Ensenyament
Horari d'atenció al públic: de 9.30 a 14 h. Cal demanar cita prèvia a citaprevia.roses.cat

Plaça de Catalunya, 12 

correu electrònic: ensenyament@roses.cat

 Telèf.:  972 25 24 00  Extensió 563 / 564

APRENEM JUGANT

Què és el projecte "Aprenem jugant "? Com et pots preinscriure?

 

El programa d'activitats educatives de l'Àrea d'Ensenyament APRENEM JUGANT engloba diverses propostes enfocades a facilitar a l'infant i jove, d’una manera dinàmica i entretinguda, i durant el seu temps lliure, l'accés al coneixement.

 

Dins el programa APRENEM JUGANT, l'Àrea d'Ensenyament ens proposem promoure i divulgar coneixement des del fora-escola, contribuint a donar resposta a les curiositats d'infants i joves, tot potenciant la vocació per interessar-se i aprendre més enllà de l'activitat lectiva formal, durant el seu temps de lleure.

 

Promoure i difondre coneixement, contribuint a què els infants i joves de Roses esdevinguin ciutadans amb criteri, persones actives, formades i responsables enfront dels nous reptes de la societat actual, és el marc d'actuació que engloba les propostes de l'APRENEM JUGANT.

 

Totes les activitats que proposem han estat formulades i són dinamitzades per professionals d'alt nivell especialistes en la matèria, entitats i/o empreses especialitzades.

Totes les activitats són gratuïtes per als participants.

 

APRENEM JUGANT PRIMAVERA 2024

 

- Aquestes són les activitats i/o tallers que es faran aquesta primavera 2024:

 

-Per veure el cartell de les activitats de primavera, prem AQUI

-Per veure el programa (llibret) de TOTES LES ACTIVITATS  prem AQUÍ

-Per veure el cartell de l'activitat "jocs de lògica i d'enginy i taller de la cúpula de Leonardo da Vinci"  (dissabte 6 d'abril)  , prem AQUI

-Per veure el cartell de l'activitat "Sons per a nadons" (dissabte 13 d'abril), prem AQUI.   Aquesta activitat -sons per a nadons- ,  requereix inscripció prèvia a la pàgina:    inscripcions.roses.cat

 

- Per veure el cartell de l'activitat "Taller infantil de Sant Jordi Donzelles i cavallers" (dissabte 20 d'abril ) - atenció CANVI D'UBICACIÓ   , prem AQUI.

- Per veure el cartell de l'activitat " Tancats de construcció per als més menuts" (dissabte 4 de maig) , prem AQUI

- Per veure el cartell de l'activitat " Viu l'alegria ! Jugar i riure" (dissabte 11 de maig), prem AQUI

-Per veure el cartell de l'activitat "Gargot picat - jocs populars de fabricació pròpia)" (dissabte 18 de maig) prem AQUI

 


MÉS INFORMACIÓ

Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses

Tel. 972 25 24 00 ext. 8 563 / 8 564

 

Accions del document

Accions del document