Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Ajuts per als centres d’activitats marítimes afectades per les restriccions de l’activitat

AJUTS PER ALS CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES AFECTADES PER LES RESTRICCIONS DE L’ACTIVITAT COM A CONSEQÜÈNCIA DE LA CRISI SANITÀRIA OCASIONADA PER LA COVID 10.

 

TERMINI PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS. PENDENT PUBLICACIÓ CONVOCATÒRIA

 

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya posa en marxa una línia d’ajuts de màxim de 2.500,00€ per persona beneficiària adreçada als centres d’activitats marítimes  (acadèmies nàutiques, centres d’immersió i centres nàutics) afectades per les restriccions de l’activitat com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la COVID19.

 

Beneficiaris:

Petites i mitjanes empreses i persones físiques afiliades al règim d’autònoms que siguin titulars de centres d’activitats marítimes (acadèmies nàutiques, centres d’immersió i centres nàutics) i que justifiquin una disminució en la seva facturació per a l’any 2020 superior al 20% respecte a l’any anterior.

 

Requisits:

Empreses que justifiquin una disminució en la seva facturació per a l’any 2020 superior al 20% respecte a l’any anterior.

Estar inscrit en el Registre de Centres d’Activitats Marítimes de Catalunya abans del 31 de desembre de 2019.

Així com aquells establerts en l’article 3 de l’ordre ARP/131/2020, de 29 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per als centres d’activitats marítimes.

 

Trobareu tota la informació d’aquests ajuts i documentació a presentar per sol·licitar-lo a l’Ordre ARP/131/2020 de 29 de juliol.

Accions del document