Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 690 elements coincideixen amb el vostre criteri

Atenció personalitzada del Síndic de Greuges a Roses

El proper dijous 8 de maig, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà a Roses, on atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra actuacions de l’Administració pública o de les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). Les visites es duran a terme a les instal·lacions del Teatre Municipal.

Llegir Més

Arriba la III International Trail Roses-Cap de Creus

Els dies 3 i 4 de Maig del 2014 a Roses, Klassmark Trail celebra la tercera edició del International Trail Roses Cap de Creus, una marató de muntanya que transcorre pel parc Natural del Cap de Creus i passa per Sant Pere de Rodes, El Port de la Selva i Cadaqués. La cursa compta amb el patrocini oficial de Salomon i amb la col·laboració del patronat de Turisme Costa Brava Pirineu i els municipis de Roses, El Port de la Selva i Cadaqués

Llegir Més

El pas del Tour de França de Vela a Roses, protagonista del Sailing Meeting, la 1a Fira de la Vela de Port Ginesta, a Sitges

El Tour de França de Vela, que aquest any tornarà a aturar-se a Roses, ha estat protagonista del Sailing Meeting, la 1a Fira de la Vela de Port Ginesta (Sitges) que se celebra fins dilluns. Els seus organitzadors, ASO, han explicat els detalls de l’edició d’aquest any fent especial incidència en la prova que es durà a terme a Roses els dies 17 i 18 de juliol. La població altempordanesa serà la primera etapa mediterrània del Tour. Per tercer any consecutiu ( també ho va fer l’any 2007) acollirà una de les proves esportives més importants del país veí, en concret la cinquena etapa que finalitzarà a Gruissant. L’Ajuntament de Roses ha previst un programa d’actuacions complementàries a terra perquè tota la població pugui viure l’emoció d’un dels espectacles més importants del món de la vela.

Llegir Més

Noves millores a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses

Aprofitant els dies festius de Setmana Santa, la Piscina Municipal de Roses ha realitzat diferents actuacions per a la millora de les seves intal·lacions. D'una banda, la renovació de la tarima de la zona SPA per un terra més adient, mentre que a la sala fitness de l'equipament, s'ha instal·lat un nou equip de so.

Llegir Més

Natació & English, pack fitness i cursos de natació, propostes d'estiu de la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses oferirà durant el proper estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost), una nova edició del campus infantil Natació & English, els cursos de natació per a tothom i l'anomenat pack fitness, que també es manté durant l'estiu. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 12 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 14 de maig per a públic general.

Llegir Més

S'obre la preinscripció dels Casals d'Estiu de Roses, amb més de 1.100 places ofertades

Entre el 22 i el 30 d'abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2014 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (amb un total de 450 places destinades a edats de 7 a 14 anys), el Casal Infantil (350 places per a nens i nenes de 3 a 12 anys), i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques i esportives durant la franja horària de 16 a 19 h (de 3 a 14 anys, 350 places).

Llegir Més

L'espectacle de dansa hip hop 'Cube', al TMR

El proper diumenge 20 d'abril, la companyia de dansa Kulbik Dance Company porta fins al Teatre Municipal de Roses el seu darrer espectacle, Cube. La venda d'entrades anticipada, amb la meitat de l'aforament ja venut, es troba disponible a les oficines de l'Ajuntament de Roses, al preu de 15 €. L'espectacle tindrà lloc a les 19 h.

Llegir Més

Diversió, jocs i esport, al Casal de Setmana Santa de Roses

Amb motiu de les properes festes de Setmana Santa, l'Ajuntament de Roses organitza una nova edició del casal infantil destinat a infants de 3 a 12 anys, el qual tindrà lloc del 14 al 17 d'abril, durant les vacances escolars. Les inscripcions, que s'han ampliat fins al proper dimarts 8 d'abril (o fins exhaurir les places disponibles), es poden realitzar a través de la web www.roses.cat, o bé al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

Llegir Més

L'Ajuntament de Roses tanca el 2013 amb un superàvit de 3,1 milions €

L'Ajuntament de Roses acaba de tancar la liquidació de l'exercici 2013 amb un superàvit de 3,1 milions d'euros i amb un òptima situació econòmica respecte al compliment dels requisits establerts per la normativa d’estabilitat pressupostària. Aquest superàvit ha estat possible gràcies a l'increment dels ingressos previstos inicialment i a la política d’austeritat i de control de la despesa aplicada pel govern municipal.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses ofereix un abonament de cine

La Piscina de Roses, en col·laboració amb Cinemes Roses, ofereix des del 17 de març la campanya de promoció “Fest-te un abonament de cine!”, a través de la qual tots els nous abonats obtenen un descompte del 50% en la matrícula i entrades per anar al cinema de Roses. Les quotes individuals són gratificades amb dues entrades, mentre que les familiars obtenen una entrada per a cada membre de la família. La promoció és vàlida fins exhaurir les entrades disponibles.

Llegir Més

Roses es dóna a conèixer a la fira Sevatur de Sant Sebastià

El passat cap de setmana (14-16 de març), Roses ha estat present a SEVATUR, una de les principals fires de turisme del País Basc. Amb seu a Sant Sebastià, Roses ha pogut exposar en aquesta fira la seva àmplia oferta d’activitats i atractius, parant una especial atenció en el públic familiar, d'acord al perfil i tipologia dels visitants d'Euskadi que el municipi acull cada any.

Llegir Més

La Piscina de Roses estalvia 23.000 € amb accions d'eficiència energètica

L'equipament de la Piscina Municipal de Roses ha estalviat un total de 23.242 € durant l'exercici 2013, gràcies a les diferents accions de millora d'eficiència energètica impulsades en els darrers anys. Entre aquestes mesures, es troben el sistema de radiació ultraviolada per a la desinfecció de l'aigua, la instal·lació de plaques solars en el sostre de les instal·lacions i la d'una manta tèrmica per als vasos de la piscina.

Llegir Més

La Piscina de Roses rebaixa preus per Carnaval

Amb la imminent celebració del Carnaval, la Piscina Municipal de Roses acaba de posar en marxa la campanya promocional “Per Carnaval tot s'hi val”, amb la qual ofereix condicions avantatjoses als nous usuaris que desitgin abonar-se a la instal·lació. Des del passat 1 de febrer i fins al 15 de març, totes les noves inscripcions gaudiran d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una quota mensual (febrer) de només 15 €/persona (7,5 €/persona si la matrícula es fa a partir del dia 14 de febrer).

Llegir Més

Posada en marxa del nou sistema de reserves online de la Piscina de Roses

Aquest matí ha entrat en funcionament a la Piscina Municipal de Roses el nou sistema de reserves per a les activitats del pack fitness (aigua gim, spinning, TRX, aerodansa, tonificació, entre moltes d'altres), amb el qual es vol facilitar aquest tràmit als abonats i fer-lo més còmode i àgil. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha inaugurat i pogut comprovar la funcionalitat del nou sistema aquest mateix matí, amb la realització de la primera reserva online, tramitada des del monitor habilitat al vestíbul de la instal·lació amb aquesta finalitat.

Llegir Més

Roses i els municipis de la Badia, presenten la destinació a FITUR 2014

Els municipis de Roses, Castelló d'Empúries, L'Escala-Empúries i Sant Pere Pescador, han estat presents en la XXXIV edició de la Fira de Turisme Internacional FITUR 2014 que té lloc aquests dies a Madrid. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, juntament amb representants dels municipis veïns, ha assistit dimecres i dijous a diferents actes de presentació de la Badia de Roses com a integrant del Club de les Badies més Belles del Món.

Llegir Més

La Piscina de Roses acull una nova edició de la Trobada de natació per a discapacitats psíquics

Aquest matí, la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica ha organitzat a la Piscina Municipal de Roses, una nova edició de la Trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'acte ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, així com amb la presència de nombrosos representants públics.

Llegir Més

Trobada de natació per a discapacitats psíquics a Roses

Dijous dia 23 de gener, l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual a la Piscina Municipal de Roses.

Llegir Més

Cinc municipis més gaudiran de condicions avantatjoses en l'ús de la Piscina Municipal de Roses

Els habitants i entitats de Cadaqués, Llançà, Sant Pere Pescador, Pau i Vilajuïga, podran, a partir d’ara, fer ús de les instal·lacions esportives i serveis de la Piscina Municipal de Roses amb condicions favorables i descomptes en la matrícula. Aquests municipis se sumen així a la iniciativa impulsada per l'equipament rosinc des del passat mes d'octubre, la qual comptava ja amb l'adhesió de la vila de Castelló d'Empúries, i que preveu ampliar-se properament amb altres pobalcions que han mostrat el seu interès, com Palau-saverdera o El Port de la Selva.

Llegir Més

Els petits nedadors de Roses dibuixen el Nadal

Per setè any consecutiu, la Piscina Municipal de Roses ha organitzat el concurs de dibuix adreçat als seus abonats i participants de les activitats aquàtiques de 3 a 11 anys, el qual permet escollir les il·lustracions que l'equipament empra per felicitar el Nadal a tots els seus usuaris.

Llegir Més

Roses serà de nou etapa del Tour a França a Vela el proper estiu

Els propers 17 i 18 de juliol de 2014, Roses tornarà a acollir una etapa (en aquesta ocasió la cinquena), del Tour a França a Vela 2014. Aquesta serà la quarta ocasió en què la competició esportiva surt de territori francès, després de les bones experiències i condicions nàutiques assolides a la Badia de Roses en edicions anteriors.

Llegir Més

La Badia de Roses, present al Congrés Internacional de Badies més Belles del Món celebrat a Cambodja

Entre els passats 5 i 8 de desembre, la Badia de Roses ha participat en el IX Congrés Internacional del Club de les Badies més Belles del Món, celebrat a Cambodja. Representants dels municipis integrants de la Badia (Roses, Castelló d'Empúries, l'Escala i Sant Pere Pescador), han viatjat fins al país asiàtic per promocionar la destinació en aquest important aparador internacional, on també han presentat una ponència sobre turisme sostenible.

Llegir Més

Llançà i Cadaqués també gaudiran de condicions avantatjoses a la Piscina de Roses

Els municipis de Llançà i Cadaqués han signat, igual que va fer el passat octubre la vila de Castelló d’Empúries, un conveni que permetrà als seus habitants i a les seves entitats fer ús de l'equipament i dels serveis esportius de la Piscina Municipal de Roses en unes condicions favorables. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.

Llegir Més

Presentació Pressupost de Roses 2014

Roses aprova un pressupost “optimista”, abaixant impostos, augmenta els serveis a les persones i manté la seva activitat inversora. El govern de Roses dedica l’estalvi en despesa financera, 680.000€, a abaixar impostos. El pressupost del 2014 manté les dotacions de Benestar Social i Turisme a l’alça respecte als anys anteriors. El món associatiu rosinc, esportiu, social i cultural acumula 1.036.535€, destacant ajuts directes a les famílies per compra de llibres (182.000€). La promoció turística acumula una pujada de prop del 30% respecte a l'any 2011, destacant l’aposta per iniciatives innovadores com són esdeveniments nàutics, Club Badies més Belles del Món, Estació Nàutica, Consorci Terra de Pas, congressos, Pesca Turisme i Tour a França a Vela (Port Esportiu Municipal). Roses manté la seva activitat inversora, 2.125.000€, una de les més altes de la demarcació, amb recursos propis.

Llegir Més

Tot a punt per a la celebració de la Nit de l'Esport a Roses

Demà dissabte, 30 de novembre (20 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “II Nit de l'Esport”, organitzada per l'àrea d'Esports del consistori rosinc. Durant l'acte es donaran a conèixer els guanyadors de les 6 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.

Llegir Més

Propostes sobre lleure infantil i juvenil a Roses

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses va organitzar el passat cap de setmana una trobada dirigida a professionals del lleure, amb la finalitat d'analitzar i debatre entorn als casals infantils i juvenils que el consistori organitza. L'objectiu marcat pel departament ha estat el de recollir opinions i propostes que li permetin continuar millorant i els seus casals, activitat que cada estiu compta amb un gran èxit de participació, arribant a aplegar al llarg dels mesos de juliol i agost fins a 900 nens i joves d'entre 3 a 16 anys.

Llegir Més

Promoció de Nadal i descomptes a la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen dues promocions molt avantatjoses a nous abonats i a usuaris: un 50% de descompte en la matrícula per als nous inscrits i un abonament-regal amb un 20% de reducció.

Llegir Més

Els mèrits dels finalistes als guardons de la Nit de l'Esport de Roses

Dissabte 30 de novembre (20 h), Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. En les categories d'equip més destacat, projecció esportiva, promoció de l'esport i trajectòria esportiva, diferents entitats i esportistes opten als premis.

Llegir Més

Xavi Llamas, Nacho Armillas i Joan Jorquera, finalistes a l'esportista rosinc més destacat de l'any

Dissabte 30 de novembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. En la categoria d'esportista més destacat de l'any, Xavi Llamas, Nacho Armillas i Joan Jorquera, es disputen el títol.

Llegir Més

Roses celebrarà la II Nit de l'Esport el proper 30 de novembre

Dissabte 30 de novembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. Un total de 15 esportistes i clubs, opten a alguna de les 6 distincions que s'atorgaran durant la vetllada.

Llegir Més

Transpyr 2014 supera els 100 inscrits en una setmana

La Transpyr, la competició ciclista amb sortida des de Roses que travessa els Pirineus de mar a mar fins arribar a Sant Sebastià, ha superat en tan sols una setmana el centenar d'inscripcions per participar en l'edició 2014. Tot fa preveure que la propera cursa -prevista per al juliol de 2014- superarà l'edició passada, la qual assolí la xifra dels 300 ciclistes procedents de 15 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Oceania, i que significà un augment del 25% en el nombre d'inscrits.

Llegir Més