Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 678 elements coincideixen amb el vostre criteri

La Piscina de Roses rebaixa preus per Carnaval

Amb la imminent celebració del Carnaval, la Piscina Municipal de Roses acaba de posar en marxa la campanya promocional “Per Carnaval tot s'hi val”, amb la qual ofereix condicions avantatjoses als nous usuaris que desitgin abonar-se a la instal·lació. Des del passat 1 de febrer i fins al 15 de març, totes les noves inscripcions gaudiran d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una quota mensual (febrer) de només 15 €/persona (7,5 €/persona si la matrícula es fa a partir del dia 14 de febrer).

Llegir Més

Posada en marxa del nou sistema de reserves online de la Piscina de Roses

Aquest matí ha entrat en funcionament a la Piscina Municipal de Roses el nou sistema de reserves per a les activitats del pack fitness (aigua gim, spinning, TRX, aerodansa, tonificació, entre moltes d'altres), amb el qual es vol facilitar aquest tràmit als abonats i fer-lo més còmode i àgil. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha inaugurat i pogut comprovar la funcionalitat del nou sistema aquest mateix matí, amb la realització de la primera reserva online, tramitada des del monitor habilitat al vestíbul de la instal·lació amb aquesta finalitat.

Llegir Més

Roses i els municipis de la Badia, presenten la destinació a FITUR 2014

Els municipis de Roses, Castelló d'Empúries, L'Escala-Empúries i Sant Pere Pescador, han estat presents en la XXXIV edició de la Fira de Turisme Internacional FITUR 2014 que té lloc aquests dies a Madrid. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, juntament amb representants dels municipis veïns, ha assistit dimecres i dijous a diferents actes de presentació de la Badia de Roses com a integrant del Club de les Badies més Belles del Món.

Llegir Més

La Piscina de Roses acull una nova edició de la Trobada de natació per a discapacitats psíquics

Aquest matí, la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica ha organitzat a la Piscina Municipal de Roses, una nova edició de la Trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'acte ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, així com amb la presència de nombrosos representants públics.

Llegir Més

Trobada de natació per a discapacitats psíquics a Roses

Dijous dia 23 de gener, l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual a la Piscina Municipal de Roses.

Llegir Més

Cinc municipis més gaudiran de condicions avantatjoses en l'ús de la Piscina Municipal de Roses

Els habitants i entitats de Cadaqués, Llançà, Sant Pere Pescador, Pau i Vilajuïga, podran, a partir d’ara, fer ús de les instal·lacions esportives i serveis de la Piscina Municipal de Roses amb condicions favorables i descomptes en la matrícula. Aquests municipis se sumen així a la iniciativa impulsada per l'equipament rosinc des del passat mes d'octubre, la qual comptava ja amb l'adhesió de la vila de Castelló d'Empúries, i que preveu ampliar-se properament amb altres pobalcions que han mostrat el seu interès, com Palau-saverdera o El Port de la Selva.

Llegir Més

Els petits nedadors de Roses dibuixen el Nadal

Per setè any consecutiu, la Piscina Municipal de Roses ha organitzat el concurs de dibuix adreçat als seus abonats i participants de les activitats aquàtiques de 3 a 11 anys, el qual permet escollir les il·lustracions que l'equipament empra per felicitar el Nadal a tots els seus usuaris.

Llegir Més

Roses serà de nou etapa del Tour a França a Vela el proper estiu

Els propers 17 i 18 de juliol de 2014, Roses tornarà a acollir una etapa (en aquesta ocasió la cinquena), del Tour a França a Vela 2014. Aquesta serà la quarta ocasió en què la competició esportiva surt de territori francès, després de les bones experiències i condicions nàutiques assolides a la Badia de Roses en edicions anteriors.

Llegir Més

La Badia de Roses, present al Congrés Internacional de Badies més Belles del Món celebrat a Cambodja

Entre els passats 5 i 8 de desembre, la Badia de Roses ha participat en el IX Congrés Internacional del Club de les Badies més Belles del Món, celebrat a Cambodja. Representants dels municipis integrants de la Badia (Roses, Castelló d'Empúries, l'Escala i Sant Pere Pescador), han viatjat fins al país asiàtic per promocionar la destinació en aquest important aparador internacional, on també han presentat una ponència sobre turisme sostenible.

Llegir Més

Llançà i Cadaqués també gaudiran de condicions avantatjoses a la Piscina de Roses

Els municipis de Llançà i Cadaqués han signat, igual que va fer el passat octubre la vila de Castelló d’Empúries, un conveni que permetrà als seus habitants i a les seves entitats fer ús de l'equipament i dels serveis esportius de la Piscina Municipal de Roses en unes condicions favorables. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.

Llegir Més

Presentació Pressupost de Roses 2014

Roses aprova un pressupost “optimista”, abaixant impostos, augmenta els serveis a les persones i manté la seva activitat inversora. El govern de Roses dedica l’estalvi en despesa financera, 680.000€, a abaixar impostos. El pressupost del 2014 manté les dotacions de Benestar Social i Turisme a l’alça respecte als anys anteriors. El món associatiu rosinc, esportiu, social i cultural acumula 1.036.535€, destacant ajuts directes a les famílies per compra de llibres (182.000€). La promoció turística acumula una pujada de prop del 30% respecte a l'any 2011, destacant l’aposta per iniciatives innovadores com són esdeveniments nàutics, Club Badies més Belles del Món, Estació Nàutica, Consorci Terra de Pas, congressos, Pesca Turisme i Tour a França a Vela (Port Esportiu Municipal). Roses manté la seva activitat inversora, 2.125.000€, una de les més altes de la demarcació, amb recursos propis.

Llegir Més

Tot a punt per a la celebració de la Nit de l'Esport a Roses

Demà dissabte, 30 de novembre (20 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “II Nit de l'Esport”, organitzada per l'àrea d'Esports del consistori rosinc. Durant l'acte es donaran a conèixer els guanyadors de les 6 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.

Llegir Més

Propostes sobre lleure infantil i juvenil a Roses

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses va organitzar el passat cap de setmana una trobada dirigida a professionals del lleure, amb la finalitat d'analitzar i debatre entorn als casals infantils i juvenils que el consistori organitza. L'objectiu marcat pel departament ha estat el de recollir opinions i propostes que li permetin continuar millorant i els seus casals, activitat que cada estiu compta amb un gran èxit de participació, arribant a aplegar al llarg dels mesos de juliol i agost fins a 900 nens i joves d'entre 3 a 16 anys.

Llegir Més

Promoció de Nadal i descomptes a la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen dues promocions molt avantatjoses a nous abonats i a usuaris: un 50% de descompte en la matrícula per als nous inscrits i un abonament-regal amb un 20% de reducció.

Llegir Més

Els mèrits dels finalistes als guardons de la Nit de l'Esport de Roses

Dissabte 30 de novembre (20 h), Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. En les categories d'equip més destacat, projecció esportiva, promoció de l'esport i trajectòria esportiva, diferents entitats i esportistes opten als premis.

Llegir Més

Xavi Llamas, Nacho Armillas i Joan Jorquera, finalistes a l'esportista rosinc més destacat de l'any

Dissabte 30 de novembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. En la categoria d'esportista més destacat de l'any, Xavi Llamas, Nacho Armillas i Joan Jorquera, es disputen el títol.

Llegir Més

Roses celebrarà la II Nit de l'Esport el proper 30 de novembre

Dissabte 30 de novembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. Un total de 15 esportistes i clubs, opten a alguna de les 6 distincions que s'atorgaran durant la vetllada.

Llegir Més

Transpyr 2014 supera els 100 inscrits en una setmana

La Transpyr, la competició ciclista amb sortida des de Roses que travessa els Pirineus de mar a mar fins arribar a Sant Sebastià, ha superat en tan sols una setmana el centenar d'inscripcions per participar en l'edició 2014. Tot fa preveure que la propera cursa -prevista per al juliol de 2014- superarà l'edició passada, la qual assolí la xifra dels 300 ciclistes procedents de 15 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Oceania, i que significà un augment del 25% en el nombre d'inscrits.

Llegir Més

Els castellonins gaudiran de condicions preferents i descomptes a la Piscina de Roses

Dimecres 16 d’octubre, Montse Mindan, alcaldessa de Roses i presidenta de la societat municipal que gestiona la Piscina de Roses, i Xavier Sanllehí, alcalde de Castelló d'Empúries, han signat un conveni que permetrà als habitants i entitats castellonins, fer ús de les l'equipament i serveis esportius de la piscina de Roses en condicions preferents. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.

Llegir Més

Esport i diversió adaptat als infants de 4 a 7 anys

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ha iniciat una nova edició de les Activitats d'Iniciació Esportiva destinades a infants de 4 a 7 anys, que es desenvoluparan al Pavelló Poliesportiu durant aquest curs escolar. L'objectiu d'aquest programa esportiu és el d'iniciar els infants en la pràctica de l’esport a través d’una programació divertida i variada que, a part de l’activitat física, també té molt en compte els valors d’aprenentatge, coneixement i convivència propis de l’esport.

Llegir Més

Gent gran en forma

El passat dimarts, 1 d'octubre, es varen a iniciar a Roses les Activitats Esportives dirigides a la gent gran del municipi, que any rere any compten amb un elevat nombre de participants. Amb aquesta proposta, l'Àrea d'Esports del consistori rosinc, posa a l'abast de les persones majors de 65 anys una programació d'activitat física, pensada per millorar la qualitat de vida, la salut i la relació de les persones de la tercera edat. La proposta compta enguany amb 225 inscrits.

Llegir Més

De l'aula al mar, parlant català

L'Oficina de Català i el Grup d'Esports Nàutics (GEN) de Roses han signat aquest matí l'acord que permetrà als alumnes del centre, així com a les parelles lingüístiques participants en el programa Voluntariat per la llengua, conèixer l'entorn marítim i practicar esports nàutics de la mà del GEN. A més de la pràctica del català en un àmbit extern a l'aula, l'experiència permetrà als participants conèixer una de les entitats més emblemàtiques i actives de la població.

Llegir Més

La Piscina de Roses ofereix la nova activitat TRX i interessants descomptes per iniciar la tardor en forma

A partir de l'1 d'octubre, la Piscina Municipal de Roses ofereix una campanya promocional consistent en una reducció del 50% en el preu de la matrícula, així com la gratuïtat de la mensualitat corresponent al mes d'octubre. A aquestes facilitats, s'afegeix el sistema de preus modulars que ofereix el centre esportiu, que permet a l'usuari obtenir una quota a mida en funció de les franges horàries i serveis que precisa. Aquesta tardor, a més, l'equipament incorpora la nova activitat TRX (entrenament en suspensió).

Llegir Més

Roses inicia el procés de Participació Ciutadana

Un cop s’han aprovat els quatre Consells Sectorials i s’han nomenat els seus membres, el consistori rosinc es posa al costat dels representants de les entitats per treballar conjuntament.

Llegir Més

L’Ajuntament de Roses instal·la dues porteries darrera de la Ciutadella

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses ha col·locat dues porteries en una zona habilitada de darrera La Ciutadella perquè la mainada i el jovent puguin anar a jugar a pilota.

Llegir Més

Roses ofereix més de 70 activitats educatives complementàries per al proper curs als escolars del municipi

L'àrea d’Ensenyament de Roses ha elaborat el Catàleg d’Activitats Educatives Municipals, on s'inclouen les propostes de caràcter formatiu-educatiu que l'Ajuntament ofereix a escoles i AMPA del municipi durant el curs 2013-2014. Les propostes, dirigides a alumnes des de Llars d'Infants fins a Batxillerat, complementen la formació dels alumnes a l'aula amb propostes molt diverses, que van des dels esports o el patrimoni cultural, a l'àmbit de la seguretat o del medi ambient.

Llegir Més

Patis oberts, també a la tardor

L'èxit de participació i els bons resultats obtinguts amb l'obertura de patis escolars que es realitzen a la primavera, ha motivat que l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses ampliï ara aquesta activitat també durant la propera tardor, amb l’objectiu que infants i joves puguin disposar d'un espai de trobada on poder jugar i practicar esport.

Llegir Més

Roses rebrà la competició internacional Mediterranean Masters Week a finals de setembre

El GEN Roses, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses i Port de Roses, ha decidit enguany fer un pas més en la seva aposta en l'organització de competicions de nivell creant la Mediterranean Masters Week, una trobada internacional amb vocació anual, que engloba totes les disciplines de vela lleugera en la categoria Màster i que es desenvoluparà entre els propers 21 i 29 de setembre a Roses.

Llegir Més

Festa Major de Roses: 8 dies, amb més de 40 activitas

Un any més arriba la Festa Major de Roses, i ho fa amb un intens programa d’activitats molt diverses, pensades per a totes les edats: balls populars, competicions esportives, concerts, espectacles infantils, cercaviles,... que se succeiran pels carrers i places del municipi, entre l'11 i el 18 d’agost. L’espai del recinte firal instal·lat a l’antic càmping Bahía, amb atraccions i les barraques impulsades per les colles de Carnaval, esdevindrà també l’escenari dels concerts de fires, que enguany portaran a Roses a Bongo Botrako, Doctor Calypso i Mojinos Escozios, entre d'altres.

Llegir Més

Roses nedarà contra el càncer a la Piscina Municipal

El proper dissabte dia 10 d’agost, de 8 a 14 h i de 16 a 20 h, la Piscina Municipal de Roses acull la jornada solidària “Nedem pel càncer”, organitzada per Swimfaster. Durant tota la jornada hi haurà inflables per a la mainada, carrils disponibles per nedar, Dj’s en directe, classes de correcció de crol...

Llegir Més