Ensenyament
Horari d'atenció al públic: de 9.30 a 14 h. Cal demanar cita prèvia a citaprevia.roses.cat

Plaça de Catalunya, 12 

correu electrònic: ensenyament@roses.cat

 Telèf.:  972 25 24 00  Extensió 563

Què és el projecte "Aprenem jugant "? Com et pots preinscriure?

 

El programa d'activitats educatives de l'Àrea d'Ensenyament APRENEM JUGANT engloba diverses propostes enfocades a facilitar a l'infant i jove, d’una manera dinàmica i entretinguda, i durant el seu temps lliure, l'accés al coneixement.

 

Dins el programa APRENEM JUGANT, l'Àrea d'Ensenyament ens proposem promoure i divulgar coneixement des del fora-escola, contribuint a donar resposta a les curiositats d'infants i joves, tot potenciant la vocació per interessar-se i aprendre més enllà de l'activitat lectiva formal, durant el seu temps de lleure.

 

Promoure i difondre coneixement, contribuint a què els infants i joves de Roses esdevinguin ciutadans amb criteri, persones actives, formades i responsables enfront dels nous reptes de la societat actual, és el marc d'actuació que engloba les propostes de l'APRENEM JUGANT.

 

Totes les activitats que proposem han estat formulades i són dinamitzades per professionals d'alt nivell especialistes en la matèria, entitats i/o empreses especialitzades.

 

PREINSCRIPCIONS

REQUISITS PER A LA PARTICIPACIÓ

Activitats sense inscripció:

  • Jocs XXL
  • Gargot de Bicicletes


Activitats amb inscripció:

  • Escape «La Clau del Castell»
  • Els Antiherois de la Ciutadella


1. Qui pot formalitzar la inscripció?


- Cal que la inscripció la formalitzi el pare, la mare o el tutor/a legal del menor. S’hi han d’inscriure totes les persones que vulguin participar-hi, siguin adults o menors. Es tracta d’una activitat de caràcter familiar, motiu pel qual no es permet la inscripció de persones adultes que no vagin acompanyades d’infants/joves.


2. Dates per formalitzar la inscripció: - Per a infants, joves i adults empadronats a Roses: Des del 2 de maig de 2022 a les 8 h fins a esgotar les places disponibles i, en tot cas, fins a dos dies abans de la data prevista per l’activitat.


- Per a infants, joves i adults no empadronats a Roses: A partir del 5 de maig a les 8 h, si queden places disponibles i, en tot cas, fins a dos dies abans de la data prevista per l’activitat.


3. Com es formalitza la inscripció?


- Les inscripcions es formalitzaran mitjançant la web de l'Ajuntament inscripcions.roses.cat


- Places limitades. S’atendran les sol·licituds per rigorós ordre d’inscripció.


- Es demana compromís amb l'assistència i, en cas de no poder-hi assistir, cal avisar amb antelació a ensenyament@roses.cat


- L'organització es reserva el dret d'anul·lar les activitats que no hagin obtingut el mínim necessari de preinscripcions un cop finalitzat el període establert.

 

Totes les activitats són gratuïtes per als participants.

 


MÉS INFORMACIÓ

Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses

 

Tel. 972 25 24 00 ext. 8 563 / 8 564

 

 

 

 

 

Accions del document