Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 678 elements coincideixen amb el vostre criteri

Montse Mindan, nova alcaldessa de Roses

Montse Mindan (CIU), ha estat elegida aquest matí nova alcaldessa de Roses en el transcurs de la sessió plenària de presa de possessió realitzada amb motiu de la renúncia presentada pel fins ara batlle de la població, Carles Pàramo. La candidata ha assolit la majoria absoluta en la proclamació d’alcaldessa del municipi, en obtenir un total de 12 vots dels 21 regidors que integren la corporació. Els 9 regidors de CIU i el 3 del PP han dipositat la seva confiança en Mindan.

Llegir Més

S’obren les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

A partir d’avui, 1 d’agost, s'obren les inscripcions per participar en les tradicionals Travessies de Natació de Roses, que enguany arriben a la seva 28a edició, en el cas de la Travessia Local, i 77a edició, en el de la Travessia al Port de Roses. Aquest estiu les competicions tindran lloc els propers 11 i 15 d’agost, respectivament.

Llegir Més

El Tour de França a Vela arriba a Roses

Avui divendres, 19 de Juliol, s’inicia la 8ena etapa del Tour de França a Vela a Roses. Serà la tercera vegada (2007, 2012) que Roses acull aquesta prestigiosa competició nàutica en els seus 36 anys d’història. L’etapa es desenvoluparà amb diverses curses tècniques divendres i dissabte davant de les costes rosinques, bé direcció Cap Norfeu o bé direcció Santa Margarita, en funció del vent.

Llegir Més

Roses rep els participants de la TRANSPYR, que arrenca dissabte amb 300 ciclistes de 15 nacionalitats

Divendres 5 de juliol, els 300 participants de la Transpyr i la Transpyr Road aniran arribant a l’Institut Illa de Rhodes de Roses, on es faran les acreditacions de la quarta edició d’aquesta prova que creua els Pirineus en 8 etapes, des de Roses fins a San Sebastián. Enguany, també s’estrena la versió de la prova en bicicleta de carretera.

Llegir Més

El 12 de juliol, Roses es mullarà per l'esclerosi múltiple

Com cada estiu per aquestes dates, arriba el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una campanya de sensibilització social i de natació solidària envers les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya. A Roses la campanya se celebrarà el proper divendres 12 de juliol, de 7 a 22 h, a la Piscina Municipal.

Llegir Més

El Tour de França a Vela torna a traspassar fronteres per recalar a Roses

Per segon any consecutiu, el Tour de França a Vela torna a sortir de territori francès. Ja ho va fer en la passada edició, amb una etapa a la localitat de Roses. Enguany, Roses acollirà la 8ena etapa del Tour. La cobertura mediàtica d'aquest esdeveniment esportiu serà excepcional a França durant tot el mes de juliol, amb programes especials difosos diàriament.

Llegir Més

El govern de Roses aprova el projecte perquè l’estiu vinent el municipi disposi d’un skate park

El govern municipal de Roses ha aprovat el projecte definitiu de l’skate park que es construirà a la zona esportiva del Mas Oliva-La Vinyassa, que serà ampliada. Està previst que les obres comencin a finals d’aquest any, o a inicis del proper, i que pugui estar finalitzat l’estiu vinent.

Llegir Més

La Transpyr Road pujarà 48 ports de muntanya

Els pioners d’aquesta 1ª edició, que manté inscripcions obertes fins l’1 de juny, afrontaran 1.100 quilòmetres i 20.000 metres de desnivell positiu en 8 etapes

Llegir Més

Roses compta amb els monitors del municipi per als Casals d’Estiu

Per tal de donar compliment a la Llei de Pressupostos de l'Estat 2013, que no permet una contractació directa d'aquest tipus de monitoratge temporal per part dels municipis, la Mesa de Contractació Permanent de l’Ajuntament de Roses ha fet ja una proposta d’adjudicació a favor de l’empresa TENNISCOLA SL, per tal de que sigui aquesta la que organitzi i gestioni els Casals Municipals d’Estiu d’enguany.

Llegir Més

Transpyr creix en un 25% i arriba als 300 participants, provinents de 15 països

Dijous 16 de maig, Transpyr ha tancat el període d’inscripcions per a la quarta edició de la prova, i ho fa creixent en un 25% el nombre d’inscrits de l’any passat, arribant als 300 ciclistes, que el proper juliol tenen el repte de creuar els Pirineus, des de Roses fins a San Sebastián en 8 exigents etapes.

Llegir Més

L'Ajuntament de Roses impulsa els esports nàutics i cedeix 20 embarcacions al GEN

Montserrat Mindan, 1a tinent d'alcalde de Roses i presidenta de Port de Roses SA, i Josep M. Isern, president del Grup d'Esports Nàutics (GEN), han signat un conveni per a la cessió de 20 embarcacions a favor de l'escola de vela del club, en una clara aposta per la potenciació de la pràctica esportiva nàutica al municipi.

Llegir Més

Piscina i Club de Tennis de Roses ofereixen nous avantatges als seus usuaris

La Piscina Municipal de Roses i el Club de Tennis Roses (CTR) han signat un conveni que millorarà els serveis que ambdues entitats ofereixen als seus respectius abonats. En base al nou acord, tant el lloguer de pistes de pàdel i tennis als usuaris de la piscina, com el preu d'entrada a la piscina municipal per als socis del club de tennis, comptaran amb un descompte del 50%.

Llegir Més

115 avis de Roses participen en una jornada cultural i esportiva a la localitat de Calafell

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ha organitzat per avui, dilluns 6 de maig, una sortida emmarcada dins el programa d'activitats físiques que organitza per a la gent gran. Es tracta d'una visita-intercanvi a Calafell, durant la qual els participants podran conèixer la Ciutadella ibèrica i principals atractius d'aquesta població tarragonina, i participar en una classe conjunta de gimnàstica acompanyats pels avis i àvies de la localitat.

Llegir Més

La piscina de Roses obre el termini d'inscripcions per a les activitats d'estiu

Un any més, la Piscina Municipal de Roses oferirà el proper estiu (entre l'1 de juliol i el 31 d'agost), diferents activitats pensades per a tot tipus d'usuaris i necessitats: els cursos de natació per a tothom, el campus infantil natació & english i l'anomenat pack fitness, que es manté també a l'estiu. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 6 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 9 de maig per a públic general.

Llegir Més

A la primavera, patis oberts a Roses

A partir del proper 4 de maig i fins al 29 de juny, l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses organitza una nova edició de l'activitat “Patis Oberts” a les escoles Els Grecs i Narcís Monturiol del municipi. L'obertura d'aquests espais tindrà lloc els dissabtes, de 16 a 19 h, i té per objectiu que infants i joves d'entre 10 i 18 anys, els utilitzin com a espai de trobada, convivència i relació, per jugar i fer esport, contribuint a la millora de les seves habilitats personals i socials.

Llegir Més

80 Ferraris es donen cita a Roses

Roses rebrà aquest cap de setmana, juntament amb la població de Peralada, una vuitantena de Ferraris assistents a la trobada organitzada per Scuderia Ferrari Club Costa Brava. Durant la seva estada a la comarca, els participants realitzaran diverses mostres i exhibicions, que en el cas de Roses tindran com a escenaris principals la Ciutadella, l'avinguda de Rhode i el Port Esportiu de la població.

Llegir Més

5 de maig Pujada a peu a Sant Pere de Rodes

Diumenge 5 de maig Via Pirena, el Museu d’Història de Catalunya i el Parc Natural del Cap de Creus organitzem una pujada a peu a Sant Pere de Rodes per tal d’inaugurar l’Any Sant del monestir. Les inscripcions per participar-hi estaran obertes fins al proper 28 d'abril.

Llegir Més

S'inicien les obres per ampliar els usos de la pista poliesportiva de Roses

Aquesta setmana s'han iniciat a Roses les obres per a l'adequació de la Pista Poliesportiva Municipal com a pista d'ús polivalent. L'actuació permetrà condicionar aquest espai amb les mesures necessàries en matèria de prevenció i extinció d'incendis, amb l'objectiu d'incorporar al municipi un espai cobert que doni resposta a les necessitats de les diferents activitats esportives, lúdiques i socials que es desenvolupen a la població

Llegir Més

L'embarcació “Dzul Haà” serà la icona mediambiental del Port Esportiu de Roses

El Port Esportiu Municipal de Roses i Projecte Ninam, entitat dedicada a l'estudi dels cetacis de la conca nord-occidental de la Mediterrània, signen avui un acord de col·laboració que reforça el compromís mediambiental del port rosinc i convertirà l'embarcació de l'entitat, el catamarà “Dzul Haà”, en un nou espai de sensibilització i iniciació a la pràctica nàutica respectuosa amb el medi ambient.

Llegir Més

L'oficina del Síndic de Greuges serà a Roses el 24 d'abril

El proper dimecres 24 d'abril, membres de l’equip del Síndic atendran al Teatre Municipal, carrer Tarragona 81, 2 planta (porta lateral davant aparcament), a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc).

Llegir Més

Roses preveu uns casals d'estiu preparats per acollir 1.000 participants

L'Ajuntament de Roses ha iniciat la tramitació del concurs pel qual adjudicarà la realització dels Casals d'Estiu 2013 a una empresa especialitzada. El motiu és donar compliment a la Llei de Pressupostos de l'Estat 2013, que no permet una contractació directa d'aquest tipus de monitoratge temporal per part dels municipis. Tot i aquesta impossibilitat, el consistori vol garantir la continuïtat d'un servei que cada estiu aplega prop d'un miler de participants.

Llegir Més

120 socorristes participen a Roses en el II Màster Internacional de Salvament Marítim

Uns 120 socorristes, majoritàriament procedents d’Alemanya, participen entre el 25 i el 29 de març en el II Màster Internacional de Salvament Marítim que té lloc a la platja de Santa Margarita de Roses. L’Ajuntament, que va oferir una recepció a organitzadors i participants el passat diumenge, valora molt positivament la realització d’aquesta tipologia d’activitats, que permet diversificar l’oferta de Roses i atreure visitants de tots els àmbits relacionats amb el mar.

Llegir Més

Diversió, jocs i esport, al Casal de Setmana Santa de Roses

Un total de 32 nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, participen aquests dies en una nova edició del Casal de Setmana Santa organitzat pel Departament d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Roses.

Llegir Més

La Piscina de Roses amplia les seves accions d’estalvi energètic, ara amb la instal·lació d’una manta tèrmica

La Piscina Municipal de Roses ha instal·lat una manta tèrmica en la seva piscina poc profunda, amb la qual es procedirà al cobriment del seu vas d’aigua en els horaris en què la instal·lació està tancada al públic. Aquesta nova mesura permetrà un estalvi significatiu, sobretot per la reducció de les pèrdues energètiques per evaporació i convecció.

Llegir Més

Esport i salut a la piscina de Roses, ara amb descompte

A partir del dilluns 25 de març, la Piscina de Roses posa en marxa una doble campanya de promoció: la proposta “En l’esport, l’edat descompta!” i la reedició de la campanya “Fes-te un abonament de cine”. Descomptes proporcionals a l’edat de l’usuari o bé d’un 50% i l’obsequi de dues entrades de cinema, són les opcions entre les quals poden escollir les persones que s’abonin a la Piscina Municipal.

Llegir Més

150 nedadors participen a la piscina de Roses a la Trobada de Natació per a discapacitats intel·lectuals

La Piscina Municipal de Roses ha acollit aquest dijous la trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual organitzada per la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses. En la jornada han participat un total de 150 nedadors i nedadores, que han participat en les diferents curses i proves adaptades, tant a la piscina profunda com a la poc profunda.

Llegir Més

Trobada de natació per a discapacitats psíquics a Roses

El proper dijous 24 de gener, l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, organitza a la Piscina Municipal de Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Llegir Més

Un pressupost rigorós per a la reactivació econòmica del municipi

El pressupost municipal de Roses per a l’any 2013 ascendeix a un total de 36.884.224€, xifra que representa un augment d’un 1,24% respecte a 2012. D’aquesta quantitat, en destina 2,9 M€ a noves inversions, mentre que els principals esforços se centren en el manteniment de la qualitat i prestacions dels serveis municipals que el consistori ofereix a la ciutadania, en la millora de les zones urbanes i en el posicionament turístic del municipi, com a eixos estratègics de reactivació econòmica i acció contra la crisi.

Llegir Més

Roses tornarà a ser seu del Tour à Voile de França

Amaury Sport Organisation (ASO), entitat organitzadora del Tour à Voile de França, va donar a conèixer el passat divendres 7 de desembre, en el marc del Saló Nàutic de Paris, quina serà la ruta de l’edició 2013 d’aquest important esdeveniment nàutic. Montserrat Mindan, primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Roses, va assistir a l’acte en representació del municipi, que tornarà a ser l’única seu catalana del Tour à Voile.

Llegir Més

Roses disposarà d’un nou Parc Esportiu a l’aire lliure, amb pista d’skate

L’Ajuntament ha aprovat el projecte per a la incorporació d’un nou Parc Esportiu a la zona del Mas Oliva, que passarà a completar les actuals instal·lacions del Poliesportiu, la Piscina i l’Estadi de Futbol municipals. L’objectiu és donar cabuda a aquelles disciplines esportives que fins ara no comptaven amb espais aptes per a la seva pràctica, com és el cas de la tan sol·licitada pista de skate. El projecte compta amb un pressupost de 138.000 €.

Llegir Més