Ensenyament
Horari d'atenció al públic: de 9.30 a 14 h. Cal demanar cita prèvia a citaprevia.roses.cat

Plaça de Catalunya, 12 

correu electrònic: ensenyament@roses.cat

 Telèf.:  972 25 24 00  Extensió 563 / 564

Taller de d'estudi

El Taller d'Estudi es planteja com una activitat educativa de suport a la tasca escolar, realitzada en horari extraescolar, durant el temps de lleure de l'infant, en coordinació directa amb els centres escolars, per aquells alumnes que es troben en una situació sociocultural desfavorida, provinents d'un entorn social i familiar feble, o poc preparat, per incentivar de manera activa el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'infant.

L'objectiu general d'aquesta actuació és afavorir l'èxit escolar, potenciant la igualtat d'oportunitats entre l'alumnat.

A nivell específic, es treballa per:

  • Afavorir el desenvolupament de les competències bàsiques de cada etapa educativa, l'autonomia personal, i la competència comunicativa, estimulant l'àmbit de l'expressió i la comprensió oral o escrita.
  • Afavorir els hàbits d'organització, estudi i planificació de la tasca escolar en general i promoure l'ús de tècniques d'estudi.
  • Ajudar l'alumne a resoldre els dubtes relacionats amb l'execució de les tasques escolars, orientar-lo a l'hora d'estudiar, fer els deures o repassar les tasques i continguts realitzats a l'escola.

El taller d'estudi es realitza a les aules de les dependències municipals de l'escola d'adults.

L'horari és:

  • dilluns i dimecres, de 17 a 18 h, amb l'alumnat de cicle mitjà.
  • dimarts i dijous, de 17  a 18 h, amb l'alumnat de cicle superior

S'oferten un màxim de 80 places per curs escolar, adreçades a aquells alumnes seleccionats des de les escoles públiques de Roses.

Accions del document