Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 885 elements coincideixen amb el vostre criteri

Roses es mobilitza per la Síndrome de Moebius

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Roses una nova edició del Festival organitzat per la Fundació Síndrome de Moebius, el qual comptarà amb la participació de nombroses entitats i artistes locals i comarcals. Els fons que es recaptin durant els actes, que tindran lloc dissabte i diumenge al Teatre Municipal, es destinaran als afectats i a la investigació d’aquesta malaltia.

Llegir Més

Xavi Bosma impartirà classes de vòlei-platja a Roses

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses ha posat en marxa una nova activitat esportiva per a aquesta temporada. Es tracta de les classes d’iniciació i tecnificació de vòlei –platja que s’iniciaran el proper 20 d’octubre, i que tindran com a professor al campió olímpic Xavier Bosma.

Llegir Més

El Pla Educatiu d’Entorn de Roses proposa una vintena d’activitats integradores i participatives

Després dels resultats i participació obtinguts l’any passat, Roses continuarà desenvolupant durant aquest curs escolar el Pla Educatiu d’Entorn, amb una àmplia programació d’activitats i tallers diversos. El Pla, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Roses i el Departament d’Educació de la Generalitat, té com objectiu coordinar l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar, prestant una especial sensibilitat als sectors socials més fràgils i vulnerables.

Llegir Més

Agenda mensual d'activitats Octubre 2007

A continuació us adjuntem la programació d'activitats prevista a Roses per al proper mes d'octubre.

Llegir Més

El Mundial Màster de Laser engresca els rosincs i compta amb 150 voluntaris

Prop de 150 rosincs i rosinques han volgut participar com a voluntaris del proper World Master Laser Championship Roses 2007, que es disputarà la propera setmana a les aigües de la vila, entre el 28 de setembre i el 6 d’octubre, organitzat pel GEN Roses.

Llegir Més

La piscina municipal de Roses inicia la nova programació d’activitats

La Piscina Municipal de Roses ha confeccionat el nou programa d’activitats per al curs 2007-2008, que tindran lloc a partir del proper octubre i fins al mes de juny. Les propostes es concentren en dos blocs diferenciats, un d’ells dedicat a les activitats aquàtiques, mentre que l’altra centra la seva atenció en l’esport de sala i el fitness.

Llegir Més

La Riera Ginjolers acull una nova edició de la Fira del Lleure i l’Oci

El proper diumenge 16 de setembre tindrà lloc a la Rambla Ginjolers de Roses, de 10 a 14 h del matí, la Fira Mercat del Lleure i de l’Oci. Aquesta mostra, que arriba a la seva desena edició, aplega cada any un important nombre de participants entre els quals es troben entitats juvenils, culturals, associacions benèfiques, veïnals i clubs esportius de la vila.

Llegir Més

Celebració de l’11 de setembre a Roses

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, Roses celebrarà entre els propers 8 i 11 de setembre diferents activitats.

Llegir Més

Agenda d'activitats mensuals a Roses.

A continuació, us adjuntem l'agenda d'activitats prevista per al proper mes de setembre. Cliqueu en el document adjunt per desplegar-la

Llegir Més

L’Ajuntament augmentarà el sòl destinat pel POUM a habitatge protegit i a equipaments

L’Ajuntament de Roses incorporarà modificacions en el POUM actualment en tramitació, per tal d’adequar-lo a les prescripcions indicades per la Dir. Gral. de Promoció de l'Habitatge, sobre la necessitat d’augmentar les dotacions de sòl per a la construcció d’habitatges de protecció. Tanmateix, aprofitarà aquesta aturada en la tramitació del Pla per incloure nous espais destinats a equipaments educatius, assistencials i destinats a l’esport o al lleure, sense incrementar en cap cas la densitat edificatòria prevista pel POUM fins ara.

Llegir Més

Èxit de participació als actes i fires de la Festa Major de Roses

L’Ajuntament de Roses fa un balanç molt positiu respecte al bon desenvolupament i a l’èxit de participació de públic amb què han comptat les diferents activitats programades amb motiu de la celebració de la Festa Major de Roses 2007, que ha tingut lloc entre el 10 i el 19 d’agost a la vila costanera.

Llegir Més

Resultats de les travessies de natació dels dies 15 i 16 d'agost

El dia 15 es van realitzar les dues travessies al Port de Roses, en la seva 71a. edició i el dia 16, la 22a. edició de la travessia local.

Llegir Més

Arriba la Festa Major de Roses- Programació del 10 al 19 d'agost

Un any més, arriba la Festa Major de Roses, i enguany ho fa amb un programa atapeït d'activitats per a totes les edats. A partir del dia 10 d'agost, s'obrirà a Roses una setmana plena de color, música i diversió.

Llegir Més

L’Ajuntament amplia el Casal d’Estiu durant la primera setmana de setembre

Per primer cop, el casal d’estiu que l’Àrea de Benestar Social adreça als infants del municipi amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, s’ampliarà enguany fins al 7 de setembre. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol continuar oferint aquest recurs educatiu i de lleure als nens i nenes de la població, alhora que facilitar als pares la conciliació de la vida laboral i familiar.

Llegir Més

Les inscripcions de la Travessia Local de Natació, a la Piscina Municipal

Enguany, totes les persones interessades a participar en la Travessia Local de Natació que tindrà lloc per la Festa Major, han de realitzar la seva inscripció anticipadament a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses, ja que no serà possible inscriure’s el mateix dia de la competició.

Llegir Més

El Campionat d’Espanya de vòlei platja visitarà Roses del 10 al 12 d’agost

La XVII edició del Campionat d’Espanya de vòlei platja arribarà a la platja de la Punta de Roses el proper 10 d’agost. Les competicions tindran lloc divendres a la tarda, tot el dissabte i diumenge al matí. Per tercer any consecutiu, el campionat arriba a Roses acompanyat d’un gran espai d’animació amb jocs, infables, espectacles i molta diversió.

Llegir Més

El Parc Infantil de Platja continua instal·lat a la platja de Santa Margarida fins a finals d’agost

Des del passat mes de juliol, la platja de Santa Margarida de Roses compta amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, el Parc Infantil de Platja. Aquest recinte, de 200 m2 de superfície, ofereix entreteniment i diversió tots els dies de la setmana, i romandrà obert durant tot el mes d’agost.

Llegir Més

Èxit dels Camps Esportius d'Estiu del Milan celebrats a Roses

Entre el 24 de juny i el 21 de juliol, la vila de Roses ha acollit la realització dels campaments esportius de l'AC Milan. Les activitats, obertes a nois i noies de totes les nacionalitats amb edats compreses entre el 7 i els 15 anys, han comptat enguany amb un total de 125 participants.

Llegir Més

L’Elcimaï Ville de Marseille guanya l’etapa Saint Cyprien- Roses del Tour a Vela

L’embarcació Elcimaï Ville de Marseille es va fer amb l’etapa celebrada ahir entre els ports de la localitat francesa de Saint Cyprien i Roses. Després d’un recorregut de 36 milles, l’Elcimaï va entrar al Port de Roses a les 16 h 06 m, proclamant-se guanyador de l’etapa per davant de Cotes d’Armor i Manche-Basse Normandie, que arribaven a la meta un minut més tard.

Llegir Més

Roses acull la novena etapa del Tour de França a Vela

L’arribada a Roses de les embarcacions participants en la trentena edició del Tour de França a Vela, està prevista entorn a les 16 h del proper diumenge 22 de juliol. L’endemà, entre les 12.30 h i les 17 h aproximadament, la Badia de Roses serà escenari de la regata corresponent a la novena etapa d’aquesta competició. A terra, la instal·lació d’un gran espai d’animació al Port Esportiu de Roses, oferirà diversió i activitats complementàries als espectadors del Tour.

Llegir Més

La Gira Zona 40 visita Roses

El proper 24 de juliol arriba a Roses la Gira Zona 40, una iniciativa dels 40 Principals que recorre diferents ciutats de la costa durant l’estiu. A Roses, el recinte de la Zona 40 s’ubicarà al pàrquing de darrera de la Ciutadella, i oferirà les seves atraccions al públic a partir de les 18 h.

Llegir Més

Retribucions del regidors de l’Ajuntament de Roses

El ple municipal celebrat aquest matí a Roses, ha aprovat les dedicacions i retribucions dels membres corporatius de l’Ajuntament que es detallen a continuació. Pel que fa a les retribucions, aquestes s’han augmentat un 2%, d’acord amb l’augment previst per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat.

Llegir Més

El GEN Roses compta amb 350 regatistes inscrits i 40 en llista d’espera per al el Mundial Laser Masters

El club rosinc ha superat amb escreix el nombre de regatistes mai inscrits en un mundial de màsters i d’aquesta manera acollirà el major campionat disputat a Espanya d’una sola classe, entre els propers 29 de setembre i el 6 d’octubre. El nombre d’inscrits és de 350 i l’organització s’ha vist obligada a tancar la llista oficial, però n’ha obert una d’espera de 40 regatistes més. Des de l’organització, es pot assegurar que tots els continents del món estaran representats al mundial de Roses: més de 40 australians, 35 anglesos, 25 americans, francesos, espanyols…

Llegir Més

Concurs de fotografia submarina el proper 15 de juliol, al GEN de Roses

El proper 15 de juliol, el Club Badia de Roses organitza el concurs de fotografia submarina OPEN CLUB BADIA 2007.

Llegir Més

Roses es prepara per acollir l’etapa del Tour de França a Vela

L’Ajuntament de Roses i Port de Roses estan treballant en la preparació dels espais i serveis necessaris per acollir, els propers 22 i 23 de juliol, la realització d’una de les etapes del Tour de Vela que s’està celebrant a França al llarg d’aquest mes. La instal·lació d’un gran village d’animació de 2.000 m2, dels estands oficials del Tour, i d’un gran espai destinat a l’equip d’assistència habilitat per a 500 persones, són algunes de les infraestructures que requerirà la celebració de l’etapa.

Llegir Més

El Campionat de Futbol Platja de Roses arriba a l’onzena edició

El proper dissabte 7 de juliol, la platja de la Punta de Roses acollirà l’onzena edició del Campionat de Futbol Platja que organitza cada any l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses, i que compta amb un gran èxit de participació i públic assistent. Enguany, es preveu la participació d’uns 25 equips.

Llegir Més

Regatistes de prestigi i aficionats superen ja els 100 vaixells participants a la Ruta de la Tramuntana

El proper divendres 6 de juliol, la Ruta de la Tramuntana iniciarà el seu recorregut des del Club Nàutic El Balis, a les 18 h, rumb al Port de Roses. Es tracta d’una regata nocturna i de mitjana distància que navega la costa del Maresme fins superar el delta del riu Tordera per, a partir d’aquí, remuntar la Costa Brava fins arribar a la Badia de Roses.

Llegir Més

A Roses, Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

El proper divendres 6 de juliol la Piscina Municipal de Roses participarà en la campanya Mulla’t organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Durant tot el dia, l’entrada a la instal·lació serà lliure per tal de facilitar l’accés a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb aquesta acció solidària.

Llegir Més

A Roses, més d’un centenar d’activitats per gaudir de l’estiu

La programació d’activitats que les diferents Àrees de l’Ajuntament de Roses han programat per a aquest estiu engloben una gran quantitat d’espectacles infantils, concerts, activitats esportives i diversió per a totes les edats.

Llegir Més

L’Interbàsquet 2007 aplega més de 80 equips a Roses

Roses acull des d’ahir i fins al proper dissabte 24 de juny, la celebració de la quarta edició del torneig internacional Interbàsquet Roses 2007, que compta amb la participació d’un total de 82 equips de diferents nacionalitats. El torneig està organitzat pel Club Bàsquet Roses i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, la Diputació de Girona i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Llegir Més