Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Ajuntament, CAP i escoles es coordinen a Roses per fer front a la Covid19

Ahir al migdia va tenir lloc una sessió de coordinació entre Ajuntament, CAP i equips directius de tots els centres escolars de Roses, durant la qual es va informar i establir la coordinació necessària per a un correcte control i l’activació de protocols en casos de contagis per Covid19 en l’àmbit escolar al municipi. Al llarg del curs es mantindran les reunions d’aquest grup de coordinació per afavorir una bona gestió i comunicació entre professionals durant la pandèmia.

Ajuntament, CAP i escoles es coordinen a Roses per fer front a la Covid19 - Llegir Més

La Fira de la Cervesa i el Festivalet de Roses de 2020, suspesos

L’Ajuntament de Roses ha acordat la suspensió de l’edició 2020 de dues activitats que tenen lloc durant la tardor a la població i que comporten una important afluència i acumulació de públic: la Fira de la Cervesa, prevista per al cap de setmana del 10 al 12 d’octubre, i el Festivalet de Roses, que s’havia de realitzar els dies 7 i 8 de novembre.

La Fira de la Cervesa i el Festivalet de Roses de 2020, suspesos - Llegir Més

El Document del Mes de l’Arxiu de Roses recorda la comunitat educativa de mitjans del segle XX

L’Arxiu Municipal de Roses presenta aquest mes de setembre, coincidint amb l’inici del nou curs escolar, tres documents datats de 1946, 1962 i 1964, amb els quals recorda la comunitat educativa, professors i alumnes, el coneixement i el futur, a través d'una documentació, ara històrica, de quan s'anava a estudi.

El Document del Mes de l’Arxiu de Roses recorda la comunitat educativa de mitjans del segle XX - Llegir Més

Empordà TV emet demà el documental "La meva amiga la mar", de la Càtedra Oceans i Salut Humana de Roses

La Càtedra Oceans i Salut Humana ha elaborat un documental de divulgació científica sobre els beneficis i riscos per a la salut procedents del mar. L’estrena del documental, titulat "La meva amiga la mar", tindrà lloc demà, dijous 24 de setembre, a Empordà TV.

Empordà TV emet demà el documental "La meva amiga la mar", de la Càtedra Oceans i Salut Humana de Roses - Llegir Més

El Síndic atendrà els veïns i veïnes de Roses el proper 8 d’octubre, enguany per trucada o videotrucada

El proper dijous 8 d'octubre l’equip del Síndic farà una atenció telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Roses que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

El Síndic atendrà els veïns i veïnes de Roses el proper 8 d’octubre, enguany per trucada o videotrucada - Llegir Més

Roses revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la web www.roses.cat

L’Ajuntament de Roses ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del seu lloc web municipal durant el passat any 2019. Un distintiu atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, que és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública.

Roses revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la web www.roses.cat - Llegir Més

Les parades del mercat de Roses regalen bosses reutilitzables durant tota aquesta setmana

Fins al proper 27 de setembre, els clients que realitzin compres al Mercat Municipal de Roses obtindran una bossa de regal. L’acció s’inclou dins la Setmana Internacional dels Mercats, campanya que té per objectiu promoure el consum d’aliments de proximitat per mantenir un model sostenible.

Les parades del mercat de Roses regalen bosses reutilitzables durant tota aquesta setmana - Llegir Més

El 23 de setembre s’inicia a Roses el III Cicle de Xerrades d'Arqueologia

El dimecres 23 de setembre tindrà lloc la primera de les conferències del III Cicle de Xerrades d’Arqueologia de la Càtedra que organitzen des de 2018 la Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Roses.

El 23 de setembre s’inicia a Roses el III Cicle de Xerrades d'Arqueologia - Llegir Més

Roses ampliarà el Pla de Millora de la Circulació de Santa Margarida a petició dels veïns

El Pla de Millora de la Circulació a la urbanització de Santa Margarida inclourà, a petició dels veïns, un carril bici que connectarà amb el nou carril (ja en execució) paral·lel a la comarcal C-260, la pacificació del trànsit a motor reduint la velocitat a 30 km/h dins l’urbanització i la reordenació de les seves zones comercials. Les millores són fruit de les propostes presentades per veïns i veïnes durant el procés de participació ciutadana dut a terme aquest mes de setembre, que ara seran incloses en la configuració final del pla circulatori.

Roses ampliarà el Pla de Millora de la Circulació de Santa Margarida a petició dels veïns - Llegir Més

El conseller Puigneró presenta el projecte de desplegament de fibra òptica a Roses

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, s'ha reunit aquest divendres amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, trobada durant la qual ha presentat el projecte de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Roses-Port de la Selva-Cadaqués-Llançà.

El conseller Puigneró presenta el projecte de desplegament de fibra òptica a Roses - Llegir Més

L’exposició "Transparències", de Paula L. Clay, a Ca l’Anita a partir del 19 de setembre

Ca l’Anita acollirà entre el 19 de setembre i el 25 d’octubre l’exposició “Transparències” de Paula L. Clay. La mostra és un projecte autobiogràfic que presenta un seguit de retrats realitzats amb diferents capes de teles translúcides, partint de les relacions establertes i experimentades al llarg de temps per l’artista dins el seu nucli familiar.

L’exposició "Transparències", de Paula L. Clay, a Ca l’Anita a partir del 19 de setembre - Llegir Més

Nous horaris Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses retorna al seu horari habitual i obre de dimarts a dissabte de 10 a 13.30 h i de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30 h.

Nous horaris Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives - Llegir Més

Accions del document