals. Des d’ara, la totalitat de l’energia tèrmica emprada a estadi, pavelló i piscina municipal per a la producció de l’aigua calenta de les dutxes, per a la calefacció i per a l’escalfament de les piscines, prové doncs de biomassa. Una energia de proximitat i renovable, que promou la sostenibilitat i redueix les emissions de CO2.

Llegir Més

Les sessions d’activitat esportiva per a la gent gran de Roses, ara televisades per Empordà TV

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses es reinventa i segueix adoptant alternatives per continuar oferint als diferents públics de la població, la possibilitat de mantenir una pràctica esportiva saludable. El proper dilluns s’inicia una nova proposta destinada als participants de les activitats esportives per a la gent gran, que passaran a realitzar-se de manera televisada. Es vol facilitar així a un públic que no té massa domini de les noves tecnologies, una opció fàcil i segura per mantenir-se actius.

Llegir Més

La Piscina de Roses continua tancada

Davant la decisió de la Generalitat de Catalunya d’allargar una setmana més, del 18 al 24 de gener, les darreres restriccions per a la contenció de la pandèmia, la Piscina Municipal de Roses continuarà tancada.

Llegir Més

La Generalitat aprova una nova línia d’ajuts per a activitats extraescolars i d’educació en el lleure

La Generalitat de Catalunya ha aprovat una nova línia d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i de les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la COVID-19. Entitats juvenils de lleure educatiu, centres d’activitats extraescolars, escoles d’idiomes, centres de teatre, dansa, etc., seran els beneficiaris.

Llegir Més

Ajuts per a establiments obligats a cessar l'activitat durant octubre i novembre

Avui, divendres 8 de gener, s'obre el termini de presentació de sol·licituds de la línia d'ajuts per a la sostenibilitat econòmica adreçada als establiments que es van veure afectats pel cessament obligatori de l'activitat durant el mes d'octubre i novembre de 2020. Les activitats subvencionables són: centres d’estètica i bellesa, establiments de restauració (bars i restaurants), instal·lacions i equipaments esportius, equipaments culturals, centres de lleure infantil i juvenil i activitats extraescolars. La quantia de l’ajut és de com a màxim 800 € per sol·licitant.

Llegir Més

Serveis i equipaments municipals a Roses a partir del 7 de gener

Amb motiu de l’aplicació a partir del proper dijous, 7 de gener, de les noves mesures aprovades per la Generalitat per a la contenció de la COVID-19 a Catalunya, l’Ajuntament de Roses informa de les novetats que s’activaran en els diferents serveis i equipaments municipals a partir del dia 7. Els serveis i equipaments que continuïn oberts ho faran adoptant les mesures de prevenció i seguretat marcades pels protocols i normativa de cada àmbit.

Llegir Més