Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 885 elements coincideixen amb el vostre criteri

El Camp d’Esports reestructurarà i ampliarà els vestidors per donar cabuda a les necessitats actuals de clubs i usuaris

L’Ajuntament ha aprovat la segona fase de reestructuració dels vestidors del Camp d’Esports Municipal, que suposarà l’ampliació de l’edifici i el condicionament de quatre vestidors nous. El projecte, que compta amb un pressupost de 232.000 €, donarà resposta a les necessitats actuals dels nombrosos equips esportius que fan ús d’aquesta instal·lació.

Llegir Més

El VIIè Festival Síndrome de Moebius aplegarà més de 300 participants a Roses

Aquest cap de setmana Roses acollirà per setè any consecutiu el Festival Síndrome de Moebius, malaltia que pertany al grup de les malalties anomenades rares per la seva baixa incidència en el total de la població. En l’edició d’enguany participaran nombroses escoles, clubs i entitats de la població, que aplegaran més de 300 participants oferint gran varietat d’espectacles al Teatre Municipal.

Llegir Més

Èxit de participació a la "I Cursa de la Dona"

Diumenge 30 de novembre es va celebrar a Roses la “I CURSA DE LA DONA” organitzada pel Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, amb el suport de l’Ajuntament de Roses i la col·laboració de diferents empreses locals. El recorregut de 3 kms es va desenvolupar íntegrament dins del Port Esportiu de Roses, i va comptar amb la participació de 142 dones i 29 homes. La recaptació de la prova va anar destinada a la Fundació Roses contra el càncer.

Llegir Més

Agenda d'activitats desembre 2008- gener 2009

Consulteu les activitats previstes a Roses per als propers mesos de desembre i gener

Llegir Més

El pressupost 2009 potencia les polítiques socials, activa les inversions i conté la despesa corrent

En resposta al context econòmic i financer actual, Roses ha programat un pressupost contingut per a l’exercici 2009, on destaquen la congelació d’impostos, la contenció de la despesa necessària per al funcionament corrent de l’Ajuntament (personal, compra de béns i serveis, etc) i l’activació de les polítiques socials, on s’inclou la creació del nou Pla Estratègic d’Ajuts i Subvencions, dotat amb 600.000 euros. Tot i així, el consistori, conscient de la necessitat d’activació de l’economia local en èpoques de crisi, vol actuar com a revulsiu destinant més de 7 milions d’euros a inversions i impulsant diverses accions de promoció de l’ocupació, com la posada en marxa del nou Pla Local d’Ocupació.

Llegir Més

Conferència sobre cetacis a la Biblioteca de Roses

El proper dijous, 6 de novembre (19 h), tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Roses la conferència “Fauna Urbana-Cetacis al Cap de Creus”. La xerrada anirà a càrrec de la biòloga Gemma González i de l’Albert López (membres del projecte Ninam) i està inclosa dins el cicle formatiu d’Activitats Físicoesportives al Medi Natural organitzat per l’IES Illa de Rodes. L’acte està obert a tothom.

Llegir Més

Agenda d'activitats a Roses -Novembre 2008

Per consultar totes les activitats programades a Roses durant el mes de novembre, consulteu el document adjunt.

Llegir Més

L’Ajuntament de Roses, amb l’esport

L’Ajuntament de Roses ha aprovat les subvencions en matèria esportiva concedides per a aquest exercici 2008, que han estat atorgades a un total de set clubs i vint-i-cinc esportistes. Amb aquests ajuts el consistori vol donar suport a les entitats, associacions i esportistes de la població, en reconeixement per la important tasca que realitzen, i amb la finalitat de posar l’esport a l’abast de tothom.

Llegir Més

S’amplia el termini d’inscripcions a les activitats esportives municipals

L’Àrea d’Esports ha ampliat fins a finals del mes d’octubre el període d’inscripcions a les activitats esportives infantils programades per a aquesta tardor. D’aquesta manera, tots els nens i nenes a qui els agrada l’esport i estiguin interessats a fer classes de psicomotricitat, patinatge artístic, gimnàstica artística o esportiva, encara són a temps de participar-hi.

Llegir Més

Més de 100 Harleys Davidson a la primera trobada celebrada a Roses

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Roses la “Primera Trobada de Motos Harley Davidson & Custom”, amb motiu de la qual es va instal·lar una carpa a l'espai existent entre la Ciutadella i la Riera de la Trencada.

Llegir Més

Roses es prepara per acollir més de 2.000 participants en la Setmana Internacional de Petanca

Roses acollirà entre els propers dilluns 29 de setembre i diumenge 5 d’octubre, la celebració de la Setmana Internacional de Petanca Ciutadella de Roses, que comptarà amb una participació d’entre 2.000 a 3.000 petanquistes. Amb motiu de la realització d’aquest campionat, que rebrà esportistes d’arreu del món, s’han habilitat en diferents espais de la ciutat un total de 187 pistes de petanca.

Llegir Més

La piscina coberta de Roses, més sostenible i respectuosa amb el medi ambient

La Piscina de Roses ha instal·lat un segon aparell de raigs ultraviolats per al tractament i la desinfecció de l’aigua, en aquesta ocasió a la piscina profunda de l’equipament. Amb aquesta actuació es complementa la iniciativa municipal iniciada el passat mes de juny amb l’aplicació d’aquest sistema ultraviolat al vas secundari, que té com a objectiu l’estalvi i la qualitat de l’aigua.

Llegir Més

Més de 130 esportistes practiquen spinning al passeig de Roses

La Piscina Municipal i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses van organitzar el passat dissabte una masterclass de spinning al passeig Marítim de la població, amb l’objectiu de donar el tret de sortida a les activitats esportives del curs 2008-2009.

Llegir Més

L’Ajuntament instal·la aparcabicicletes a diferents punts del Passeig Marítim de Roses

L’Ajuntament de Roses ha incorporat al passeig Marítim de la població un total de nou punts d’aparcabicicletes, per tal d’oferir espais d’estacionament adaptats als nombrosos rosincs i visitants que es mouen pel municipi amb aquest mitjà de transport.

Llegir Més

La Festa Major de Roses proposa una cinquantena d’activitats entre el 9 i el 17 d’agost

Un any més arriba la Festa Major de Roses, i enguany ho fa amb un programa atapeït d'activitats molt diverses, pensades per a totes les edats: balls populars, esports, espectacles infantils, concerts per a joves, mercats d’artesania, cercaviles, teatre, etc. Com a novetat, el recinte firal amb les atraccions i barraques de Festa Major, s’ubicarà enguany al costat de la Piscina Municipal i comptarà amb les actuacions musicals de grups locals.

Llegir Més

Es posa en funcionament el pantalà estacional del Port Esportiu de Roses

El Departament de PTOP, en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses, ha enllestit la instal·lació del pantalà estacional del Port Esportiu que a partir d’avui (15 de juliol) entra en funcionament. Es tracta d’un projecte pilot que té com a objectiu donar resposta a l’alta demanda que es produeix durant l’estiu a la Costa Brava. El nou pantalà flotant desmuntable té capacitat per a 46 embarcacions de fins a sis metres d’eslora i estarà en servei fins al setembre.

Llegir Més

L'alcaldessa de Roses es mulla per l'esclerosi múltiple

L'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i el regidor d'Esports, Carles Ferrer, han visitat aquest matí la Piscina Municipal de Roses on han nedat uns metres per participar en la campanya Mulla’t per l'Esclerosi Múltiple.

Llegir Més

El Club Infantil de Platja de Roses es trasllada a la platja Nova

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el Club Infantil a la platja Nova de Roses. Aquesta activitat, que es va iniciar l’estiu passat a la platja de Santa Margarita, compta enguany amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, i obrirà tots els dies de la setmana. L’organització de nombroses activitats i espectacles completaran aquesta àmplia oferta infantil

Llegir Més

Més d'un centenar de velers participen en la XV edició de la Ruta de la Tramuntana

Més d'un centenar de velers participen aquest any en la quinzena edició de la Ruta de la Tramuntana, que s'iniciarà al Club Nàutic El Balis, a Sant Andreu de Llavaneres, el proper divendres 4 de juliol. Els velers hauran de remuntar la Costa Brava fins la Badia de Roses, en un recorregut costaner d'aproximadament 76 milles nàutiques.

Llegir Més

Els membres de FADIR tindran accés gratuït a la piscina municipal de Roses

La societat municipal Promoció i Desenvolupament de Roses s.l., encarregada de la gestió de la piscina municipal, i la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) han signat un conveni de col.laboració que permetrà l’accés gratuït a les instal.lacions esportives a tots els membres d’aquesta entitat.

Llegir Més

Roses acollirà de nou els campus esportius d’estiu del Milan, amb la participació d’uns de 300 joves

Roses acollirà entre els propers dies 26 de juny i 23 de juliol els campus esportius d’estiu del club AC Milan, que duran a Roses uns 300 nens d’edats compreses entre 7 i 15 anys. És el tercer any consecutiu que el club italià organitza aquestes estades esportives a Roses.

Llegir Més

La piscina de Roses estalviarà aigua i millorarà la seva qualitat amb un sistema de raigs ultraviolats

A partir d’aquest proper mes de juny, la Piscina Municipal de Roses comptarà amb un aparell de raigs ultraviolats com a sistema complementari al tractament de l’aigua de la piscina poc profunda. La implantació d’aquest aparell suposarà un considerable estalvi d’aigua i una millora de la seva qualitat.

Llegir Més

La piscina municipal de Roses acollirà un programa d’activitats aquàtiques de preparació al part

La societat municipal Promoció i desenvolupament de Roses, encarregada de la gestió de la Piscina Municipal, ha signat un conveni amb la Fundació Salut Empordà. L'acord contempla la col·laboració entre les dues entitats en el desenvolupament del programa d’activitats aquàtiques prepart, adreçat a dones embarassades a partir de les 26 setmanes de gestació, i del programa d’educació maternal.

Llegir Més

La piscina municipal de Roses ha acollit 250 nedadors de diferents països els últims mesos

Un total de 250 nedadors de clubs esportius de natació i triatló de diferents països europeus han dut a terme estades esportives a la piscina municipal de Roses entre els mesos de febrer i març de 2008. Els participants, procedents de nou clubs esportius, han valorat molt positivament els entrenaments.

Llegir Més

El Departament de PTOP aprova el conveni del Pla Especial del port, que inclou l’ampliació del dic

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha donat el vist-i-plau al conveni que recull les modificacions del Pla Especial del Port de Roses, entre les quals s’inclou l’ampliació del contradic de tancament en alineació paral.lela a l’actual port pesquer, juntament amb altres canvis que fan referència a l’alçada i el volum dels edificis per tal d’evitar la construcció de naus de grans dimensions a la zona.

Llegir Més

El Pla Especial del Port de Roses preveu l’ampliació de l’actual dic perquè hi puguin amarrar creuers

El conveni que redacten l’Ajuntament de Roses i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) amb les modificacions que s’afegiran al Pla Especial del Port, preveu l’ampliació de l’actual dic d’abric per tal que hi puguin amarrar creuers. Aquest tipus d’embarcacions, que normalment fan més de 100 metres d’eslora, necessiten una fondària d’entre 10 i 11 metres per poder fondejar, quan el màxim de fondària que ofereix actualment el port esportiu és de 6 metres, un calat adequat per a embarcacions de, com a màxim, 60 metres d’eslora.

Llegir Més

Agenda mensual d'activitats Desembre 2007- Gener 2008

Consulteu totes les activitats programades a Roses per als mesos de desembre i gener.

Llegir Més

Una estona amb l’alcaldessa

L’Ajuntament de Roses inicia la campanya “Una estona amb l’alcaldessa”, programa amb el qual es vol potenciar i difondre el coneixement que tenen els vilatans sobre el funcionament i dia a dia del govern local del municipi. L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, obrirà el seu despatx setmanalment, perquè les persones que ho desitgin puguin conèixer de primera mà el treball que es desenvolupa des de l’Ajuntament.

Llegir Més

Aprovació Ordenances Fiscals 2008

L'Ajuntament de Roses va aprovar durant la celebració del ple municipal celebrat el passat dimarts 30 d'octubre, les ordenances fiscals corresponents a l’any 2008.

Llegir Més

Roses organitza un taller participatiu per apropar entitats i ciutadania a la vida municipal

Dins del marc del Pla Director de Participació Ciutadana, l’Ajuntament de Roses i la consultora Deplan han programat per al proper dissabte 20 d’octubre, un taller participatiu dirigit a les entitats i associacions del municipi. Aquest Pla té com a finalitat apropar la ciutadania a la política local, incorporant-la en els processos de presa de decisions.

Llegir Més