Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

L’Ajuntament de Roses redueix el pagament de factures als seus proveïdors a 8,29 dies

L’Ajuntament de Roses torna a reduir el termini de pagament de les seves factures passant, des del quart trimestre de l’exercici 2019 fins al mes de maig d’enguany, dels 14,05 als 8,29 dies en fer efectius els pagaments a les empreses i professionals que presten els seus serveis al consistori.

L’Ajuntament de Roses redueix el pagament de factures als seus proveïdors a 8,29 dies - Llegir Més

Convocatòria de la dotzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà fins al 8 de juliol 2020

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement a les iniciatives empresarials com a dinamitzadores de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. La presentació de propostes per participar en la convocatòria d’enguany es pot realitzar fins al 8 de juliol.

Convocatòria de la dotzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà fins al 8 de juliol 2020 - Llegir Més

Els tradicionals festivals de les escoles de dansa de Roses se celebren enguany en format online

Roses Cultura a Casa continua programant activitats per gaudir online a través de la seva web i xarxes socials. Aquest mes de juny, mes en què anualment la població de Roses celebra els tradicionals festivals de les escoles de dansa, es podran visionar els Festivals de Ballet Clàssic i Jazz, de Flamenc i de Zumba.

Els tradicionals festivals de les escoles de dansa de Roses se celebren enguany en format online - Llegir Més

Roses finalitza la renovació de graderies del Pavelló Poliesportiu i de l’Estadi Municipal

Avui finalitzen a Roses els treballs de renovació de les graderies del Pavelló Poliesportiu Municipal, els quals han suposat el subministrament i instal·lació d’un total de 296 seients nous. Aquest projecte se suma a la substitució de seients duta a terme a l’Estadi Municipal el passat mes de febrer, on es van substituir 624 seients. L’Ajuntament de Roses prossegueix així el condicionament d’instal·lacions i equipaments esportius de la població, en aquesta ocasió millorant la confortabilitat i visibilitat del públic assistent als esdeveniments esportius.

Roses finalitza la renovació de graderies del Pavelló Poliesportiu i de l’Estadi Municipal - Llegir Més

Roses finalitza la renovació de graderies del Pavelló Poliesportiu i de l’Estadi Municipal

Avui finalitzen a Roses els treballs de renovació de les graderies del Pavelló Poliesportiu Municipal, els quals han suposat el subministrament i instal·lació d’un total de 296 seients nous. Aquest projecte se suma a la substitució de seients duta a terme a l’Estadi Municipal el passat mes de febrer, on es van substituir 624 seients. L’Ajuntament de Roses prossegueix així el condicionament d’instal·lacions i equipaments esportius de la població, en aquesta ocasió millorant la confortabilitat i visibilitat del públic assistent als esdeveniments esportius.

Roses finalitza la renovació de graderies del Pavelló Poliesportiu i de l’Estadi Municipal - Llegir Més

Subvencions per a l’adequació de terrasses a l’ordenança d’ocupació de via pública

Els establiments interessats a concórrer en la convocatòria de subvencions anual que l’Ajuntament convoca per a la millora de la qualitat de les terrasses i la seva adequació a l’ordenança municipal d’ocupació de via pública, poden presentar les seves sol·licituds fins al 31 de juliol.

Subvencions per a l’adequació de terrasses a l’ordenança d’ocupació de via pública - Llegir Més

La policia local de Roses deté un conductor amb cocaïna, haixix i marihuana

La Policia Local de Roses ha detingut aquest matí un conductor de 21 anys d’edat en possessió de 31 grams de marihuana, 10 grams de haixix i 4 grams de cocaïna. La detenció ha tingut lloc després que el conductor hagi iniciat la fuga després de saltar-se un control de trànsit a l’entrada de Roses i d’envestir els agents que el realitzaven.

La policia local de Roses deté un conductor amb cocaïna, haixix i marihuana - Llegir Més

Els Grecs i l’Illa de Rodes reformaran les seves cobertes aquest estiu per evitar inundacions quan plou

Aquest matí ha tingut lloc a Roses una visita als centres escolars Els Grecs i Institut Illa de Rodes per a la programació de l’inici d’obres de manteniment i millora en ambdós centres durant aquest estiu. La visita ha comptat amb la participació d’arquitectes i tècnics del Departament d’Educació de la Generalitat, juntament amb el regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés.

Els Grecs i l’Illa de Rodes reformaran les seves cobertes aquest estiu per evitar inundacions quan plou - Llegir Més

El Port esportiu de Roses obté el guardó Bandera Blava 2020

Port de Roses ha obtingut, un any més, el guardó Bandera Blava acreditatiu de la bona gestió ambiental. Aquests guardons són atorgats per la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE), a través de les qualificacions d’un jurat internacional que puntua diversos aspectes de la qualitat d’un port esportiu, com són seguretat, accessibilitat, sostenibilitat, informació i educació.

El Port esportiu de Roses obté el guardó Bandera Blava 2020 - Llegir Més

La presentació de sol·licituds de les subvencions de Roses posa’t guapa, fins al 31 de juliol

Les persones interessades a concórrer en la convocatòria de subvencions de la campanya de millora del paisatge urbà "Roses posa’t guapa" corresponent a l’any 2020, poden presentar les seves sol·licituds fins al proper 31 de juliol. Enguany, la quantitat total destinada a aquests ajuts pel consistori rosinc és de 110.000 €.

La presentació de sol·licituds de les subvencions de Roses posa’t guapa, fins al 31 de juliol - Llegir Més

S’obren les inscripcions al curs d’estiu de les llars d’infants municipals

Els propers 15 i 16 de juny, tindran lloc les inscripcions del curs d’estiu que l’Ajuntament de Roses ofereix els mesos de juliol i agost a les Llars d’infants municipals El Franquet i Cavallet de Mar. El servei està destinat a infants que durant aquest curs hagin estat matriculats a alguna de les dues llars i que, a data 1 de juliol, hagin complert 1 any. Les inscripcions es podran realitzar a través de la web inscripcions.roses.cat.

S’obren les inscripcions al curs d’estiu de les llars d’infants municipals - Llegir Més

Del 12 al 30 de juny, restaurants i bars de Roses ofereixen còctels i menús florals

L’Ajuntament de Roses posa en marxa aquesta setmana les campanyes gastronòmiques "1000 Roses a Roses" i "Còctels de Roses", dues accions previstes inicialment dins la programació de la Fira de la Rosa d’enguany, que va quedar suspesa amb motiu de la crisi sanitària. Ara, amb la reactivació de l’activitat econòmica a la població, consistori i establiments tornen a unir esforços per donar a conèixer la riquesa gastronòmica de la població.

Del 12 al 30 de juny, restaurants i bars de Roses ofereixen còctels i menús florals - Llegir Més

Tots els preinscrits als Casals Infantils de Roses obtenen plaça i s’obre la inscripció per a no empadronats

L’Àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Roses informa que la totalitat de nens, nenes i adolescents inscrits en alguna de les modalitats de casals que s’ofereixen a la població aquest estiu (Casal Esportiu, Infantil, Tardestiu, Estiu Jove i Aventura Jove), han obtingut la plaça sol·licitada. A partir del dia 15 de juny, per tant, s’obre una nova fase de preinscripcions per a participants no empadronats a Roses.

Tots els preinscrits als Casals Infantils de Roses obtenen plaça i s’obre la inscripció per a no empadronats - Llegir Més

Els empresaris de Roses impulsen un Distintiu per garantir el compliment dels protocols de seguretat

La iniciativa, que porta per eslògan “Roses et cuida”, compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses. L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus ha recaptat 3.110€ que entregarà a Càritas i Creu Roja per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi entre els col·lectius més vulnerables

Els empresaris de Roses impulsen un Distintiu per garantir el compliment dels protocols de seguretat - Llegir Més

Es reprenen els processos de selecció de personal de l’Ajuntament de Roses

Els processos de selecció de personal suspesos per l’Ajuntament el passat mes de març en compliment del Reial decret de la declaració d’estat d’alarma, es reprenen i continuen la seva tramitació i còmput de terminis amb efectes a 1 de juny.

Es reprenen els processos de selecció de personal de l’Ajuntament de Roses - Llegir Més

Accions del document