Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Inici etapa de represa

La Generalitat va decretar ahir la fi de la Fase 3 i l'inici de l'etapa de Represa:

Inici etapa de represa - Llegir Més

El servei de wc’s de les platges de Roses s’adapten a les necessitats higièniques i de seguretat de la Covid-19

Des de l’inici del mes de juny, Roses compta a les platges de La Punta, Nova i Santa Margarida, amb el servei de wc’s en funcionament. L’horari d’obertura és de 10 a 20 hores i, enguany, han adoptat les mesures sanitàries necessàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19. El servei és gratuït i s’oferirà fins al 15 d’octubre.

El servei de wc’s de les platges de Roses s’adapten a les necessitats higièniques i de seguretat de la Covid-19 - Llegir Més

La Piscina Municipal reobre el proper dilluns primant les mesures higièniques i la seguretat dels usuaris

La Piscina Municipal de Roses reobre les seves instal·lacions als usuaris a partir del proper dilluns, 22 de juny, aplicant un pla de contingència per minimitzar riscos sanitaris i oferir una pràctica esportiva segura i de qualitat. L’únic espai que romandrà fora de servei serà la zona spa (sauna, bany de vapor, jacuzzis i solàrium), mentre que tant la zona de piscines com les sales esportives reobren, amb aforaments limitats, sistema de franges horàries i un estricte compliment de les mesures d’higiene i seguretat establertes.

La Piscina Municipal reobre el proper dilluns primant les mesures higièniques i la seguretat dels usuaris - Llegir Més

Pablo López i Els Amics de les Arts són les noves incorporacions del Festival Sons del Món

• Pablo López actuarà a la Ciutadella de Roses el 13 d’agost i Els Amics de les Arts, l’endemà 14 d’agost. • Aquests dos noms s’uneixen als ja presentats: Sopa de Cabra, Manel i Stay Homas. • Les entrades ja estan a la venda al web del festival.

Pablo López i Els Amics de les Arts són les noves incorporacions del Festival Sons del Món - Llegir Més

Roses celebra el Dia de la Música 2020 en format digital

El proper diumenge 21 de juny, Roses torna a celebrar una nova edició del Dia de la Música, en aquesta ocasió en format digital a través de la web i canal de Youtube de Roses Cultura i l’actuació de 6 formacions de diferents estils.

Roses celebra el Dia de la Música 2020 en format digital - Llegir Més

Fem un Sant Joan segur

Enguany cal adaptar-se a la nova situació i celebrar una revetlla de Sant Joan responsable i segura per gaudir al màxim d’una nit tan especial, continuant aplicant les mesures per reduir els riscos de contagi de la Covid-19.

Fem un Sant Joan segur - Llegir Més

Activitats turístiques basades en el benestar, la creativitat i les emocions per "Tornar a viure" a Roses aquest estiu

Conèixer i gaudir del patrimoni natural i cultural de Roses a partir de vivències basades en el benestar, la creativitat, la consciència, la diversió, l’activitat física, les emocions o el gaudi dels sentits, és la proposta que fa aquest estiu l’Ajuntament de Roses als seus visitants, perquè aquests s’endinsin en l’essència rosinca des d’una vessant experiencial. Sessions esportives amb guies del Cap de Creus, mindfulness a la natura, concerts d’harmònics, tallers de pintura emocional, visites teatralitzades acompanyades de personatges històrics, snorkel, postes de sol... són algunes de les activitats proposades, que es desenvoluparan a la població de durant els mesos de juliol i agost.

Activitats turístiques basades en el benestar, la creativitat i les emocions per "Tornar a viure" a Roses aquest estiu - Llegir Més

Roses reuneix tot els cossos policials per preparar l’estiu

Aquest migdia ha tingut lloc la Junta Local de Seguretat de Roses, integrada per representants de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional. En el decurs de la sessió s’han presentat les memòries de les tasques i resultats obtinguts al llarg dels darrers dotze mesos pels diferents cossos de seguretat en la seva actuació a la població i s’han definit els objectius, serveis i coordinació policial a implantar durant la imminent temporada d’estiu.

Roses reuneix tot els cossos policials per preparar l’estiu - Llegir Més

Tots els nens i nenes inscrits al casal d’estiu de les llars infants municipals obtenen plaça

Un cop finalitzat el període d’inscripcions del casal d’estiu de les llars d’infants municipals de Roses, el recompte de sol·licituds final ha donat un total de 43 infants inscrits el mes de juliol i 41 el mes d’agost, de manera que tots els nens i nenes han obtingut plaça. Tal i com s’havia anunciat, com el nombre de participants no sobrepassa la xifra de 50 inscrits, el servei es realitzarà en la seva totalitat a la Llar d’Infants El Franquet.

Tots els nens i nenes inscrits al casal d’estiu de les llars infants municipals obtenen plaça - Llegir Més

Les preinscripcions per al curs 2020-2021 de l’Escola d’Adults de Roses, obertes fins al 29 de juny

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses acaba d’obrir el període de preinscripcions de l’oferta formativa de l’Escola d’Adults per al curs vinent (2020-2021), fins al proper 29 de juny. Per tramitar la preinscripció cal realitzar una prova de nivell presencial, per a la qual cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 25 35 00.

Les preinscripcions per al curs 2020-2021 de l’Escola d’Adults de Roses, obertes fins al 29 de juny - Llegir Més

Es renoven els pantalans del Port Esportiu de Roses amb nou material ecològic i més segur

El Port Esportiu de Roses acaba de finalitzar la renovació del paviment dels pantalans A, B i C, amb una superfície total de 840 m2 i capacitat per a l’amarrament de 223 embarcacions d’entre 6 i 12 metres d’eslora. El projecte ha permès millorar la qualitat i seguretat d’aquest espai, que es trobava molt malmès a causa de les inclemències meteorològiques.

Es renoven els pantalans del Port Esportiu de Roses amb nou material ecològic i més segur - Llegir Més

Requisits fase 3 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració

En els enllaços adjunts us oferim l’actualització elaborada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses sobre els requisits relatius a la reobertura al públic d’establiments i locals comercials minoristes i activitats i serveis professionals, locals d’hostaleria i restauració i hotels i allotjament turístics, amb les darreres novetats corresponents a l’entrada en vigor de la Fase 3 de desescalada a partir d’avui, dilluns 15 de juny.

Requisits fase 3 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració - Llegir Més

Activació de la Fase 3 de desescalada, a partir de dilluns 15 de juny

Dilluns 15 de juny la unitat territorial de Girona, a la qual pertany Roses, entra en fase 3 de desescalada. A continuació us oferim un resum de les activitats autoritzades a partir de dilluns:

Activació de la Fase 3 de desescalada, a partir de dilluns 15 de juny - Llegir Més

Millora del ferm a l’esplanada del moll de ribera

La millora del paviment de l’esplanada del moll de ribera al port de Roses, ordena els usos del moll, dona millor servei als pescadors, als usuaris de les naus comercials i a la ciutadania, i impulsa la integració del port amb la ciutat, amb un cost de 251.305 euros

Millora del ferm a l’esplanada del moll de ribera - Llegir Més

Accions del document