Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 657 elements coincideixen amb el vostre criteri

120 socorristes participen a Roses en el II Màster Internacional de Salvament Marítim

Uns 120 socorristes, majoritàriament procedents d’Alemanya, participen entre el 25 i el 29 de març en el II Màster Internacional de Salvament Marítim que té lloc a la platja de Santa Margarita de Roses. L’Ajuntament, que va oferir una recepció a organitzadors i participants el passat diumenge, valora molt positivament la realització d’aquesta tipologia d’activitats, que permet diversificar l’oferta de Roses i atreure visitants de tots els àmbits relacionats amb el mar.

Llegir Més

Diversió, jocs i esport, al Casal de Setmana Santa de Roses

Un total de 32 nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, participen aquests dies en una nova edició del Casal de Setmana Santa organitzat pel Departament d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Roses.

Llegir Més

La Piscina de Roses amplia les seves accions d’estalvi energètic, ara amb la instal·lació d’una manta tèrmica

La Piscina Municipal de Roses ha instal·lat una manta tèrmica en la seva piscina poc profunda, amb la qual es procedirà al cobriment del seu vas d’aigua en els horaris en què la instal·lació està tancada al públic. Aquesta nova mesura permetrà un estalvi significatiu, sobretot per la reducció de les pèrdues energètiques per evaporació i convecció.

Llegir Més

Esport i salut a la piscina de Roses, ara amb descompte

A partir del dilluns 25 de març, la Piscina de Roses posa en marxa una doble campanya de promoció: la proposta “En l’esport, l’edat descompta!” i la reedició de la campanya “Fes-te un abonament de cine”. Descomptes proporcionals a l’edat de l’usuari o bé d’un 50% i l’obsequi de dues entrades de cinema, són les opcions entre les quals poden escollir les persones que s’abonin a la Piscina Municipal.

Llegir Més

150 nedadors participen a la piscina de Roses a la Trobada de Natació per a discapacitats intel·lectuals

La Piscina Municipal de Roses ha acollit aquest dijous la trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual organitzada per la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses. En la jornada han participat un total de 150 nedadors i nedadores, que han participat en les diferents curses i proves adaptades, tant a la piscina profunda com a la poc profunda.

Llegir Més

Trobada de natació per a discapacitats psíquics a Roses

El proper dijous 24 de gener, l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, organitza a la Piscina Municipal de Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Llegir Més

Un pressupost rigorós per a la reactivació econòmica del municipi

El pressupost municipal de Roses per a l’any 2013 ascendeix a un total de 36.884.224€, xifra que representa un augment d’un 1,24% respecte a 2012. D’aquesta quantitat, en destina 2,9 M€ a noves inversions, mentre que els principals esforços se centren en el manteniment de la qualitat i prestacions dels serveis municipals que el consistori ofereix a la ciutadania, en la millora de les zones urbanes i en el posicionament turístic del municipi, com a eixos estratègics de reactivació econòmica i acció contra la crisi.

Llegir Més

Roses tornarà a ser seu del Tour à Voile de França

Amaury Sport Organisation (ASO), entitat organitzadora del Tour à Voile de França, va donar a conèixer el passat divendres 7 de desembre, en el marc del Saló Nàutic de Paris, quina serà la ruta de l’edició 2013 d’aquest important esdeveniment nàutic. Montserrat Mindan, primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Roses, va assistir a l’acte en representació del municipi, que tornarà a ser l’única seu catalana del Tour à Voile.

Llegir Més

Roses disposarà d’un nou Parc Esportiu a l’aire lliure, amb pista d’skate

L’Ajuntament ha aprovat el projecte per a la incorporació d’un nou Parc Esportiu a la zona del Mas Oliva, que passarà a completar les actuals instal·lacions del Poliesportiu, la Piscina i l’Estadi de Futbol municipals. L’objectiu és donar cabuda a aquelles disciplines esportives que fins ara no comptaven amb espais aptes per a la seva pràctica, com és el cas de la tan sol·licitada pista de skate. El projecte compta amb un pressupost de 138.000 €.

Llegir Més

Sessions guiades d’activitat física als dos Parcs Urbans de Salut de Roses

Des del mes de novembre s’han iniciat a Roses els tutorials d’activitat física als dos Parcs Urbans de Salut de Roses. La iniciativa s’allargarà durant 8 mesos, està conduïda per monitors especialitzats, i mostra als usuaris com practicar exercici i fer ús dels diferents aparells de què consten aquests espais.

Llegir Més

El 8 i 15 de desembre, Ludijoc a Roses

Els dissabtes 8 i 15 de desembre, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del Ludijoc, activitat adreçada als alumnes de 3r i 4rt de les escoles de Roses, que té per objectiu donar a conèixer esports tradicionals i jocs alternatius i d’altres països del món. Les dues jornades tindran lloc a l’institut Illa de Rodes.

Llegir Més

Dilluns 26 de novembre s’inicien les inscripcions del Casal de Nadal de Roses

Entre el 26 de novembre i el 10 de desembre, s’obre el període per realitzar les inscripcions del Casal Infantil de Nadal que tindrà lloc a Roses durant les properes vacances de Nadal, adreçat a infants entre 3 i 12. Les inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web http://eajuntament.roses.cat:8018, o bé presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Llegir Més

La Piscina Municipal proposa regalar salut, diversió i esport

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen dues promocions molt avantatjoses a nous abonats i a usuaris: un 50% de descompte en la matrícula per als nous inscrits i un abonament-regal amb un 20% de reducció.

Llegir Més

Roses baixa l’IBI i l’impost de circulació i congela la resta d’impostos i taxes per al 2013

L’Ajuntament de Roses ha aprovat les ordenances fiscals que aplicarà durant el proper exercici 2013, les quals venen marcades per la congelació d’impostos i taxes amb el propòsit de rebaixar la càrrega fiscal de les famílies i empreses del municipi davant l’actual conjuntura de crisi econòmica. A més, en els casos de l’impost de béns immobles i circulació, es rebaixaran els tipus impositius.

Llegir Més

Marta Ferrusola inaugura el curs 2012-2013 d’Activitats Esportives per a la Gent Gran de Roses

Dijous 11 d'octubre, Marta Ferrusola ha visitat Roses per participar en l’acte inaugural de les Activitats Esportives per a Gent Gran organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Les activitats, que s’inicien aquest mes d’octubre i tenen lloc fins a finals de maig, han arribat enguany als 200 inscrits.

Llegir Més

Eduard Güell, esportista rosinc de l’any 2012

El jove tenista Eduard Güell va ser proclamat el passat dissabte com a “Millor esportista rosinc de l’any 2012”, durant la celebració de la I Nit de l’Esport que tingué lloc al Teatre Municipal de Roses. L’acte, que aplegà una molt bona representació del món esportiu del municipi, neix amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques, amb periodicitat anual.

Llegir Més

Inscripcions obertes per al curs 2012-2013 de l’Escola Municipal d’Esports

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició de la programació d’activitats esportives per al curs 2012-2013, que s’iniciaran el proper mes d’octubre i tindran lloc fins al mes de maig. Les inscripcions per participar en qualsevol de les activitats programades (Iniciació Esportiva, Patinatge i Activitats per a la Gent Gran), es poden realitzar a les oficines del Pavelló Esportiu (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Llegir Més

Sessió ordinària del ple municipal de Roses

Dilluns 24 de setembre (20 h), tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Roses la sessió plenària municipal corresponent al mes de juny.

Llegir Més

Traca final a Roses amb la celebració del Campionat de Catalunya i de l’Europeu de la Classe Laser

Roses clou la temporada nàutica 2012 amb l’organització de dos esdeveniments que aportaran un miler de visitants i uns ingressos aproximats entre directes i indirectes d’un milió d’euros. Els dies 22, 23 i 24 de setembre es disputarà el Campionat de Catalunya de Laser Standard i la Regata To Be or not To Be. De l’1 al 5 d’octubre, els millors “masters” competiran pel Campionat d’Europa de Laser Master

Llegir Més

Roses ret homenatge als seus esportistes celebrant la I Nit de l’Esport

Dissabte 29 de setembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la I Nit de l’Esport. L’acte, que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada, agafa el relleu de la Festa de l’Esport celebrada per primer cop al municipi l’any 2007, amb la voluntat municipal de donar-li continuïtat de forma anual a partir d’ara.

Llegir Més

La bellesa del fons marí rosinc, a la Ciutadella

Divendres 21 de setembre (20 h), la sala d’Exposicions de la Ciutadella de Roses inaugura la mostra de fotografia subaquàtica del Club Badia de Roses "Roses, visions a fons”. L’exposició romandrà oberta al públic fins al proper 11 de gener de 2013 i consta d’una selecció d’imatges del fons marí de Roses.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses instal·la plaques solars i estalviarà més de 12.000 € anuals

La Piscina Municipal de Roses acaba de finalitzar la instal·lació de 150 m2 de plaques solars, les quals proveiran d’aigua calenta sanitària tant aquestes instal·lacions com l’adjacent Pavelló Municipal, i escalfaran l’aigua del vas de la piscina gran de l’equipament. La mesura permetrà un estalvi energètic d’entre 12.000 i 13.000 € anuals, així com una reducció de les emissions de CO2 de 35.000 kg per any.

Llegir Més

Festa Major de Roses: 9 dies, més de 40 activitas

La Festa Major de Roses arriba amb un intens programa d’activitats molt diverses, pensades per a totes les edats: balls populars, competicions esportives, concerts, espectacles infantils, cercaviles,... que se succeiran pels carrers i places del municipi, entre el 10 i el 19 d’agost. L’espai del recinte firal instal·lat a l’antic càmping Bahía, amb atraccions, les barraques impulsades per les colles de Carnaval, i la carpa del Futbol Base Roses, esdevindrà també l’escenari dels concerts de fires, que enguany portaran a Roses a Antònia Font, Orquestra Di-Versiones i Che Sudaka, entre d’altres.

Llegir Més

S’obren les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

A partir d’avui, 1 d’agost, la web de la Piscina Municipal obre les inscripcions per participar en les tradicionals Travessies de Natació de Roses, que enguany arriben a la seva 27a edició, en el cas de la Travessia Local, i 76a edició, en el de la Travessia al Port de Roses. Aquest estiu les competicions tindran lloc els propers 12 i 15 d’agost, respectivament.

Llegir Més

L’Ajuntament redueix les tarifes de l’aigua i de la piscina municipal per compensar la pujada de l’IVA

El ple municipal de Roses celebrat dilluns 30 de juliol, ha acordat la baixada de les tarifes vigents en els serveis de subministrament d’aigua i de la piscina, el dos serveis municipals afectats per la pujada de l’IVA recentment aprovada i que serà d’aplicació a partir de l’1 de setembre. La voluntat municipal és minimitzar al màxim la repercussió econòmica que aquesta puja tindria entre els usuaris dels serveis.

Llegir Més

La sisena etapa del Tour de France à la Voile dóna el tret de sortida

Durant tres dies, el Port i la Badia de Roses reben les embarcacions i carpes del village que acompanya el Tour, on tindran lloc diferents animacions i concerts al llarg de les tres jornades. Pel que fa a la competició, avui dijous i demà divendres, les tripulacions realitzaran proves tècniques per la badia, mentre que dissabte es desenvoluparà la regata llarga de 62 milles nàutiques que unirà Roses amb Gruissan.

Llegir Més

El Mulla’t 2012 recapta a Roses 1.204 €

El passat divendres 6 de juliol es va celebrar a per sisena vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Unes 200 persones es varen mullar per la causa, arribant a nedar un total de 121.138 metres. La jornada va assolir una recaptació de 1.204,10 €: 1.059 € de la venda de material i 145,10 € de donacions fetes a la guardiola del Mulla’t. El material que va quedar, estarà a la venda encara durant tota aquesta setmana a la piscina.

Llegir Més

Promoció d’estiu de la Piscina Municipal de Roses

Una passada! Aquest és el lema que la Piscina Municipal de Roses ha escollit per promocionar-se durant aquest any i visualitzar l’àmplia oferta d’activitats i la qualitat del servei que ofereix. Durant l’estiu, a més, l’equipament esportiu ofereix un descompte del 50% en la matrícula i la quota corresponent al mes de setembre gratuïta a totes aquelles persones que s’abonin.

Llegir Més

Sessió ordinària ple municipal de Roses

El proper dilluns 25 de juny (20 h), tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Roses, la sessió plenària municipal corresponent al mes de juny.

Llegir Més

Tot l’estiu de Roses a l’abast en un guia informativa i a la web municipal

L’Ajuntament de Roses ha editat el primer llibret informatiu d’aquest estiu, on es concentren les més de 70 activitats culturals, esportives, infantils i lúdiques que tindran lloc a la població durant el mes de juliol, mentre que d’aquí un mes es distribuirà el llibret corresponent a l’agost. D’aquesta manera, el consistori vol fer arribar a ciutadans i visitants tota l’oferta estival de la qual poden gaudir segons els interessos de cadascú, reunida en una publicació en quatre idiomes, i consultable també en format digital a través de la web municipal www.roses.cat.

Llegir Més