Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Roses compleix una dècada sense pujar impostos ni taxes

El ple municipal de Roses celebrat aquest migdia ha aprovat les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2020, amb els vots favorables de JuntsxRoses, ERC, Gent del Poble i Lliures. Un any més, les ordenances venen marcades per la congelació de la totalitat de tributs, que es mantenen igual que en els darrers 10 anys.

Roses compleix una dècada sense pujar impostos ni taxes - Llegir Més

El Cinema Infantil en Català (CINC) torna aquest mes d’octubre als Cinemes Roses

A Roses podrem tornar a gaudir del programa CINC Cinema Infantil en Català a partir del mes d’octubre. En el marc d’aquest cicle, s’han programat deu sessions de cinema en català, la primera de les quals serà el 19 d’octubre.

El Cinema Infantil en Català (CINC) torna aquest mes d’octubre als Cinemes Roses - Llegir Més

Ca l’Anita ofereix un nou cicle de tallers i xerrades entre octubre i desembre

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses inicia la nova temporada d’activitats de Ca l’Anita, amb una programació que inclou tallers, xerrades i exposicions. Les inscripcions per participar en els tallers amb aforament limitat s’obren avui, 16 d’octubre, via web a inscripcions.roses.cat o bé presencialment al SAC de l’Ajuntament.

Ca l’Anita ofereix un nou cicle de tallers i xerrades entre octubre i desembre - Llegir Més

80 nens i nenes de primària participen en el Taller d’Estudi organitzat per l’Ajuntament

Avui, dimarts 15 d’octubre, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses inicia una nova edició del Taller d’Estudi, activitat que es realitza en horari extraescolar i ofereix als participants dues hores setmanals d’estudi. Les sessions es realitzaran fins al mes de juny, són gratuïtes i estan adreçades a alumnes de 3r a 6è de primària seleccionats per les pròpies escoles en funció de les necessitats detectades.

80 nens i nenes de primària participen en el Taller d’Estudi organitzat per l’Ajuntament - Llegir Més

Anul·lació activitats institucionals

Arran de la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem a líders polítics i civils de Catalunya pel procés de l'1O, l'Ajuntament de Roses suspèn totes les activitats institucionals organitzades pel mateix ajuntament fins a la celebració d'un ple extraordinari de rebuig a les condemnes, que tindrà lloc dimecres 16 d'octubre, a les 13 h. 

Anul·lació activitats institucionals - Llegir Més

El Voluntariat per la llengua continua, a Roses, aquesta tardor

L’Oficina de Català de Roses fa una crida a les persones interessades a participar en el programa Voluntariat per la llengua. Per participar només cal ser major d’edat i disposar d’una hora setmanal per practicar conversa en català durant 10 setmanes.

El Voluntariat per la llengua continua, a Roses, aquesta tardor - Llegir Més

Intercanvi entre alumnes de Roses i Sort per conèixer la llengua i cultura de les dues poblacions

Aquest matí, els alumnes de 2n curs de batxillerat dels instituts Cap Norfeu de Roses i Hug Roger III de Sort han visitat l'Ajuntament de Roses, on han estat rebuts per l'alcaldessa del municipi, Montse Mindan, i el regidor d'Ensenyament, Marc Danés. La trobada ha tingut lloc en el marc del programa d'intercanvi escolar entre ambdós centres, que enguany arriba a la seva tretzena edició.

Intercanvi entre alumnes de Roses i Sort per conèixer la llengua i cultura de les dues poblacions - Llegir Més

L’escut de Roses convertit en personatge, protagonista de la campanya "Eduquem tot fent esport"

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses inicia la campanya en valors "Eduquem tot fent esport", consistent en la difusió gràfica de missatges relacionats amb els valors humans i el foment d’actituds positives, respectuoses i actives. La campanya s’estendrà a tots els equipaments esportius municipals i serà de llarg recorregut, ja que es realitzarà durant els 10 mesos de durada de les temporades esportives.

L’escut de Roses convertit en personatge, protagonista de la campanya "Eduquem tot fent esport" - Llegir Més

L’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per contractar 6 joves en pràctiques durant 6 mesos

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l'Ajuntament de Roses per contractar a 6 joves en pràctiques amb formació. Els perfils sol·licitats són 4 auxiliars administratius/ves que treballaran a les àrees de Turisme, Urbanisme, Tresoreria i Promoció Econòmica, 1 tècnic/a d'arxiu a l'Arxiu Municipal i un dinamitzador/a a la Biblioteca. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 16 octubre, mentre que la data d’incorporació prevista és el 31 d’octubre.

L’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per contractar 6 joves en pràctiques durant 6 mesos - Llegir Més

Els docents de Roses aprenen a fer ús de desfibril·ladors

Aquest matí ha tingut lloc a Roses un curs adreçat a professors i professores de les escoles de Roses per aprendre a fer un ús correcte dels aparells de desfibril·lació instal·lats a la població. La formació ha tingut lloc a Ca l’Anita al llarg de tot el matí i ha estat impartida per Dipsalut, a sol·licitud del Departament de Sanitat de l’Ajuntament de Roses.

Els docents de Roses aprenen a fer ús de desfibril·ladors - Llegir Més

Roses programa una gestió de les instal·lacions esportives més eficaç i adaptada a tots els clubs

• L’augment del nombre d’equips que fan ús de les instal·lacions, la igualtat d’oportunitats entre els clubs i la conciliació de les franges horàries, principals objectius • La regidoria d’Esports ha iniciat trobades amb els clubs per conèixer les necessitats actuals i garantir el bon funcionament de tots ells • Es preveu que la nova reglamentació entri en funcionament la temporada 2020-2021

Roses programa una gestió de les instal·lacions esportives més eficaç i adaptada a tots els clubs - Llegir Més

14 comerciants de Roses participen en una visita comercial guiada a Barcelona

El passat dilluns 7 d'octubre, 14 comerciants i emprenedors de Roses van visitar la ciutat de Barcelona, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, i l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de Roses. Acompanyats per un expert d’ESCODI- Escola Universitària de Comerç, la jornada va estar centrada en descobrir els mecanismes mentals que es posen en marxa quan anem a comprar i com incidir-hi.

14 comerciants de Roses participen en una visita comercial guiada a Barcelona - Llegir Més

El darrer acte del cicle "Fem Memòria" es trasllada al Teatre Municipal

El proper dijous, 10 d’octubre (19.30 h), tindrà lloc l’últim acte del cicle "Fem Memòria" organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, amb una taula rodona centrada en la Junta Gestora de Roses i l’arribada de la democràcia. Atesa la bona participació de públic de les sessions anteriors del cicle, l’acte es trasllada al Teatre Municipal.

El darrer acte del cicle "Fem Memòria" es trasllada al Teatre Municipal - Llegir Més

Nova edició del programa de descoberta del territori "Roses a Peu"

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses posa en marxa la segona edició de l’activitat de senderisme Roses a Peu, que ofereix la possibilitat de conèixer l’entorn natural i patrimonial de la vila de mans de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus. El programa, que s’inicia el 19 d’octubre amb la proposta d’un recorregut pel camí de ronda fins a Cala Montjoi, inclourà un total de sis visites fins al mes de març de 2020. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al SAC de l'Ajuntament.

Nova edició del programa de descoberta del territori "Roses a Peu" - Llegir Més

Accions del document