Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Roses programa la segona edició del Festival Internacional de Guitarra

El Festival Internacional de Guitarra de Roses vol ser escenari dels molt diversos matissos i manifestacions que és capaç d’oferir l’apassionant món de la guitarra. Amb la intenció de mostrar aquesta versatilitat i riquesa, la tria de concerts que integren la programació de la segona edició del Festival es diversifica al màxim, presentant artistes i formacions d’estil molt contrastat.

Roses programa la segona edició del Festival Internacional de Guitarra - Llegir Més

Finalitzen els treballs de restauració de l’antiga factoria de salaó de la Ciutadella

Els treballs de restauració i conservació de les restes arqueològiques de l’antiga factoria de salaó de la Ciutadella, iniciats el passat mes de juny, han estat finalitzats. Les restes d’aquest antic edifici es troben situades en el sector corresponent a la vila romana del recinte monumental.

Finalitzen els treballs de restauració de l’antiga factoria de salaó de la Ciutadella - Llegir Més

El Festival de Blues inicia els concerts a la Ciutadella

En la seva 15a edició, el Blues a Roses, Festival de Blues, Jazz i Gospel, acull del 15 al 21 de Juliol de 2007 nombroses formacions tant nacionals com internacionals en diferents espais de la ciutat. Demà dijous s’inicia el Festival a la Ciutadella, que tindrà lloc fins al proper dissabte.

El Festival de Blues inicia els concerts a la Ciutadella - Llegir Més

Roses entra a formar part del "Club de Gastronomia" de Turisme de Catalunya

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha signat un conveni amb Turisme de Catalunya per entrar a formar part de l’anomenat Club de Gastronomia, un projecte que té per objectiu rendibilitzar les accions promocionals adreçades al turisme gastronòmic, a partir dels recursos i del treball conjunt entre administració i iniciativa privada.

Roses entra a formar part del "Club de Gastronomia" de Turisme de Catalunya - Llegir Més

El biòleg Ponç Feliu proposa en el seu llibre "Cap de Creus", deu itineraris pel parc natural

El proper dimarts 24 de juliol, tindrà lloc a Roses la presentació del llibre Cap de Creus. Guia d’itineraris, del biòleg gironí Ponç Feliu. En aquest treball, Feliu descriu el patrimoni històric i natural del Parc, i ofereix al lector un total de deu circuits (nou terrestres i un marítim), per descobrir-lo en profunditat.

El biòleg Ponç Feliu proposa en el seu llibre "Cap de Creus", deu itineraris pel parc natural - Llegir Més

La Ciutadella de Roses ja disposa de magatzem arqueològic

Les obres de reforma del magatzem situat al costat del Portal de Terra de la Ciutadella de Roses han finalitzat. Els treballs realitzats han tingut per objectiu l’adequació d’aquest espai com a dipòsit de material arqueològic, fet que permetrà en breu l’emmagatzematge d’objectes i materials.

La Ciutadella de Roses ja disposa de magatzem arqueològic - Llegir Més

Retribucions del regidors de l’Ajuntament de Roses

El ple municipal celebrat aquest matí a Roses, ha aprovat les dedicacions i retribucions dels membres corporatius de l’Ajuntament que es detallen a continuació. Pel que fa a les retribucions, aquestes s’han augmentat un 2%, d’acord amb l’augment previst per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat.

Retribucions del regidors de l’Ajuntament de Roses - Llegir Més

El GEN Roses compta amb 350 regatistes inscrits i 40 en llista d’espera per al el Mundial Laser Masters

El club rosinc ha superat amb escreix el nombre de regatistes mai inscrits en un mundial de màsters i d’aquesta manera acollirà el major campionat disputat a Espanya d’una sola classe, entre els propers 29 de setembre i el 6 d’octubre. El nombre d’inscrits és de 350 i l’organització s’ha vist obligada a tancar la llista oficial, però n’ha obert una d’espera de 40 regatistes més. Des de l’organització, es pot assegurar que tots els continents del món estaran representats al mundial de Roses: més de 40 australians, 35 anglesos, 25 americans, francesos, espanyols…

El GEN Roses compta amb 350 regatistes inscrits i 40 en llista d’espera per al el Mundial Laser Masters - Llegir Més

El Blues a Roses escalfa motors

El proper diumenge 15 de juliol, el Teatre Municipal de Roses oferirà el concert inaugural del 15è Festival de Blues, Jazz i Gospel que tindrà lloc a Roses fins al 21 de juliol. Cris Juanico & OJO Taller de Músics seran els encarregats d’obrir el Festival a les 19.30 h, als quals seguirà l’actuació del grup francès Bayou Brothers, a les 21.30 h.

El Blues a Roses escalfa motors - Llegir Més

El Grup de Teatre de Roses presenta Un matrimoni de Boston al TMR

El Grup de Teatre de Roses presentarà demà divendres Un matrimoni de Boston, comèdia del dramaturg nord-americà David Mamet, on es narra l’apassionada història d’amor entre dues dones en el Boston de finals del segle XIX. L’estrena tindrà lloc a les 22 h, al Teatre Municipal de Roses.

El Grup de Teatre de Roses presenta Un matrimoni de Boston al TMR - Llegir Més

Concurs de fotografia submarina el proper 15 de juliol, al GEN de Roses

El proper 15 de juliol, el Club Badia de Roses organitza el concurs de fotografia submarina OPEN CLUB BADIA 2007.

Concurs de fotografia submarina el proper 15 de juliol, al GEN de Roses - Llegir Més

Roses es prepara per acollir l’etapa del Tour de França a Vela

L’Ajuntament de Roses i Port de Roses estan treballant en la preparació dels espais i serveis necessaris per acollir, els propers 22 i 23 de juliol, la realització d’una de les etapes del Tour de Vela que s’està celebrant a França al llarg d’aquest mes. La instal·lació d’un gran village d’animació de 2.000 m2, dels estands oficials del Tour, i d’un gran espai destinat a l’equip d’assistència habilitat per a 500 persones, són algunes de les infraestructures que requerirà la celebració de l’etapa.

Roses es prepara per acollir l’etapa del Tour de França a Vela - Llegir Més

La Biblioteca de Roses acull l’exposició Salvador Espriu: lluny d’aquí, prop d’aquí

L’Espai Z de la Biblitoteca Municipal de Roses acull des d'avui l’exposició Salvador Espriu: lluny d’aquí, prop d’aquí, produïda pel Teatre Nacional de Catalunya i per la Institució de les Lletres Catalanes. L’exposició, que és itinerant, visitarà un total de 17 biblioteques catalanes.

La Biblioteca de Roses acull l’exposició Salvador Espriu: lluny d’aquí, prop d’aquí - Llegir Més

La Biblioteca de Roses incorpora la secció “Llibres per escoltar”

Aquest mes de juliol, la Biblioteca Municipal de Roses ha posat a disposició dels seus usuaris una nova secció anomenada “Llibres per escoltar”. Es tracta d’una oferta de llibres en format CD pensada sobretot per a les persones que tenen alguna dificultat lectora, ja sigui per problemes de visió, etc.

La Biblioteca de Roses incorpora la secció “Llibres per escoltar” - Llegir Més

Roses instal·la una Parc Infantil a la platja de Santa Margarita

A partir de demà, la platja de Santa Margarida de Roses comptarà amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, el Parc Infantil de Platja. Aquest recinte, de 200 m2 de superfície, oferirà entreteniment i diversió tots els dies de la setmana, al llarg dels mesos de juliol i agost. L’organització de nombroses activitats durant tot l’estiu, completaran aquesta àmplia oferta infantil

Roses instal·la una Parc Infantil a la platja de Santa Margarita - Llegir Més

L’Ajuntament de Roses i el Ministeri de Medi Ambient acorden la realització de diversos projectes en el litoral rosinc

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, es va reunir ahir a Madrid amb representants del Ministeri de Medi Ambient per tractar la situació i projectes de futur de diferents espais naturals i del litoral de Roses. La jornada va finalitzar amb diversos acords en referència a Punta Falconera, als camins de ronda Canyelles- Almadrava i Almadrava- Montjoi, i a la finalització del passeig Marítim en el seu tram entre la Riera Ginjolers i el Port Esportiu.

L’Ajuntament de Roses i el Ministeri de Medi Ambient acorden la realització de diversos projectes en el litoral rosinc - Llegir Més

La Ciutadella instal·la un escenari cobert per acollir les activitats d’estiu

Aquests dies es treballa a la Ciutadella de Roses en les tasques d’instal·lació d’un escenari de 120 m2 de superfície, el qual acollirà les activitats programades en aquest recinte durant l’estiu. Enguany, a més, l’escenari estarà completament cobert, fet que possibilitarà les tasques de muntatge i desmuntatge d’espectacles en tot moment.

La Ciutadella instal·la un escenari cobert per acollir les activitats d’estiu - Llegir Més

El Campionat de Futbol Platja de Roses arriba a l’onzena edició

El proper dissabte 7 de juliol, la platja de la Punta de Roses acollirà l’onzena edició del Campionat de Futbol Platja que organitza cada any l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses, i que compta amb un gran èxit de participació i públic assistent. Enguany, es preveu la participació d’uns 25 equips.

El Campionat de Futbol Platja de Roses arriba a l’onzena edició - Llegir Més

Regatistes de prestigi i aficionats superen ja els 100 vaixells participants a la Ruta de la Tramuntana

El proper divendres 6 de juliol, la Ruta de la Tramuntana iniciarà el seu recorregut des del Club Nàutic El Balis, a les 18 h, rumb al Port de Roses. Es tracta d’una regata nocturna i de mitjana distància que navega la costa del Maresme fins superar el delta del riu Tordera per, a partir d’aquí, remuntar la Costa Brava fins arribar a la Badia de Roses.

Regatistes de prestigi i aficionats superen ja els 100 vaixells participants a la Ruta de la Tramuntana - Llegir Més

L’Ajuntament subvenciona la compra dels llibres de text de més de 2.000 alumnes rosincs

L’Ajuntament de Roses abonarà aproximadament la meitat dels llibres de text de tots els alumnes del municipi en edat obligatòria d’escolarització. Aquesta mesura, que suposarà una inversió total de 205.000 €, és el primer pas del projecte de gratuïtat i universalització dels llibres de text impulsat pel Departament d’Educació del consistori rosinc.

L’Ajuntament subvenciona la compra dels llibres de text de més de 2.000 alumnes rosincs - Llegir Més

Accions del document