Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Anàlisi Big Data de gestió de la destinació turística

Número de l’actuació: 12

Eix programàtic: Transició digital

Descripció:
Aquesta actuació se centra a obtenir resultats mitjançant la captació de dades per Big Data i el seu anàlisi, que puguin ser útils per al gestor de la destinació turística de Roses. L'actuació es faria amb la contractació d'una empresa de telefonia per conèixer les dades vinculades a la telefonia mòbil dels turistes de la destinació. Amb aquesta informació ens permetrà conèixer:
-Nombre de turistes / Residència / Origen/ Sexe/ Geolocalització de l'activitat i per franges horàries /Recerques vinculades a recursos turístics del municipi.
L'enviament d'informació es realitzaria de forma diària, i es carregaran en un entorn on-line propi de visualització en format obert, amb càrrega d'informació mensual que es canalitzarà a través del Roses LAB, que serà l'eina informàtica encarregada de la visualització de la informació.

Objectius:
Conèixer exactament el tipus de perfil dels visitants i usuaris dels productes turístics de Roses per poder millorar en la creació de nous productes sobre la base d'anàlisi big data. Dirigir de forma eficient les estratègies turístiques de promoció i màrqueting futures i conèixer els microsegments més difícils d'avaluar, el perfil dels visitants i els productes a millorar.


Pressupost previst: 101.995,38 €

Anualitat d'execució: 2022-2023-2024

Estat d’execució: en execució

Logos Next Generation
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia - Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU

Accions del document