Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Roses en xifres i estudis

Aquí trobareu diferents estudis socioeconòmics de Roses i de la comarca.

Roses en xifres

ESTUDIS:

DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC 
 

PLA ESTRATÈGIC DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ DE L'ALT EMPORDA  2020-25

El Pla estratègic de desenvolupament econòmic i ocupació de l'Alt Empordà (2020-25) elaborat pels Ajuntaments de Castelló d'Empúries, Figueres, La Jonquera, L'Escala, Llançà, Vilafant, Vilamalla i Roses, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Associació Alt Empordà Turisme i el Consorci Salines Bassegoda és un document que ha de ser la guia pràctica per poder desenvolupar econòmicament la comarca de l'Alt Empordà en els propers anys. 

Pla estratègic de desenvolupament econòmic i ocupació de l'Alt Empordà 2020-25

 

TRANSICIÓ ENERGÈTICA

PLA ESTRATÈGIC DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA EN L'ÀMBIT DE LA PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES 2021

El Pla estratègic de transició energètica en l'àmbit de la promoció econòmica de Roses és un document que ha de ser la guia pràctica per poder generar actuacions i la presa de decisions des del consistori municipal i que aquestes estiguin emmarcades en una estratègia de promoció econòmica de Roses. I en aquest procés es considera necessària la participació del teixit econòmic i empresarial de Roses, que - a part de ser un consumidor energètic important- és un agent clau en el procés de transició energètica.

Pla estratègic de transició energètica en l'àmbit de la promoció econòmica de Roses

 

PLA D’ACCIÓ SECTORIAL DEL DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC DE L’ALT EMPORDÀ 2021-2027

Pla d’Acció Sectorial en l’àmbit del desenvolupament turístic amb l’objectiu de renovar el full de ruta a través del qual els agents econòmics, públics i privats, vinculats a l’activitat turística, comerç i serveis puguin consensuar propostes que assegurin la competitivitat de la comarca en l’atracció de visitants i la promoció de nous serveis i productes turístics.

Pla d'acció sectorial del desenvolupament turístic de l'Alt Empordà 2021-2027


ÀMBIT DEL COMERÇ

PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT COMERCIAL A L'ALT EMPORDÀ 2017.

 
L'Ajuntament de Roses ha participat en l'elaboració del Projecte de desenvolupament comercial de l'Alt Empordà liderat per l'Ajuntament de Figueres i amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local. En l'estudi també hi han participat els ajuntaments de Llança, l'Escala, Vilafant, La Jonquera i el Consorci Salines Bassegoda.
El Projecte de desenvolupament comarcal a l'Alt Empordà inclou un pla de dinamització comercial i la creació del mapa d'ocupació del comerç a l'Alt Empordà.
 
 
PLA ESTRATÈGIC  DEL COMERÇ DE ROSES 2010
 
 

 

Accions del document