Participació Ciutadana
Horari d'atenció al públic: 9.30 h a 14 h

Consulta pública prèvia sobre el Pla de Millora de la Circulació a la Urbanització de Santa Margarida

 

 

A partir del dia 7 fins el dia 20 de setembre els veïns i veïnes de Santa Margarida poden presentar les seves propostes i opinions sobre el Pla de Millora de la Circulació que es vol implantar a la urbanització, i que es presenta amb els dos plànols que es troben al final d'aquesta pàgina.

 

L’objectiu és la millora continuada de la seguretat circulatòria a tota la població en funció de les característiques i necessitats pròpies de cada espai, ja sigui a partir de canvis de sentit de circulació, d’una informació i senyalització més detallades per als conductors, de l’habilitació de zones zones d’aparcament per evitar la problemàtica que suposa l’aparcament en vorera, de la renovació i repintat de senyalització, etc. En alguns casos, aquestes mesures poden també anar acompanyades d’inversions en infraestructures per dignificar l’espai i adaptar serveis.

S’iniciarà un període de recollida de propostes fins al 20 de setembre, durant el qual totes les persones que ho desitgin podran presentar les seves propostes de millora a través de l’apartat de Participació Ciutadana de la web roses.cat, de l’aplicació mòbil RosesSmart.

Per últim, el dia 25 de setembre, un cop recollides i valorades totes les propostes, es presentarà el projecte definitiu, un cop recollides les esmenes introduïdes, si s'escau. Amb aquestes consultes el consistori vol comptar amb la implicació veïnal en el projecte, així com disposar d’un espai de contacte directe amb la ciutadania per poder conèixer de primera mà altres possibles inquietuds o problemàtiques que afectin la urbanització.

 

Presentació d’aportacions i suggerències

Aquesta consulta està tancada.

PLÀNOL 1 REORDENACIÓ CIRCULACIÓ SANTA MARGARIDA

PLÀNOL 2 REORDENACIÓ CIRCULACIÓ SANTA MARGARIDA

 

Ompliu el següent formulari per tal que la vostra proposta sigui atesa. 

 

 

Accions del document