Seguretat Ciutadana
Horari d'atenció al públic: Policia Local 24 h

Contacte Policia Local 24h

Telf.: 972 15 37 15

C. Tarragona núm. 64

FAX 972 15 20 33 / e-mail: policia@roses.cat

Coneix la Policia Local

Seguretat i assistència diària al ciutadà

La Policia Local és el cos de seguretat del municipi de Roses que pertany a l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Roses.

La seguretat, l'assistència i la protecció del ciutadà són els nostres principals eixos d'actuació juntament amb la proximitat al ciutadà i la voluntat de servei

Així doncs diàriament realitzem tasques de vigilància de la vila (seguretat ciutadana, vigilància instal·lacions municipals, seguretat viària) i posem a disposició del ciutadà els diferents serveis d'assistència com per exemple el servei d'atenció al ciutadà 24 hores, el servei de trànsit, el servei d'objectes perduts, el servei d'animals perduts, el servei de grua i dipòsit municipal de vehicles, el servei de gestió d'incidències de la via pública i els serveis administratius entre altres. 

Llegir més sobre els serveis

 


 

La protecció del ciutadà

També ens complau intervenir en la vigilància d'actes populars com són la Festa Major i el Carnaval  entre altres, per garantir la seguretat i la protecció de les persones, amb l'objectiu sempre, de ser una policia propera, pròxima al ciutadà i que dona resposta a les seves necessitats.

A nivell de la protecció de les persones també treballem en el camp de la Protecció Civil tant en la gestió de la planificació, com en la intervenció en el cas d'emergència.

Llegir més

 


 

La prevenció

Dintre de la prevenció, realitzem diferents campanyes de controls preventius i de sensibilització a la població en diferents àmbits com són la seguretat ciutadana, el trànsit i la protecció civil.

I una especial menció a les classes d'educació viària que anualment ens permeten apropar-nos als nostres infants i poder establir de ben petits bones pràctiques de circulació viària.

Llegir més

 

 


 No dubtin contactar amb la Policia Local, estem a la seva disposició les 24 hores dels 365 dies de l'any. ContacteAccions del document