Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

El mercat dels diumenges obrirà amb un 50% de parades i el de la fruita es trasllada a l’illa d’Ítaca

A partir d’aquest diumenge 7 de juny, el mercat no sedentari (mercat de la roba) que se celebra els diumenges a l’aparcament situat darrera de la Ciutadella de Roses, comptarà amb el 50% de les parades en funcionament. Per la seva banda, el mercat de fruita i verdura, es reubica a l’Illa d’Ítaca, davant dels Cinemes Roses.

El mercat dels diumenges obrirà amb un 50% de parades i el de la fruita es trasllada a l’illa d’Ítaca - Llegir Més

SOREA reobre les seves oficines amb cita prèvia

A partir del proper dilluns, 8 de juny, les oficines de SOREA de Roses oferiran atenció presencial, sempre amb cita prèvia obligatòria i només per a aquelles gestions que no s’hagin pogut resoldre pels canals alternatius. 

SOREA reobre les seves oficines amb cita prèvia - Llegir Més

Roses Cultura a Casa ofereix aquest dissabte l’obra de teatre “Un barret de palla d’Itàlia”

El proper dissabte 6 de juny, a partir de les 18 h, Roses Cultura a Casa ofereix online des de la web rosescultura.cat i des del perfil de Facebook Teatre de Roses, la projecció de la representació teatral “Un barret de palla d’Itàlia”, duta a terme pel Grup de Teatre de Roses l’any 2011. L’acte es fa en record de Cristina Barceló.

Roses Cultura a Casa ofereix aquest dissabte l’obra de teatre “Un barret de palla d’Itàlia” - Llegir Més

Nous horaris SARFA i suspensió servei de transport a l’aeroport de Barcelona fins a nou avís

Degut a les circumstàncies sanitàries actuals, SARFA ha introduït nous canvis d’horaris que entren en vigor a partir d’avui, dimecres 3 de juny. A més, l’itinerari 3 (Cadaqués/ Roses/ Santa Margarida/ Empuriabrava/ Castelló d’Empúries/ Barcelona/ Barcelona aeroport), queda suspès fins a nou avís a causa de la baixa afluència de públic. La companyia espera restablir la normalitat en les seves expedicions un cop es reprengui la mobilitat interprovincial.

Nous horaris SARFA i suspensió servei de transport a l’aeroport de Barcelona fins a nou avís - Llegir Més

La projecció de l’òpera Carmen, primera activitat cultural a Roses post-confinament

El jardí del Mas de les Figueres serà el privilegiat espai que acollirà la primera activitat cultural celebrada a Roses de manera presencial des de la declaració de l’estat d’alarma del passat 14 de març. L’acte tindrà lloc la nit del dissabte 20 de juny i consistirà en la projecció de l’òpera Carmen de Bizet, amb muntatge de Calixto Bieito. La resta de programació del mes de juny serà online i ja es troba disponible a l’agenda Roses Cultura a Casa.

La projecció de l’òpera Carmen, primera activitat cultural a Roses post-confinament - Llegir Més

Ajuts al lloguer per a gent gran i persones en risc d'exclusió

L'Agència d'Habitatge de Catalunya ha obert dues convocatòries d’ajuts al lloguer: per a persones i famílies en risc d'exclusió social i per a gent gran. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de juliol i es poden presentar online o, si s’opta per la tramitació presencial, al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC, demanant cita prèvia al telèfon 972 252 400.

Ajuts al lloguer per a gent gran i persones en risc d'exclusió - Llegir Més

Un tríptic turístic de l'any 1969, Document del Mes de l’Arxiu de Roses

L’Arxiu Municipal de Roses presenta aquest mes de juny a través del seu apartat web “El Document del Mes”, un tríptic de promoció turística de la població de l’any 1969. Editat en castellà, anglès, francès i alemany, el fulletó mostrava sobretot les possibilitats nàutiques de la població, les seves platges i cales i la bellesa de la badia, i també transmetia als possibles turistes els orígens grecs de Roses i escenes tradicionals de la població, com una ballada de sardanes o una remendadora de xarxes.

Un tríptic turístic de l'any 1969, Document del Mes de l’Arxiu de Roses - Llegir Més

Requisits fase 2 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració

Informació dels requisits relatius a la reobertura al públic d’establiments i locals comercials minoristes i activitats i serveis professionals, locals d’hostaleria i restauració i hotels i allotjament turístics, amb les darreres actualitzacions corresponents a l’entrada en vigor de la Fase 2 de desescalada a partir del dilluns 1 de juny.

Requisits fase 2 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració - Llegir Més

Activació de la Fase 2 de desescalada, a partir de dilluns 1 de juny

Dilluns 1 de juny, la regió sanitària de Girona, a la qual pertany Roses, entra en fase 2 de desescalada. Us recordem que segueix vigent l’obligatorietat de l’ús de mascareta per als majors de 6 anys (recomanable per a infants de 3 a 5), a la via pública, als espais a l’aire lliure o a qualsevol espai tancat que sigui d’ús públic o obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància d’un mínim de dos metres entre les persones.

Activació de la Fase 2 de desescalada, a partir de dilluns 1 de juny - Llegir Més

Activació de la Fase 2 de desescalada a Roses

Amb l’entrada de la regió sanitària de Girona en la Fase 2 de desescalada a partir de demà, dilluns 1 de juny, l’Ajuntament de Roses reobrirà nous equipaments i reactivarà serveis que havien quedat aturats per la declaració de l’estat d’alarma. A continuació us oferim la relació detallada dels canvis que es produiran al llarg dels propers dies:

Activació de la Fase 2 de desescalada a Roses - Llegir Més

Dilluns s’obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 de les Llars d’Infants Municipals

El proper dilluns, 1 de juny, s’obre el període de preinscripcions de les Llars d’infants municipals de Roses (Cavallet de Mar i El Franquet) per al curs 2020-2021. Enguany la tramitació es farà de manera no presencial a través d’un formulari electrònic habilitat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, podent-se optar pel sistema de cita prèvia en aquells casos en què no es pugui accedir a la via telemàtica. Les preinscripcions es podran realitzar fins al 10 de juny (inclòs).

Dilluns s’obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 de les Llars d’Infants Municipals - Llegir Més

Roses contracta 7 policies locals per la via d’urgència per reforçar la temporada d’estiu

A partir del proper dilluns, 1 de juny, la plantilla de la Policia Local s’incrementa amb la incorporació dels set nous agents que estaran en servei durant un període de tres mesos. La contractació respon a la necessitat de reforçar el servei, tant per l’arribada de la temporada turística, com per l’augment de l’exigència de control fruit de les mesures de prevenció de la crisi sanitària.

Roses contracta 7 policies locals per la via d’urgència per reforçar la temporada d’estiu - Llegir Més

Les preinscripcions als Casals d’Estiu de Roses, del 3 al 5 de juny

Entre els propers 3 i 5 de juny, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions dels Casals Municipals d'Estiu 2020 (Casal Esportiu, Infantil, Tardestiu, Estiu Jove i Aventura Jove) per a infants d’entre 3 i 16 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població.

Les preinscripcions als Casals d’Estiu de Roses, del 3 al 5 de juny - Llegir Més

L’1 de juny es reprèn el còmput dels terminis administratius

A partir del proper dilluns, 1 de juny, es reprèn el còmput de terminis administratius que havien quedat suspesos des del passat 14 de març, amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19.

L’1 de juny es reprèn el còmput dels terminis administratius - Llegir Més

Accions del document