Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Prevista la creació de nous centres per a gent gran i persones amb discapacitat

El POUM, aprovat inicialment el passat 2 de juny, preveu la creació d’una illa per a la construcció d’un seguit d’immobles destinats a l’atenció bàsica per a la gent gran i, una part, a persones amb discapacitat.

Prevista la creació de nous centres per a gent gran i persones amb discapacitat - Llegir Més

Adjudicades les obres d'ordenació interior de la Ciutadella de Roses

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat la realització de la primera fase dels treballs consistents en l'ordenació i condicionament de l’interior del recinte monumental de la Ciutadella.

Adjudicades les obres d'ordenació interior de la Ciutadella de Roses - Llegir Més

Finalitzen les obres de renovació del clavegueram de Canyelles

Aquesta setmana han finalitzat les obres de substitució del col·lector de clavegueram situat a l’Av. Díaz Pacheco, al sector de Canyelles Petites de Roses. Aquests treballs, iniciats a mitjans del passat mes de maig, es van posar en marxa amb caràcter d’urgència degut a l’avançat estat de deteriorament en què es trobaven les canonades d’aquesta zona.

Finalitzen les obres de renovació del clavegueram de Canyelles - Llegir Més

L’Ajuntament encarrega a Port de Roses la regulació del fondeig d’embarcacions per a aquest estiu

L’Ajuntament de Roses ha encarregat a Port de Roses la gestió del fondeig d’embarcacions a diferents cales i platges del municipi durant aquest estiu. Amb aquesta mesura –prèvia a la implantació del Projecte de regulació de fondejos definitiu- el consistori vol evitar els problemes viscuts en anys anteriors i la instal·lació anàrquica de boies i morts.

L’Ajuntament encarrega a Port de Roses la regulació del fondeig d’embarcacions per a aquest estiu - Llegir Més

L’Interbasquet de Roses aplegarà 740 jugadors del 22 al 24 de juny

Roses acollirà els propers 22, 23 i 24 de juny la celebració de la tercera edició del torneig internacional Interbàsquet Roses 2006, que comptarà amb la participació de més de 700 joves jugadors i jugadores de diferents nacionalitats. El torneig està organitzat pel Club Bàsquet Roses i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Girona i la UFEC.

L’Interbasquet de Roses aplegarà 740 jugadors del 22 al 24 de juny - Llegir Més

Adjudicat el subministrament de la gespa artificial de l’Estadi Municipal

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat per un import de 505.000 euros el subministrament i instal·lació de la gespa artificial de l’Estadi Municipal. Amb aquesta actuació, culminarà el projecte de condicionament de les instal·lacions futbolístiques de la zona esportiva, per tal de donar resposta a la demanda dels nombrosos equips i clubs que en fan ús al llarg de tot l’any.

Adjudicat el subministrament de la gespa artificial de l’Estadi Municipal - Llegir Més

El POUM de Roses, aprovat inicialment

Aquest matí el ple municipal de Roses ha aprovat inicialment el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), encarregat d’assentar les bases i marcar les pautes que, en matèria urbanística, seguirà el municipi en el futur.

El POUM de Roses, aprovat inicialment - Llegir Més

Aprovat el projecte per a la reforma del magatzem arqueològic de la Ciutadella

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte tècnic per a la reforma del magatzem situat al costal del Portal de Terra del recinte monumental de la Ciutadella, amb l’objectiu d’adequar-lo com a dipòsit de material arqueològic.

Aprovat el projecte per a la reforma del magatzem arqueològic de la Ciutadella - Llegir Més

S'inicien les obres d’arranjament de pistes del Cap de Creus

La setmana passada es van iniciar els treballs d’arranjament de les pistes que transcorren entre la platja de l’Almadrava i Punta Falconera, d’una banda, i entre les cales Montjoi i Jòncols, de l’altra. Amb aquests projectes milloraran l’accessibilitat i la seguretat del trànsit rodat en aquestes zones, habilitant les pistes com a vies d’evacuació en cas d’emergència o incendi.

S'inicien les obres d’arranjament de pistes del Cap de Creus - Llegir Més

Els ciutadans de Roses podran fer tramitacions de Trànsit directament a l’Ajuntament

El ple de l’Ajuntament de Roses celebrat ahir, va aprovar un conveni amb la Prefectura de Trànsit consistent en l’establiment d’un sistema de mútua col·laboració administrativa i d’intercanvi d’informació. L’objectiu, és agilitzar tramitacions i evitar molèsties i desplaçaments als ciutadans, que a partir d’ara podran realitzar tràmits propis de la Prefectura de Trànsit, directament a Roses.

Els ciutadans de Roses podran fer tramitacions de Trànsit directament a l’Ajuntament - Llegir Més

El passeig del Port Esportiu disposarà d’una àrea de jocs infantils

El ple municipal de Roses va aprovar ahir la creació d’una àrea de jocs infantils en el passeig del Port Esportiu, per tal que els nens i nenes de les nombroses famílies que visiten i passegen pel Port, comptin amb una àrea d’esbarjo i entreteniment. Una altra actuació aprovada, va ser la restitució de la tanca perimetral que delimita l’àrea infantil situada a la Riera Ginjolers.

El passeig del Port Esportiu disposarà d’una àrea de jocs infantils - Llegir Més

El Suquet de Peix, plat protagonista de 23 restaurants rosincs durant el mes de juny

Un total de 23 restaurants rosincs s’han adherit enguany a la celebració de les jornades gastronòmiques dedicades al plat per excel·lència de la cuina rosinca: el Suquet de Peix. La campanya és una de les accions impulsades des de l’Ajuntament de Roses per potenciar el paper de la gastronomia com un important valor afegit que complementa l’oferta turística del municipi.

El Suquet de Peix, plat protagonista de 23 restaurants rosincs durant el mes de juny - Llegir Més

S’inicia el procediment per adjudicar les obres d’urbanització del Mas Boscà

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar l’expedient per a la contractació de l’empresa que executarà les obres d’urbanització i condicionament del Mas Boscà. Aquest projecte, que compta amb un pressupost total de 3.760.000 euros, suposarà la millora dels vials i serveis de la urbanització, integrada per més de 530 propietats.

S’inicia el procediment per adjudicar les obres d’urbanització del Mas Boscà - Llegir Més

Roses serà la seu dels Camps Esportius d'Estiu de l’AC Milan

La vila de Roses acollirà del proper 19 de juny fins al 15 de juliol, la realització dels campaments esportius de l'AC Milan. Les activitats estan obertes a nois i noies de totes les nacionalitats, amb edats compreses entre el 7 i els 15 anys.

Roses serà la seu dels Camps Esportius d'Estiu de l’AC Milan - Llegir Més

S’aprova el projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva per millorar-ne la vialitat i la seguretat

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment la primera fase del projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva, en el seu tram comprès entre el camí del cementiri i el carrer Pere III. Aquesta actuació suposarà l’eixamplament de la carretera i la creació de voreres a banda i banda, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat de la circulació rodada, i fer-la transitable als vianants.

S’aprova el projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva per millorar-ne la vialitat i la seguretat - Llegir Més

Adjudicades les obres d’ampliació del cementiri municipal

L’Ajuntament de Roses acaba d’adjudicar a l’empresa COYMA SL, l’execució de les obres d’ampliació d’una illa de nínxols situat en el sector nord del cementiri municipal. La realització d’aquest projecte compta amb un pressupost de 49.900 euros.

Adjudicades les obres d’ampliació del cementiri municipal - Llegir Més

Comencen les obres de renovació del clavegueram a la zona de Canyelles

La setmana passada es van iniciar els treballs de substitució d’un tram del col·lector de clavegueram situat a l’Av. Díaz Pacheco, al sector de Canyelles Petites de Roses. El projecte s’ha posat en marxa amb caràcter d’urgència, degut a l’avançat estat de deteriorament en què es troben les canonades d’aquesta zona.

Comencen les obres de renovació del clavegueram a la zona de Canyelles - Llegir Més

L’Ajuntament de Roses celebrarà la recuperació de Punta Falconera amb un aplec popular

L’Ajuntament de Roses ha previst per al proper diumenge 21 de maig, la realització del I Aplec de Falconera, amb el qual es vol celebrar la recuperació a favor del municipi dels terrenys situats al paratge natural de Punta Falconera. Durant la jornada es realitzaran diverses activitats per a petits i grans.

L’Ajuntament de Roses celebrarà la recuperació de Punta Falconera amb un aplec popular - Llegir Més

Les obres del nou aparcament de la zona esportiva arriben a la seva fase final

Durant aquesta setmana, els serveis municipals de ROSERSA estan realitzant la plantació de l’arbrat de la nova àrea verda i d’aparcament de la zona esportiva de Roses.

Les obres del nou aparcament de la zona esportiva arriben a la seva fase final - Llegir Més

Els instituts de Roses organitzen la I Tarda de Teatre

El proper dissabte 13 de maig, a les set de la tarda, tindrà lloc a l’IES Illa de Rodes la celebració de la I Tarda de Teatre de Secundària de Roses, que consistirà en la representació de dues obres teatrals a càrrec dels alumnes de l’IES Illa de Rodes, de l’IES CapNorfeu i del Centre Escolar Empordà. L’acte està obert al públic en general i el preu de l’entrada és de 3 €.

Els instituts de Roses organitzen la I Tarda de Teatre - Llegir Més

Accions del document